- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
agyamra megy már a késelés
két sniper mögé kerültem de csak hadonásztam a késsel
erre jött a csapattársam és lekéselte mindkettőt
pedig olyan közel voltam hogy kést már az s.gg.be is feldughattam volna
remélem megjavítják vagy legalább visszacsinálják -
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #11697 üzenetére
Én nem ismerem a 3-as szerver statisztikáit, hogy egyáltalán mennyire látogatják. Ha igen gyér, támogatnám a 2-esre vonatkozó, általad leírt elképzelést (ekkor csak sebzés lenne HC, ha jól értelmezem).
Mellesleg jó kis háborúsdi zajlott szerintem megint az egyesen
. 2-3-szor több volt az elhullásom, mint killem, de kaptam jópár pontot Motion Sensor-ért, spot-ért és tracert-ért is
.
-
Target78hu
aktív tag
Jó meccsek voltak ,de később is ,mert egy squadban voltam Crock(sry ha nem jól írom) ,Okoskaa és Zee78-al s egy élmény volt +rahedli dögcetlit gyűjtöttem
(azt hozzátenném ,hogy napközben a II.szerveren borzalmas volt a játék tele vad idegenekkel ,akik 80% a CG vel ölt ,aztán estére elpárologtak hál istennek)Kedvenc vérpistim is jelen volt most ,de már lájtosabb ,mert nem hőzöng annyit ,mint "régen" ,de még így is szórakoztató számomra ,ha bosszús és tudtára adja mindenkinek
Lassan meg lesz a platina f2000-re is ,szeretem ,de nem elég hatékony sajnos főleg a AN -hozéval szemben. -
gabipaci
őstag
válasz
r-chee #11696 üzenetére
Nem sajnálom egy percét sem, ha nem szeretném ezt csinálni, akkor nem kezdtem volna bele
Urak, mi legyen a 3-as szerverrel? Pillanatnyilag megszünt, mert a szponzor nem utalta a pénzt. Legalábbis nem érkezett ide. A négyest Lorenzo bérli egyedül, Ő beszálna a hármasba. De akkor is kellene még hozzá pénz. Kell nekünk 3 szerver vagy nem?
A harmadik HC lenne kevert mod-al.
De felmerült már a kettes HC-ba tétele minimappal, 3d spottal, célkeresztel, stb.
Valakinek ötlete, esetleg felesleges pénze? -
gabipaci
őstag
sg.hu-ról: Patch magyarul
-
ciry
őstag
Most jöttem az egyes szerverről, egy teljesen kotyvalék csapatban, egy teljesen kotyvalék csapattal játszottunk nagy meccseket
Okoskaaa, Target szép volt! -
-
fireproof
őstag
Miért van az hogy medic meg tolom és a kövi fegyverem az XM8 LMG lesz és a puska ikonja helyett egy halálfej van?
-
Gonz0
tag
Kiegészíteném annyival, hogy nem csak shotgun mellé lehet választani a C4-et hanem bármelyik nem class specifikus fegyverhez.
G3-omnak csak a sebzését vették lejjebb. Másrészt én az előző patchel is meg voltam elégedve. Sokmindent javított az is, persze bejött néhány új hiba is, de összességében én abban is a haladást láttam.
-
creedszl
senior tag
Ha igaz hogy a G3-at visszaállítják az eredeti állapotába az nagyon zsír lenne.Mert szeretek medic lenni de nem szeretem lmg-vel tolni.És a G3 pont kapóra jött.Patch előtt remekül használható volt, de utána totál pontatlan lett és a sebzése is mintha csökkent volna...
Az a gáz hogy szerintem most megint jópáran bizakodóak vagyunk a patchel kapcsolatban aztán megint lehet totál elszarják valamelyik részét a játéknak... -
Yany
addikt
válasz
fireproof #11676 üzenetére
Habár medicként, ha rendesen végzed a munkád, nem leszel nagy ász K/D alapján, viszont brutális mennyiségű pontot lehet összekaparni a két medic spec együttes használatával. Nem beszélve arról, hogy akár egyetlen lelkiismeretes medic győzelmet jelent a csapata számára (mert mint tudjuk ugyebár, nemcsak a spawn time-ot nem kell így megvárnia az újraéledő csapattársnak, de a ticketeket is szépen visszaadja egy felélesztett emberért).
Fílingre szerintem a medic a legfrankóbb karakter, eszméletlen jó hangulata van, ahogy támogatod az embereid egy hevenyebb összeütközésben a frontvonalon és önbizalmat is ad az embereidnek az, hogy éppcsak elestek, de már újra talpon is vannak. Rekordom eddig 6ezer egynéhányszáz combat score, vagyis bónuszok nélkül. Bónuszokkal valami 27e-et hozott (35-39 embert keltettem fel és közben a ládikám szinte folyamatosan gyógyított 4-5 embert).
-
fireproof
őstag
KÖszönöm.
-
Pierre75
senior tag
Assault-nál mikor adja be a c4-t választhatónak? Egyszer recon után volt, azóta nincs a választhatók között. Sokan szaladgálnak vele, így a tank elől sem csak a bujkálás marad.
-
Gonz0
tag
válasz
fireproof #11667 üzenetére
Az egyik a medic láda hatótávját növeli meg, a másik meg a gyógyítások gyakoriságát. A hatótávot érdemes berakni, a duplájára növeli és elég sokat számít. A másiknál szerintem hasznosabb a könnyített felszerelés ha hullától-hulláig rohangász, vagy a red dot ha ölni is akarsz.
-
-
Gonz0
tag
Igen, szemből és hátulról a legkönyebb. És ha már túlment a helin a rakéta akkor hagyd a francba. Igaz elvileg megfordul meg újra rááll de nagyjából esélytelen olyankor már eltalálni vele bármit is. Számomra ez a legnehezebb része a dolognak. Tudni, hogy milyen messze van egymáshoz képest a rakéta és a heli.
-
fireproof
őstag
-
Gonz0
tag
Az, hogy rajtatartod csak akkor működik, ha pont szembe repül veled a heli. Egyébként jóval elé kell célozni. A titka az egésznek, hogy jól fel tudd mérni a távolságokat, és ne a célkeresztet kövesd a szemeddel hanem a kilőtt rakétát. Próbáld úgy rángatni a célkeresztet, hogy a rakétát tartsd rajta a helin. Persze ha hozzád képest totál oldalra mozog, akkor ez se segít.
-
Gonz0
tag
AA gun még mindig viszi a helit 2-3 sorozatból, ez most se változik. Néhány hozzászólással ezelött volt egy videó az M136 AT4-ről, az ellen se mész sokra a flare-vel.
Másrészről meg, jelenleg lehetsz akármilyen jó pilóta, ha van a földön 2-3 rakétás akkor az első 20 mp-et se éled meg a levegőben. Szerintem jó, hogy próbálják kicsit könnyíteni a pilóták helyzetét.
Engem inkább az érdekel, hogy a heli irányítására utaló változások mik lesznek. Remélem nem csak az inverz vertical mouse beállítást takarja, ahhoz már kezdtem hozzászokni, hogy UAV-ban és heliben fel van cserélve.
Szerk: látom az AT4-es videó másnak is eszébe jutott
Szerintem a flare csak a tracelt rakétákat téríti el. Az AT4-et ugyanis kézzel irányítod, az nem célkövetős. -
madgie
titán
Nem volt hülyeség a nemrég belinkelt AT4-es videó, szvsz azzal kell gyakorolni. Nekem még csak ímmel-ámmal megy, de körönként egy helit le szoktam kapni vele, a kis szigetes Isla Izén meg még jóval többet is
Tényleg, mit meg hogyan fog eltéríteni az új cucc? Betracerezett RPG/guszti, vagy AT4, esetleg mindenfelé rakettát?
-
LifeSpirit
tag
Azt én vágom,csak más fegyverekre kérdeztem rá
-
Jazzy
tag
válasz
LifeSpirit #11651 üzenetére
Azért remélem ennyire nem nehezítik meg a heli kilövését. Elég lenne, ha emiatt 2-3 lövés után találna csak be a rakéta. Ezzel nem jut nagy előnyhöz a heli sem és az engik dolga is nehezebb lesz.
Ezek szerint nem értetted a válaszomat, a mostani patch-et megelőző (r10-r11-es) állapotra állítják vissza az általad említett fegyvereket.
-
Gonz0
tag
válasz
LifeSpirit #11651 üzenetére
Azt nem tudom mi az a T-188, de ha a T88 LMG-re gondoltál akkor az R10-es patchben ez változott, és valószínüleg ezt állítják vissza:
- Close Damage increase to 16.7 (14.3), Spray increased to 0.5 (0.33) -
LifeSpirit
tag
AZt cod6ban is megvan az ilyen csali irányzék ami más kordinátára küldi el a rakétát,magyarul elmegy szépen mellette a rakéta.
Úgy hogy ha tényleg így lesz akkor pld csak harmadik rakétavetővel lehet majd kilőni a helit,ha megvan tracerezve.....
Amúgy nem tudjátok a T-188 a sebzése volt patch előtt lehúzva, vagy pedig a pontossága?T88at sajnálom nekem patch előtt is tetszett nem is tudtam hogy most erősítetek rajta,pedig már azt hittem kezdem megtalálni a kedvenc fegyvert
-
Jazzy
tag
A vicces, pedig az lesz, hogy a helikoptereket ismét nehéz lesz lelőni, mert lesznek "elterelő! rakéták! Gondolom, igy a tracerrel sem lehet 1-ből kilőni majd a helit.
Countermeasures can be fired when driving a helicopter
-
ADAM1337
nagyúr
Ma meglett az 5000 kill is
Azt kell hogy mondjam eleinte rush mód jött be jobban a régebbi fps-ek miatt cs/cod.
De mostmár inkább conquest-ezek, ott nagyon ritka a baserape is és pörgösebb, igaz kevesebb pontot ad de nem is izgat mivel már minden fegyót unlockoltam. -
Yany
addikt
Ez mit jelent a changelog-ban?
"The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory."
-
Joe-T
tag
TS-nél másnak is szokott szólni egy női hang vagy valamit még nem állítottam be?
-
r-chee
őstag
válasz
mackosajt #11640 üzenetére
Te voltál a szikra és belobbantottad a tüzet
.
Én is délutános vagyok, szal én is csak este 11 után indulok neki az online harcmezőnek.Amióta van ez az új patch, szaggat itt-ott a játék. Hiába a legújabb Catalyst, vagy akár a régi, semmi változás. Csak ha visszaveszem a grafikai beállításokat, akkor javul némileg. Mintha megnőtt volna a játék gépigénye...
-
madgie
titán
De faja kis cuccok vannak a bfbcs.com-on, most nézem
Van még egy raklap másfajta!
-
r-chee
őstag
Kicsit meglep, hogy jelenleg tele van a 2-es szeró, leginkább németekkel
.
Remélem hétvégén nem lesz megint tébolyda, nem szabadul a szerverekre a kultúra alacsonyabb szintje
.
-
Jazzy
tag
Igen, ezeket én is láttam, csak kicsit aggódom a megvalósítás miatt, lásd az előző patch és közel sem biztos, hogy ezzel valóban jó lesz a hitbox, de remélem nem lesz igazam. Én türelmes vagyok egy ideig, nincs ezzel gond. Már többször akartam uninstallálni a játékot az állandó hibák miatt, de túlságosan magával ragadott a dolog.
Nagyon bízom benne, hogy hamarosan tényleg beáll egy használható verzióra, természetesen mindig lesznek gondok és állandó sírások, de én már boldog leszek ha stabil lesz a játék és megszűnik az állandó lagg...
-
Gonz0
tag
A changelogot böngészve nekem úgy tűnik, hogy javitgatják azokat is szép sorban.
- Server - Some potential sources for lag/rubberbanding have been eliminated
- Server - reduced latency in packet handling
- Gameplay - Helicopter handling has been tweaked
- Gameplay - Weapon tweaks have been implemented based on PC public feedback
- Client - Toggle/hold crouch is user controllable
- Client - Toggle/hold zoom is user controllableés a három kedvencem:
- Server - Ticket counts and bleed rate are controllable per-level
- Server - Initial spawn delay and respawn delay are adjustable
- Admin Interface - detailed stats are reported at end-of-roundLassan de biztosan, abba az irányba halad a játék, hogy normális versenyeket is lehessen rendezni.
Türelem, sajnos mostanában minden programot bétaként adnak ki és utólag foltozgatják használható állapotba.
-
ciry
őstag
Van egy olyan dolog a settingsben, ahol le tudod tesztelni a dolgot, mutassaja hangod csíkban, mög minden.
Tegnap nekem is elállítódott a vihar okozta áramszünet miatt.
Zolit se hallottam, pedig 2 napja kitartóan próbálkozik a ts-elTegnap le is írta csetben J-vel, úgy, hogy az ellen is olvassa:
-engem nem hall senki ts-en?
Válasz, tőlünk egy olyantól, aki nem volt a teamspeaken:
-nem
Egy másik az ellentől:
-én hallakNa, ezen jót röhögtem
-
gabipaci
őstag
mackosajt es gabipaci nem voltak az eloszobaban tegap (sem). ezert nem hallottal.
a helycsinalas nevu szobaban szoktunk lenni, ahova barki bejohet, ha hely kell, vagy egyeb okossagot szeretne.
illetve ha fent vagyunk jatszani es valakinek elege van a zajbol, az is johet. ha jatszom akkor csak a jatekrol beszelek. altalaban -
Joe-T
tag
Tegnap este 10 és 11:30 között volt valaki fent TS-en az 1-es szerveren?
Beszereztem egy mikis fülest, próbáltam felmenni TS-re ami sikerült is, mert kb. két szót tudtam váltani egy sráccal majd teljesen elhallgatott a dolog! Lehet, hogy én állítottam be valamit rosszul?
Az előszobában láttam gabipacit és mackósajtot, de beszélni senkit nem hallottam! -
reset
senior tag
Az nem lehet, hogy escape-t nyom, kimegy hugyozni, Te addig kaszabolod - de a progi nem reagál (felfüggesztve) - visszajön megkönnyebbülten, épp mikor már feladtad, látja, hogy már csak a csiperkékre vadászol a lombkoronák alatt, ezért nyom egy fejest, nehogy védett növényre lépj...
-
Jazzy
tag
Kicsit én is aggódom a frissítés miatt, elvileg jövő héten lesz elérhető. A késelés javítása jó, de sajnos a hitbox javítása még mindig nincs benne!
Ahogy látom infantry only módot is be lehet majd állítani a szervereken. Remélem ezt nem sokan fogják beállítani, mert a járművek szerves részei a játéknak szvsz.
-
ciry
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #11624 üzenetére
A mediket én is azzal tolom a shotgun helyett.
Nagyon b@szó, a 200-as tár elé az esetek többségére. Lelő az ember 6-7 embert vele és még mindig marad benne lőszer
Szerintem az M60 semmivel sem erősebb.
Ez a javítás mikor jön ki? -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Fortissimus #11620 üzenetére
Ez valóban így van.
A "kedvetekért" átálltam a T88-ra és azzal sem játszom se jobban, se rosszabbul mint eddig. -
zack
nagyúr
válasz
r-chee #11621 üzenetére
Igen ezt már én is észrevettem...
Este/éjszaka ill. hajnalban játszom én is a legjobbakat.
Gondolom azért mert a 13-16 éves korosztálynak már fellőtték a pizsit 22-23h magasságában.
mod: Egész jól ment tegnap a sniperezés GOL-lal. Szokatlanul sok fejest osztottam ki. Meg is kaptam a GOL utáni fegyót, de nagy csalódás eddig. Nem értem mi a jó benne. Sorozatlövős hangtompítós...na ennek bezzeg nagy a szórása, pedig nagyon vártam hogy végre kapok egy jó kis fegyót. A következő fegyó nagyon messze van, de elvileg ha végre megkapom az lesz a csúcsa a Recon kasztnak.
-
r-chee
őstag
Így éjfél után játszottam pár izgalmas kört az egyesen
. Tapasztalhattam ismét remek csapatmunkát. Többet mint széthúzást.
Baserape-elők, járműlopók továbbra is akadnak, de egy megindokolt kick után szerintem felfogják, hogy nem kéne... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Fortissimus #11618 üzenetére
Jah értem ergo csak a sebzés hc ugy viszont jó lehet, de akkor meg m60-as kb soha se kell hogy tárazzon magnum ammo-val, mert leszed 20embert vele.
-
Fortissimus
őstag
válasz
ADAM1337 #11610 üzenetére
Te valamit felreertesz. Ugyanis most mar a hc szervereken is belehet allitani celkeresztet, spottolast, stb...Ha jol gondolom, akkor ezek lesznek majd a modified szerverek a jovoben es a hc pedig lesz a full hc, celkereszt meg a tobbi nelkul.
Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings
-
Mr.Jerk
csendes tag
válasz
gabipaci #11603 üzenetére
Nem kell megvárniuk lévén leaderboards != scoreboard. Ez csak a multiplayer leaderboards menüponton keresztül elérhető rangsorra vonatkozik, méghozzá a K/D és Skill Level szerinti sorbarendezésre. Az oka pedig nemes egyszerűséggel annyi, hogy ezek nem is működtek rendesen, össze-vissza írkálták ki az értékeket, javítás helyett meg inkább kiveszik a lehetőséget, mert az egyszerűbb.
-
(SP) De nehéz ez a Sangre del Toro!
-
rankesz
veterán
válasz
Perillustris #11613 üzenetére
kb 5 másodperc
-
Ghostface
senior tag
válasz
fireproof #11608 üzenetére
Normál szerveren magától is visszatöltődik, de hardcoreon csak a medic táskától.
A 3. a defibrillátor medicnek amivel fel tudod éleszteni a csapattársaidat, a 4. pedig egy motion sensor nevű cucc reconnak. Eldobod jó messzire és hardcore szerveren csipog ha van ellenség a közelében, míg normál szerveren be is spotolja a csipogás mellett. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Fortissimus #11609 üzenetére
Érdekes én örültem amikor lehetett szürni hogy ne HC legyen.
-
Fortissimus
őstag
jok az uj dolgok es mar jovo het elejen varhato
vegre nem kell majd egyesevel vadaszni az igazi hc szervereket -
fireproof
őstag
Ja és EZEN a képen a bal oszlopban felülről a 3. és 4. medic ikon azok mik?
-
Bavid
senior tag
válasz
LifeSpirit #11605 üzenetére
A nagy javítás annyi hogy visszacsinálják patch előttirexd, addig se volt a topon
-
madgie
titán
válasz
WhiteWalker #11599 üzenetére
Kipróbáltam, pár "érdekes" medic lazán túlélte a shoti+gauge+magnu kombót. Megfordultak és lelőttek. Egyébként nálam valami gáz van most, egyszerűen alig tudok ülni, háromszor megkéselem, belepumpálok egy tár UMP-t és nem hal megfele. Gyanítom a netem sz*r
-
gabipaci
őstag
válasz
Locutus #11593 üzenetére
Fincsi anyag!
A legjobbak:
Server - Server description can be up to 400 characters, and use "|" for line breaks - lehet frankó szerverleírást adni 400 karakterbenGameplay - The brightness of the pilot view in the Russian helicopter has been reduced - vége a hunyorgásnak?
Gameplay - Advanced Spotting scope works better - az jó, mert eddig nem nagyon működött ez a sporscope.
Gameplay - Knifing people in the back works again (we backed out the change that we had done for Server R11) - lesz értelme a bicskánakServer Browser - Join queue system when attempting to join a full server - be lehet állni a sorba, nem kell a join nyomitni time to time
Client - Removed K/D ratio and Skill Level filters in the leaderboards - stathuszároknak meg kell várni a kör végét a K/D-hez?
-
ciry
őstag
Megkaptam a repair toolra a bronzot [link]
Mennyi kell az ezüsthöz, aranyhoz ezzel? -
aram01
nagyúr
köszi urak tesztelem majd a saiga mondjuk használatban van nálam szeretem,csak én eddig extra ammo+magnumal használtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest