- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Hmmm most csak nekem rossz a TS?
-
aram01
nagyúr
válasz
gabipaci #11196 üzenetére
szia tegnap is voltam
mostanában nem nagyon van időm darálni és inkább hc-ra járok,meg az a baj hogy elvesztek megint a favoritok a keresőbe meg hiába írom be hogy hungarian vagy akármi nem dob ki semmit.Barátlistából szoktam fellépni.TS-t nem szoktam használni mostanában -
F_Zolee
nagyúr
válasz
medvezsolt #11193 üzenetére
Itt nem csak a tank lopáson van a hangsúly hanem, hogy a "kezdő" bázison gyilkolásznak. Elég kellemetlen mikor újraéled ott az ember és már le is kapja valami statvadász nub(ok). Leginkább ez tartozik a base rape-be.
-
medvezsolt
senior tag
Amugy a base rape-röl. Oké, hogy idegesitő tud lenni. De hát ha olyan ügyes az illető ellenfél, akkor miért ne tehetné meg, mi nem figyeltünk a bázisunkra. Nehogy már ő ovatoskodjon amikor mi vagyunk a figyelmetlenek.
Az más eset, amikor állandóan lopkodják a tankokat, mindig azt csinálják és etikátlan helyzeteket követnek el. De amikor ügyes lopás van, az elfogadható!Vagy mondjuk 1-2x csinálják
-
Zoli1222
őstag
válasz
creedszl #11190 üzenetére
Hát igen. Nem csak ezt, de egy csomó dolgot elb.sztak a legutóbbi patch-csel. Nálam azóta nem volt olyan kör, h pl nem számolta a találataimat meg ilyesmi. Meg megkéselek vkit 3szor és ő szúr le? WTF? Vagy. Jön velem szembe, beleeresztek egy tárat(30 skuló), ő meg szép kényelmesen méterekről megkésel. Szintén WTF? Áááááá...
-
creedszl
senior tag
érdekes dolog ez a késelés.nekem mondjuk mindig beaadja elsőre de fura dolgot figyeltem meg a minap.laguna presa mapon védő voltam és az a-t élesítették, a tag befutott az egyik közeli házban ahonnan rálátott a comra.futok be hogy elintézzem de már ott volt az egyik csapattárs aki bőszen késelgette de semmi haszna nem volt.nézem,legalább ötször rákéselt és semmi.mondom teszek egy próbát, odaszaladok belevágok és semmi.aztán már feleszmélt az emberünk úgyhogy a span szépen elaltatta ólommal...
-
gabipaci
őstag
Közben felvilágosítottak, hogy ki vagy.
Itt a log, ha ez a szitu, amit említessz:
[16:09:53] TupacAmaruShakur > armada ne basecampelj
[16:10:31] Naico 23 - Attackers > k tamadni is fog?
[16:11:29] gabipaci > ARMADA!!!!!!!!!!!! NO BC!
[16:11:34] TupacAmaruShakur > mind a 2 armada basecampel
[16:11:58] The White Wizard > mivel basecampelek? tankkal? nem
[16:12:21] The White Wizard > majd megvarom mig tankkal pofamba maszol
[16:13:09] gabipaci > nem kell, ra is mehetsz a bazisukra, csak kiruglak
[16:13:20] Naico 23 > nyugi mar
[16:13:35] The White Wizard > kiraly, majd lefekszem neked es lelohetsz hogy legyen
[16:13:37] The White Wizard > sikerelmenyed
[16:13:38] gabipaci > nyugodt vagyok
[16:14:08] gabipaci - Defenders > nem, majd bejossz ide es felrugod az egyetlen szabalyt
[16:14:38] Naico 23 > mekkora szar volt mar
[16:15:26] TupacAmaruShakur > kezd uncsi lenni
[16:15:40] The White Wizard > jatsz legot
[16:17:19] Naico 23 > a faszom elsul komolyan
[16:17:36] TupacAmaruShakur > melyik paraszt vitte el a tankot?
[16:17:47] gabipaci > csak visszafogottabb modorban susd el lecci
[16:18:00] Naico 23 > najovan tiszta infinty
[16:18:03] Naico 23 > mindenhol carl gustav nubok
[16:18:16] gabipaci > infinity nincs is
[16:18:17] TupacAmaruShakur > aha szoval lehet basecamp ezerrel
[16:18:25] Naico 23 > akkor volt tokmind1
[16:18:40] gabipaci > miert lehetne BC?
[16:22:19] Benydo > csak nekem recseg a f lesem?
[16:23:27] The White Wizard > lacka10et nem lehetne bannolni?
[16:23:37] The White Wizard > 3x voltam ezen a szeron, mindharomszor csak carl gustavozik
[16:23:50] Balika23HUN > nem tilos
Ez volt végig, azt hittem, amikor azt írtad, hogy unalmas, arra érted, hogy kevesen vagyunk, és nem pörög a játék.
A tank nekem is feltünt, de azt hittem, valaki otthagyta mielőtt szétlőtték teljesen (nagyon sok tankot szereztem már így, pont azon a mapon).
Amikor meg megkérdezted, hogy akkor lehet-e BC-zni, akkor meg értetlenül visszakérdeztem, mert azt hittem már rég vége, csak fáziskésésben vagy.
A következő körben is volt egy szócsatánk vele:
[16:25:04] The White Wizard > friendly fire ugy ertem vane
[16:25:09] The White Wizard > nincs..
[16:25:11] The White Wizard > csodas
[16:25:16] HS 2142 > csak destructionnal lehet
[16:25:48] gabipaci > ne nyavajogj mar, ha nem tetszik berelj szervert es csinald
[16:25:52] gabipaci > jobban
[16:26:29] Naico 23 > bradley miatt
[16:26:30] Naico 23 > buktuk
[16:28:46] Naico 23 - Defenders > DISARM?
[16:29:07] gabipaci > ha megtudom ki mortarozott ide ban lesz
[16:29:39] lacka10 > hans volt
[16:29:48] The White Wizard > lacka volt
[16:31:03] gabipaci > armada szokjal le a tamadok bazisarol, mert orokre helo lesz
[16:31:18] The White Wizard > na EZT en kuldtem
[16:31:48] gabipaci > nem fogok megegyszer szolni elhiheted
[16:31:52] The White Wizard > miert is<
[16:32:03] The White Wizard > nem vagom tiltott a mortar vagy miert sirsz?
[16:32:13] Szent.Ciryboy > hagyjatok mar abba
[16:32:24] Naico 23 > inkabb a nyomorult bradleyt szednetek mar ki bazeg -.-
[16:32:28] gabipaci > azert mert a tamadok bazisat tamadtad, ami tilos
És ennyi.
Ha méegyszer lebukik, biztos bant kap, de nem akarok már mindenkit kibanolni, mert egy idő múlva elfogynak az emberek, a banlist.txt meg eléri majd az 1 GB-ot. -
BandiHUN
veterán
a késre egy biztató kör,még mellette volt időm elsőnek is lenni
mondjuk igaz ez nem rush,hanem conquesten volt,de nem erre hajtottam...talán lehet az oka az is,hogy a szerónak kisebb terhelés a sok szétszórtabb játékos,nincs nagy tömegharc,mint a rushnál,és nem zavarodik bele,késik a dolgokba,megfigyeltem,hogy ölni is jobban lehet távolról,több a találat,reddottal nem esélytelen abakannal lelőni egy távoli csipát sem -
BandiHUN
veterán
grat! bár végülis úgy tudom,hogy itt amig kint van a felirat,addig gyűjtheted a többi killt,nem muszály egyidőben,pl.egy gránáttal,hanem double,triple,stb az is,ha gyorsan leölsz egy squadot pl.
én a defibri-t is használtam már 4x ölésre
csak azzal meg most az a gond,hogy túl jól megy az Abakan,és inkább azt nyomom,amióta ki van maxolva minden,nomeg ritka is a jó squad,és inkább gyilkolok én is,mint feltámasztgatni...hiába a sok élesztés,gáz az ilyen 6/12-es stat a map végén,még akkoris,ha első vagyok,nagyon lerontott a medicelés
-
ciry
őstag
válasz
BandiHUN #11179 üzenetére
Nekem reparir toollal volt már double killem is
Belefúrtam a tömegbe és kiirt egy ilyet
6 embert öltem meg abbana körben vele, természetesen valahogy elveszett az éterben, mert még mindig csak 8 killt mutat összesen -
F_Zolee
nagyúr
válasz
ForRedGlory #11180 üzenetére
Ennyi rutinnal mögöttünk elég lagymatag menetek ezek.
Szerk.: És már ott elkezdték RPG-vel lőni az embereket.
(Utolsó videó vége...)
-
BandiHUN
veterán
nna hát ezt most nagyon érzem én is...megy a parti,ontom a golyókat,igaz a fene nézte a k/d-t,de már megvolt a headshot pin is,élesitve az utolsó m-com,vagyok tőle 20 m-re,mennék védeni...és hipp-hopp,bezáródik a játék,semmi hibaüzenet,stb...
pedig nekem napok telnek el az ilyesmik között,de hogy a nap eddigi legjobb körét vágja haza...
egyébként a kés nekem jól megy,volt rá korábban panasz,hirtelen nem olvastam vissza.talán csak annyi,hogy végre megszűnt az idegesitő szemből rárohanok,lövök,és simán lekésel dolog,viszont meglepett ellennél egész squadokat is kard(kés)élre szoktam hányni,ha épp szerencsém vande csak akkor késelek,ha reális/közelharc,és nincs skuló,tárazni nincs idő,mert pisztoly helyett tracert viszek mindig.
egyébként végre megvan az első repair tool-os headshotom
és mégcsak nem is hc-n....igaz mire meglett,addigra megfordult az ellen és még épp lelőtt,de megérte
-
ForRedGlory
félisten
Szerencsére jó teambe kerültem, és még a játék is ment
Az ellenfelet sokszor akadálytalanul rohantuk el. Volt olyan hogy mindössze 3-4 ticketet vesztettünk, pedig 32-es pálya volt. Elég kezdők voltak, sebajMai arányom (eddig):
Kill: 170
Death: 76 -
-
F_Zolee
nagyúr
-
ciry
őstag
válasz
F_Zolee #11160 üzenetére
Melyik szerveren?
Voltam még a 3.-ason is kb. 1 körig, aztán otthagytam.
Az egyes szerverről meg orrba-szájba ledobál/kifagy
Van egy 29/15-ös k/d-m(nekem ez nagyzsir), szűk helyen támadunk, ami fekszik, izgulós a vége, erre megdöglik a gépZolás: emiatt nem tartom én jó dolognak ezt a "bázisramenés-tiltást".Ha lehet lopni lehessen, ha a támadót be lehet szoritani, belehessen... Szerintem mivel 1-2 jármű van, nincs fix bázis, lehet bármely osztagbelire spawnolni, igy esély sincs olyan kempre, mint a BF2-ben.
Ez nem az a játék 1000-szer megmondtam már, itt nem működik, bár nem szeretnék egy full felesleges vitát megint Mackósajtal, meg Gabipacival... -
Źşë'
addikt
de anno mikor nekem is volt az az incidensem amikor beléptem és jöttek be baserépelni, uez volt... és még rám mondták hogy mit lövöldözök ki a saját bázisomról... ez most kb olyan.. ezért nem is nagyon megyek fel a phs szerverekre mert nagyon alacsony minőségűek (nem mondom h mind, mert csak 2n voltam, de amilyenek a játékosok olyan lesz a játék is)... sokkalta jobb szervereket szúrok ki a server browserből... olyanokat amiken nincs base rape... nincs kick, meg admin általi playerkill - mert nincs rá szükség!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Topitopán #11167 üzenetére
hmm...nyilván nekem irtál a resi5-tel kapcsolatban...
1.sorry,nem tudok segiteni neked,nekem semmi baj nem volt vele...
2.esetleg ha megkeresnéd a topicját,talán már valaki le is irta/ha nem,akkor kérdezz ott embereket,mert ez a Bad Company 2 topic
3.az ilyen szavak miatt simán kapsz a fejedre,ezen a fórumon nem használunk ilyeneket
4.ügyesen titkold el,hogy újraregeltél,mert az végleges bannt jelent...
5.privát üzenetért nem rakhatnak ki,mielőtt énrám gondolnál,nézz körül,találsz jobb oldalon egy "itt szóltam hozzá" szekciót,és megnézheted,hol sikerült ezt összehozni... -
Topitopán
csendes tag
Szia ne harizz hogyan tudhatom meg hogy ki az aki kibaszott engemet egy egész napra
a másik felhasználó nevemen resident evil 5-el kapcsolatban érdeklődtem legalább felszólított volna mert így nem tudom mit rontottam el illetve mit nem kellett volna előre is köszönöm üdv:Gabsz! -
ADAM1337
nagyúr
-
Zolás
addikt
Hudekurvajóvolt most fennt a fagyás után. Basecamp ezerrel gabipaci meg nézelődik mert nem ő veszit. Ha hiába irom be akkor meg minek mondogatja hogy nincs basecamp? Ja és bejönnek a kis köcsögök ellopják a tankot is azt még röhögnek is.
Csalódtam egy nagyot benne. Ha nem ő veszit vele nyugodtan mehet a basecamp ezerrel. Ha veled van az admin akkor nyomhatod. Gusztustalan. -
madgie
titán
válasz
ígyvanferi #11153 üzenetére
Vótunk anno mellékleten, de ne offoljunk tovább
-
F_Zolee
nagyúr
Nah fasza. Kifagyhatott megint a szerver. De persze olyankor amikor nyerhettünk volna.
Tegnap sikeresen átraktak a vesztes oldalra most meg ez...
Amúgy most áttértem medik kasztra. MG36 bejön. Már öltem jó párat vele.
-
Zolás
addikt
Specact kit és külön a Medic kit az Assault kit a Recon kit és az Engineer specact kit.
A fegyók ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkeznek csak más a színük(parasztvakitás rulez) Ha ezeket a fegyókat használod kismértékban változik a ruházat is. Pl medicnél a piros sapka zöld lesz stb. X-boxon már kint van amcsiban. Kint is fizetős!! De egy site ha regelsz nála ingyen odaadja a kódot. (Dr.Pepper) De ez csak amcisban müködik ahogy a különbözö fórumokat nézegetem. Remélem egy bazi peccsel jön mert ami most van az rettenet.
-
Zoli1222
őstag
válasz
HS 2142 #11150 üzenetére
Ezt még észre sem vettem. Na erre kiváncsi leszek én is.
Volt fenn az 1 szerón egy gyerek, a hócipőm tele volt vele. Folyamatosan CG-vel lövöldözött. Igazság szerint nemkem nem is azzal van bajom, h folyamatosan csak azt használta(, mert bárki használhatja ugye?), hanem, h ha 1m-re lő vele, akkor ugye neki is meg kellene halni.
-
ígyvanferi
addikt
Gyakorlatilag ahány oldal, játék, annyi néven vagyok elérhető.
A Moon of Soultól mintha lett volna kazetta vagy CD mellékleten is nóta.Majd Madgie cáfol vagy megerősít ebben.
Hogy lehet az, hogy a statsverse oldal szerint 2664-szer calloltam mortar strike-ot? Tökéletesen kizártnak tartom, 17 embert sikerült megölnöm eddig vele... Minden puffanást külön számol vagy miezez?
-
ciry
őstag
válasz
madgie #11148 üzenetére
Na, hát a szinti dobolni is tud, tehát nem tévedtem
Mikor szüntetek meg?
Jöhet privibe isMás: 2. alkalommal deglett meg a rendszer ma, egyszer egy kifagyós/kimerevedős pusztulásom volt, másodszor meg egy fekete képernyő, de Spirittel utána tudtam kommunkiálni
Természetesen12/2-nél sz@rik be a rendszer, nem máskor... -
madgie
titán
A madgie asszem foglalt volt, így lett az ex-zenekarom neve egybe írva a BC2 nickem. Egyébként a madgie is a zenéléshez kötődik, anno az egyik Danny Cavanagh bulin (Anathema) annyira beittunk közösen, hogy a végén gondot okozott a gyerekkori becenevem (mazsi) papírra szinkronizálása, oszt ez így maradt. Már ha édekel valakit
-
ciry
őstag
válasz
ígyvanferi #11133 üzenetére
Oké, legalább már tudom
Furcsa amúgy, hogy sokan játszanak teljesen más névvel, mint ahogy ide be vannak regelve -
r-chee
őstag
Nagyon kéne spectate mód ebbe a játékba, hogy kívülállóként láthassuk bármelyik játékos szemszögéből az eseményeket. Könnyebb lenne 100%-ra beazonosítani a baserape-eseket.
-
r-chee
őstag
válasz
ígyvanferi #11133 üzenetére
Az a lényeg, hogy lelkes vagy. Majd idővel már nem leszel az
.
-
ciry
őstag
válasz
HS 2142 #11129 üzenetére
Azért bukták el
Ahhoz képest, hogy Rhynt a néma idegösszeomlás kerülgette a party közepén és azt hazudta, hogy mindjárt lelép, még mindig ott van
Biztos le akart rázni a szemétládájaígyvanferi: ha gáz van és nagyon egyoldalúvá válik a meccs átmegyünk, de ha csak 3-4 fő van ts-en, biztosan nem.
Most sokan lettünk, szétváltunk és hatalmas győzelmet arattunk a gonosz orkok felett
Neked mi a nicked a játékban?
Igy nem nagyon vágom, hogy ki vagy
Bocsánat -
gabipaci
őstag
Arra kérek mindenkit, akinek van hely az aláírásában, és más a neve BC2-ben mint itt, az írja be legyenszíves.
Illetve ha bejön egy szobába TS-en (amiben én is ott vagyok) akkor mondja be hogy szia, X Y vagyok (az X Y helyére a saját nevét mondja be...), mert kb 4 embernek ismerem meg a hangját (mackó, rankesz, keresztapa, ciry kb)
Köszönöm a megértést. -
gabipaci
őstag
Jesszusom milyen lavina indult már el megint.
A dolog úgy nézett ki, hogy fent voltam Mackóval egy szobában TS-en.
Az adminprogramon keresztül láttam a 31/1-es statot, átléptem a nagyobb létszámú szobába, és kérdezősködtem a témában.
Megpróbáltam beszélgetést kezdeményezni Hitmanal, amit biztos hogy látnia kellett, mert nem halt meg közben egyszer sem (...) és válaszra sem méltatott.
Atya, arra kérlek, tolmácsold felé az üzenetemet:
Nem érdekel, hogy ekkora jó játékos, vagy csal, vagy kempel, jelentkezzen bajnokságra, és ott májerkodjon (lehetőleg lanpartyn, de előtte kössön biztosítást kéztörésre). A többség nem akar Vele játszani, és én ezt szem előtt tartom. Nem szeretném, hogy egy ember miatt ürüljön ki a szerverünk. Lehet anyázni, vagy vitatkozni, de lehetőleg privátban, hogy ne szennyezzük tovább a topikot ezzel a témával.A TS témában: Senk ne menjen át a másik oldalra, felesleges. Tényleg fel van fújva a dolog! Ha valak önfeláldozó akar lenni, megteheti, és ha szól valakinek ts-en, hogy ugyan gyere már Te is meg Te is, nem hiszem hogy elküldik a francba.
Ma már én is szeretnék játszani, mert mióta víz van a VGA-n (is) be sem kapcsoltam a game-t.
-
Borostás
tag
Meg lett javítva a gép, most már "van hangom".
-
BandiHUN
veterán
válasz
Borostás #11102 üzenetére
nekem erről a gyors futásról eszembe jut egy furcsaság...amit gabipaci-nak el is mondtam...mert az én gépem betölt a 15mp alatt simán,és mégis megesett velem egy olyan,hogy védőben az m-com felé félúton már meghallottam az élesités-dumát...namármost nincs az a támadó,aki 5-6mp alatt odaérne az első planthoz...
-
Target78hu
aktív tag
Hát most voltam egy külföldi szerveren s a laggal nem is volt gond már ,de még birkábbak ott az emberek
A squad fogalma ,mint olyan nem létezik ,mert se rájuk spawnolni nem lehet mert szinte a kezdőn vannak vagy mindig megmurdáltak ,se segíteni nem képesek , simán eldurrantottam jó pár m-com -ot meg védőként védtem ,de a többség totál nem foglalkozott a ládikákkal.
Nagyon elment a kedvem a játéktól ,mert sima tdm megy csak ,s az első pontokon már elakadás van ,pedig eddig nem ilyen vót' -
mackosajt
addikt
felkerült sg.hu bc2 topikba egy érdekes kép madnight fórumtársunkról...
Szeretném megkérni, hogy amennyiben így tud csak megnyílvánulni, akkor a PH! jelzést hanyagolja...
köszöntem
-
Borostás
tag
válasz
madgie #11105 üzenetére
PB is csak egy program, és a program mindig kijátszható, erre példa a mostani Ubisoft-os védelmi rendszer (amit úgy terveztek hogy sehogy se lehessen kijátszani) nemrégiben pár válalkozó szellemü "hacker"-nek siekrült feltörni. PB is folyamatosan adja ki az újításait de nem kizárt hogy például a BC 2-s WH-t úgy tervezték hogy a PB ne szúrja ki.
Mrdevil Mástészt mostmár mind egy hogy beszélünk-e róla vagy sem úgyse rontja el többet a játékunkat, legalábbis egy ideig biztos.
-
Target78hu
aktív tag
Most olyannyira borzalmasan laggos volt a játék ,hogy egy tár assault fegyó + pisztoly tár is kevés volt ,hogy megöljek valakit!
De egy valaki különösen jól tolta látott ott ahol elvileg nem lehetett volna s mindig pontosan ölt ,biztos simán skill vagy a lag miatt volt (nevet nem írok ,mert úgyis kibukik idővel)
Sok csipa volt megint ,de az az álló típus ,aki nem spottol, ől s motionoz csak van ,de én is így kezdtem úgyhogy egy szavam sem lehet (bár ,ha tehetem mindig kihasználom az adott kit adottságait) -
DieHard
senior tag
Gondolom 640x480ba játszik, minden füst lenn, semmi antifaszing, stb. sőt, még a célkereszt is megvan jelölve a monitoron. Meg van egy fasza egere, billentyüje, királyul konfigolva. Ezek akkor cheatek? Mert szerintem sokat számit ez is. Nembeszélve a különböző scriptekről.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Borostás #11102 üzenetére
Tuti valamit használ ő is,tudjuk ki,akinek soha nem mondjuk ki a nevét(nem Voldemort).
Valóban nem csak a statjai(amik folyamatosan gyanusak) miatt lett kirakva,hanem a folyamatos irreális helyzetei miatt amik szurták úgy cirka tizünk szemét.Nem egy ember döntése volt ez,jó lenne ha végre megértenétek és ezen nem vitáznátok ennyit.Nehogy már egy ember miatt ne érezze jól magát úgy tíz,tizenöt. -
Borostás
tag
válasz
ForRedGlory #11103 üzenetére
Attól mer túl jó valaki még nem rúgjuk ki, legalábbis megpróbáljuk megbeszélni vele, hogy inkább ott játszon ahol vele egy szintüek vannak. Mellesleg Hitmennek is mondtuk, (még kick/bann elött) hogy menjen máshova de majdhogynem a pofánkba röhögött. Ő nem ez a bokorba bebújok és szétlövök mindenkit de (pár kivételen kívül) mezőnybe ér el olyan teljesítményt amit más nem.
-
Borostás
tag
Másik topicba volt de azér ide is belinkelem ezt a videót. Nem jut nektek az eszetekbe valaki?
ForRedGlory Nem csak a statja miatt lett kirugva meg hogy mer "fúú megin megölt", hanem mer olyanokat csinált ami már túl lép egy határt
-
ForRedGlory
félisten
Miről beszélsz??
Hitrman statja:
Attacker 362 228 1.59
Defender 381 131 2.91Szerintem Hitman001 általában a győztes csapatban tolja... Az hogy bokorban kempel, ki nem fossa le, ha ezzel ilyen célorientált statot tud produkálni?
Amúgy én sem tartom jogosnak hogy kizárták Hitmant azért mert túl jó. Kicsinyes dolog. Ha valakit zavar az hogy túl jó, nehogy már Hitman hibája legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest