Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én meg szép csendben felhúztam az m60-t lvl 50-re emberek ellen.
-
CptAdamica
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Mondjuk nyertem már RedSec-ben, de egyszer sem volt tankom a végén.

Vicces ez a tankok miatti sírás, egy kis csapatmunkával pillanatok alatt szétkaphatóak és amúgy még high explosive lövege sincs a tanknak és az IFV-nek sem. Szóval kábé az LMG-vel tudod csapkodni az embereket, (egészen 250 töltény erejéig) vagy ha éppen pont telibe találod a löveggel, ahhoz meg kell némi skill.
-
v!ct0y
veterán
válasz
astrojoe12
üzenetére
A REDSEC ingyenes, azt ki tudod próbálni.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jelenleg az IW9-es motoron fut a cod, a BO7 még ezzel jön ki, a 2026-os cod lesz már az új IW10-en ami már elvileg nem jön old gen-re.
De valóban így van, az IW9 sokkal modernebb grafikus motor és sokkal profibb featureket tud, a frostbite egy dologban jó az pedig a rombolhatóság, minden másban jobb a cod motorja.
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Igazából a legtöbb sírás és steames értékelés alapja, hogy a megfáradt CoD játékosok, azt várták a BF6-tól.
Hogy kapnak egy CoD-ot bohóc skinek/tematikák nélkül.
A Redsec-nél ugyanez, vártak egy unikornis lézerfegyver nélküli Warzone-t, ahol nem a patkányfejűvérzombi vív élet-halál harcot nikibeavispredátorvérfarkas ellen.
De nem azt kapták, hanem egy BF-et, ami kicsit tolódott az arcade irányba. A BR módja is pont, hogy illeszkedik a BF alap felépítéséhez, persze azért sokban hajaz a Warzone-ra. -
Enton
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ami jó és műxik azt miért is dobnák ki/el: Fast square root
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
hoztam egy hsz-t onnan
lol de van benne igazság Holnap válaszolgatok a régi kommentekre (IW vs. Treyarch...), ha nem leszek elfoglalva azzal, hogy gyertyát gyújtsak a kidobott pénzem emlékére. Inkább rakj egy máglyát a kertben, és azon égesd el a pénzed – legalább az szép látvány lenne, nem úgy, mint ez a BF6. Évekig hype-olták, hogy na, most a szuper csapat összerakja egy jó Battlefieldet, erre mit kapunk? Egy kampányt, ami olyan szánalmas, hogy még a legócskább CoD sztorik is Oscar-díjas mesterműveknek tűnnek mellette. A játékmenet? Mintha egy másnapos fejlesztő összedobta volna egy hétvége alatt, miközben a macskája véletlenszerűen ugrált a billentyűzeten. Hit-reg? Khmm... Az igazi kabaré a förtelmes dizájnban van. Pályák? Olyan kicsik, mintha egy cipő dobozban lövöldöznénk, és van belőlük vagy három, ami nem úgy néz ki, mintha egy óvodás Photoshopban szórakozott volna szünetben.
A fegyverek? A szórásuk olyan, mintha egy vaktában lövöldöző bohócot kértek volna fel a balanszolásra. A célkereszt? Az csak egy dekoratív matrica, a golyók meg random teleportálnak a szomszédos megyébe. Meta fegyverek nélkül olyan vagy, mint egy papucsállatka egy T-Rex elleni ketrecharcban. A Season 1 roadmap meg egyenesen egy vicc: két új pálya, amiből az egyik olyan rettenetes, hogy a legelvakultabb fanboyok is könnyes szemmel könyörögnek az uninstall gombért. Ellenségeket látni? Hiába tompították az effekteket, olyan, mintha ködben próbálnál sniperezni. A grind? 40-es szinten kapsz hangtompítót? Komolyan, ki gondolta, hogy ez szórakoztató? A grind és a challengek: „Lődd fejbe az ellenséget egy szál gyufával, teliholdkor, miközben egyensúlyozol egy uniciklin és szavalod a Hamletet.” A fórumokon már most mindenki terápiára jár emiatt.
A RedSec mód? Inkább RedSzemétdomb. Minden ládában ott figyel egy Air Streak, a pálya rombolható, de pajzs? Keresheted. Az nyer, akinek a meccs végére marad egy tankja, és onnantól olyan, mintha egy atombombát vezetnél. Kipróbáltam: a tankommal akkora mészárlást rendeztem, hogy az ellenfelek már a supportnak írtak panaszlevelet. A pályák meg? Mintha egy Fortnite-rajongó LSD-tripje elevenedne meg, olyan színes és kaotikus minden, hogy a szemed is sír. Ez a játék nem más, mint egy hibákkal teli, ostoba döntésekkel megtámogatott katasztrófa, amit csak az „új játék” illata tart életben. De amint az IW kidobja a következő címét, ez gyorsabban tűnik el, mint egy rossz mém. Sok szerencsét azoknak, akik szintén megvették – szükségük lesz rá.
-
válasz
astrojoe12
üzenetére
attól függ hol kérdezed xD cod topikban mást mondanak
géppeddel nincs semmi baj ha nem 4k a cél
amúgyis a bf6 elég jól sikerült kivették belőle a raytracinget is így ultrán se jelent nagy kihívást a régebbi konfigoknak
-
CptAdamica
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, ezért is fura nekem az a "modern" motor. Amúgy tudomásom szerint motrot elég költséges és időigényes fejleszteni, egy hitreg problémáért nem fognak új motort fejleszteni, majd megoldják patch-ekkel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
[[COD] Guide to the COD Game Engine's Evolution] találtam ezt a threadet. brutál, elméletileg lehet olyan karakter a kódban a legutóbbi kiadásban is, ami az eredeti Q1/Q2-ben került be.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én már nem is tudom, elvileg a modern warfare-re "új" motort hoztak, legalább is ezt mondták, aztán kiderült, hogy foltozgatás volt.
Amúgy értem, hogy van hitreg meg desync probléma, kevés olyan multis játék van, amivel játszottam és nem érintett volna ugyan ez.
-
Khaosz55
addikt
Megcsináltam a campi gamet, nekem tetszett. Főleg a duzzasztó gátas küldetés nagyon frankó. Azt lehet megcsinálom ismét.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Eddig vártam a vásárlással, de most szeretném megtudni, hogy megéri-e a játék az árát, milyen állapotban van?
Van lehetőség kipróbálni valahogy?
Ezzel a géppel van értelme megvenni? ryzen 5 3600, rx 5700 xt 8gb, 16gb ram, ssd.Köszi a válaszokat!
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
ez már nem a Q3 engine sokadik forkja?

-
nincsnév007
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
ahogy el nézem a játék ipart sok változást nem okoz ha egy játék már nem jön ki ps4-re főleg nem egy codnál.
-
CptAdamica
veterán
válasz
hadam98
üzenetére
A játszótéri színekkel operáló mobil COD grafikájú kommentet reagálva az a játék azért néz ki rosszabbul mert előző gén konzolon is jelen van, egyébként az a motor minden téren sokkal modernebb, nem lehet összehasonlítani.
A COD motorja, mint "modern" motor, ami csak azért ocsmány, mert előző gen-en is jelen van, made my day!
-
hadam98
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Itt szinte minden a szerveren dől el, ezért teljesen felesleges a tick-rate növelése, mert nem fog semmin változtatni. Ezt a motort újra kellene írni, ahogy írtad. Egy modernebb motornál a robbanásokat a kliens számolná le látványban, a szerver csak az épületek állapotát szinkronizálná — itt viszont konkrétan mindent a szerver kezel. Tudnám még sorolni mennyi sebből vérzik a motor, de minek? Én is játszok azért még vele, mert újdonság, de minek.
A játszótéri színekkel operáló mobil COD grafikájú kommentet reagálva az a játék azért néz ki rosszabbul mert előző gén konzolon is jelen van, egyébként az a motor minden téren sokkal modernebb, nem lehet összehasonlítani. -
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi szépen, akkor ez így elég korrekt.
-
válasz
hadam98
üzenetére
A hálózati kódot kellett volna újra írni, vagy is azt is, de szerintem a tickraten sem tudnak emelni mert ahhoz meg a létszám sok így maradt a desync és a hitreg gond, client side predikcónak ez az átka, nálad történik valami amit beküld a szervernek de ott más regisztrálódik fel, te ebből meg azt látod csak, hogy a lövéseid elpárolognak az éterben.
-
hadam98
senior tag
Az egész motor elavult de ha magát a fő problémát nézzük amik a legnagyobb kint okozzák nekem és nektek az a hit-reg. Nagyon röviden és érthetően. Ez a technológia tíz évvel ezelőtt még elment. Itt minden a szervert terheli. Minden lövést, találatot és fizikai interakciót (rombolás stb...) a szerver számol. Emiatt a golyók késve vagy pontatlanul találhatnak és ez nagyban függ attól mekkora a pálya, mennyire aktív a szerver mert ugye úgy terheli. Teljesen mindegy mennyi a tick-rate, egyébként azt mondták 30 és 60 körül mozog RedSec-ben, soha az életben nem lesz jó, mert elavult. És a motor többi részét hagyjuk is.
Ja amúgy most az utolsó két körben át estem az épületeken és nem sebzett a fegyverem.
-
Enton
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Netcode esetleg de az is inkább csiszolásra vár, meg úgy cakkpakk server lobby rész ráférne egy 10 fős brigád aki csak azzal molyol 1-2 hétig vagy amig rendbe nem rakják.
Grafikailag már bf1 is szép volt itt meg rt sincs(
). -
bager13
senior tag
A heti küldetésekhez a season végéig vissza lehet térni?
Teszem azt az első hétből elmaradt valami és mondjuk azt csak az 5. hétnél csinálám meg. -
Musaka
senior tag
Hát én semmit nem vettem észre ebből a Double XP weekendből.
QCB:Lockdownt nyomom de nyoma sincs a dulpa XP nek. ( STEAM PC) -
-
Fitzgerald
veterán
A battle pass engem olyan szinten nem érdekel, hogy hihetetlen. Challenge-ek meg achievementek sem, amit megcsinálok azt is csak azért, mert valamilyen "kézzel fogható" dolgot (pl. fegyvert) unlockol, aztán azt el kellett fogadnom az évek során, hogy a normál szintlépés nem elég mindenhez, ez van. De az ilyesmi önmagában nem tartalom. Ezekkel a mechanikákkal nyilván sosem újítani akartak, hanem könnyű őket monetizálni; én meg sikítófrászt kapok az ilyesmitől.
Amikor meghallom ezeket a "kiplatináztam", "acsivadászat" stb. kifejezéseket, égnek áll a hajam. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Ha nem kedveznek a casual rétegnek, akkor mennek CODozni az emberek, ami bevétel kiesés az EAnek.
Van még 7 napjuk a COD megjelenéséig.Addig kell eldönteni nekik, hogy merre nyitnak A HC közösség felé, vagy a casual rétegnek fog kedvezni a játék. Szerintem köztes út nem lesz.
Tippre; az EA a részvényeseknek is kedvezni akar.Én a casual réteg felé nyitásra számítok. -
CptAdamica
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Amúgy főleg a változtatás után szerintem sem vészes a fegyver húzás, lvl20-ig egészen könnyen megy, addig kapsz annyi cuccot, hogy normálisan használható legyen a fegyver. Mondjuk van 1-2, ami hard, például a vector a maga kis 17 golyszlijával és a 23-as tár csak lv26-on érkezik, azt hiszem.

-
Dave567
veterán
válasz
pRoject22
üzenetére
Én is Engi vagyok, 2 rakéta alap, + felveszek egy RPG-t és ott van több, meg a Barátom is felvesz neki is van 5, mi kell még?
Ha a pittyegős hangot hallok, tudom, hogy nyitni akarják a Tankos kamiont, odarohanok, és gyorsan kiszedem őket, amíg várják, hogy kinyíljon.
-
batai15
félisten
Vannak hibái a játéknak ,de azt érzem el lustult a gamer közösség. Miért baj az hogyha kell is tenni valamit a játékban?
Jobb lenne ha mindenki a meta fegyverrel rohanna meg két nap alatt ki lenne húzva a Bp ? Legalább van amiért meg kell dolgozni. Kicsit unalmas már ez a sok rinya , a játék élvezete sok kommentben meg hiányzik.
Legtöbb játékos már egy MMO-ba bele se vágna mert ott aztán kell dolgozni azért hogy jó legyen az ember .
Tényleg néha semmi sem jó a gamer közösségnek. -
Gainka
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem is eszembe jutott hogy fel kéne venni hogy elhiggyék mert neha már en sem hiszem el.

"A battlepassal nem is foglalkozom, meg a külön unlockkal sem"
Én sem, egyik résznél sem csináltam meg célzottan semmit.
Am ugy nézem nem lehet kikapcsolni a cross playt, akkor viszont meg van hiba kulcsa, rásegitáses konzolossokkal jatszunk ezért lönek ennyivel jobban, és mikor belöluk van kevesebb akkor megyek jobb kört. Nyugodtan javitson ki valaki ha tévedek.
[link]
"@MightyMushroo0m2 héttel ezelőttNot being able to turn this off on PC is a joke. The games feels awful on PC imo the netcode is fully bust! Back to BF1" -
Laraxior
titán
Az a baj, hogy nekem is, ezért próbálgatom a fegyvereket.
4 marha volt velem szemben egy kapuban, senki nem látott, beléjük pumpáltam egy tárat az RPKM-mel, mire végre odafordultak, de senki nem halt meg... természetesen csak én.
Komolyan mondom, fogok csinálni egy ilyen montázsvideot...
A battlepassal nem is foglalkozom, meg a külön unlockkal sem. Ami feloldódik az meglesz, ami nem az számomra az elérhetetlen kategória, marad úgy. Azt sem tudom hogy működik az egész, de látom, hogy vannak olyan fegyverkiegészítők, meg gondolom fegyverek is, amiket csak mindenféle vacak feladat megoldása után kapnék meg. -
bozont
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Pedig ugyanúgy működik mint a Bf2042-nél (leszámítva hogy itt a br módot is ráakarják erőltetni mindenkire a feladatokkal
). A pontok javát a heti challengek adják. Valószínűleg ha csak azokat is csinálod meg akkor is megvan a pass. Amit a meccsekért kapsz, fog fel extrának. Főleg hogy ha már a challengek letudva akkor nem a passért játszok, így mindegy lenen ha nem is ad. Én már 26 szintet léptem a passban és még csak az elején vagyunk (és buktam 20 pontot az eddigi 2 bónusszal
). -
-
Gainka
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
3 mapot probáltam most az az 3 szervert vagy kitudja hogy van ez, lelöni alig tudom az ellent, rendkivül rossz most a hitreg, ajto mögé beült foglalni, beszakadt oldalfalon bemenetem látom ott van kilogott, elkezdtem löni a fejét 2 méterröl és ö lött le engem alt f4.
#7440Laraxior
Komolytalan gyerekes oldás meg pass meg anyam kinja röhej, ez inkabb elveszi a kedvem nem meg hozza hogy majd azért jatszak hogy legyen uj fegyó meg kimaxolva, közben meg pont ez veszi el a kedvem. Eddig kb minden kasztnal, (ami hozzá tartozna) legelsö fegyverrel megyek vagy masodik, igaz mindegy mert ami nekem 25 shot masoknak 5 és fekszem szoval mindegy hogy van allitva vagy mikor kezdek el löni.
Más: Ismerös hogyan lehet bekövetni szerverre mert még nem jöttem rá?

-
Én engineer vagyok multiban is meg BR-ben is, instant 2 rpg van nálam mindig, ezért mondtam ,hogy ha nem szednek le közben akkor kiszedem a tankot, amúgy kb 10 winem van eddig ha jól számolom, de hiába van sok eszed ha a nyitott területen közre fognak, ott kidobhatod az iq tesztet

-
Laraxior
titán
Azért jó, hogy a hangtompító kb az összes fegyvernél csak kb a végén unlockolódik....
Meg persze egy fegyver kihúzása legalább 3 nap a mezei játékosoknak, mire rájön, hogy nem is jó, válthat másikra, kezdheti előlről az egészet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pRoject22
üzenetére
"Dehogy easy, általában többen veszik körbe, nem egyedül megy, ahhoz piszok nagy szerencse kell ,hogy oda tudj menni és feltudd rá tenni a kitet, nekem sosem sikerült,"
Nemár, kicsit csak ésszel kell játszani. Egy engineer, az alapból két rakéta, ha felveszed az anti-vechicle kitet, vagy nyitsz egy szekrényt amiben van RPG vagy még inkább guided missile, akkor az együtt már 6 rakéta (missziókból több ilyen is van, vagy széfeket töröd engineerrel). És akkor még csak egy embert számoltam (plusz alap rakéták cooldownon is vannak). Ha 2-en vagytok az már 12 rakéta amit nem tud kimozogni, ha a Training eléri azt a szintet hogy lövés után mozgásképtelen pár másodpercre akkor az már csak extra. A légicsapásokat okádja a BR mód, azokkal is meg lehet pusztítani a tankokat könnyen.
A sabotage az csak akkor jó ha közel vagy és nincs már semmid (vagy reconnal elfogyott C4) és akkor is nagy segítség a füst.
Alapból ritka rosszak vagyunk mi ismerősökkel BR módban, de a tankoktól egyáltalán nem kell parázni, volt már többször, hogy a trailerről nem tudott lejönni a szerencsétlen, mert instant haltak

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Beaumont
üzenetére
Szintén nagyon zavar a battle pass. Kurvakevés pontot ad egy meccs után. 1-3 pontokat kapok, legtöbbször 1-2 pont a jutalmam....de mindegy, hogy 25k vagy 60K xpt kapok a meccs végén.
Ha ez így marad, akkor nekem is ez volt az utolsó pénzköltésem a játékban. Legalább marad pénzem az
ARC Raiders-re.
A challengeket aki kitalálta, az továbbra is kapja be. -
Dehogy easy, általában többen veszik körbe, nem egyedül megy, ahhoz piszok nagy szerencse kell ,hogy oda tudj menni és feltudd rá tenni a kitet, nekem sosem sikerült, viszont rpg-vel már lőttem ki, ettől függetlenül amiről én beszélek az egy teljesen más történet, a pálya karakterisztikájából adódóan amikor futsz a nagy nyílt terepen és egyszer csak egyik oldalt ott a 2 sniper a másik oldalt meg egy squad tankal, akkor ott vége is van a történetnek, nem tudsz hova menni, a másik logikai bukfenc a kocsi, beszállsz de annyi fal meg árok meg törés van a pályán, hogy 50 méternél többet nehezen mész vele, szinte használhatatlan nagyobb távolságra, futnod kell, bárki is tervezte ezt a mapot az egy kókler volt, steam értékelések sem véletlenül olyanok amilyenek, a sima multi meg jó lenne a siege map az olyan szinten hangulatos és gyönyörű, hogy nekem map ennyire utoljára cod4-ben tetszett, de akkor még mindig ott a szar hitreg ami miatt nincs kedvem játszani :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-n és Xbox-on is elindult dupla XP.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lehiñito
üzenetére
Redsec-nél amikor kiválasztod a classodat, a részletes leírásnál alul ott olvasható. A lényege hogy odamész tankhoz rápakolsz simán egy sabotage kitet és az sérül folyamatosan. Nem sokat, de 99%-ban kiszállnak belőle játékosok, mert nem tudják mitől sérülnek és javítani sem lehet belülről ugyebár.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Beaumont
üzenetére
XP alapján kapod a BP pontokat. Konkrétan írja is a játék. A heti challenge-ek csak extrák. 2-3 pont bőven megvan meccsenként ha nem éppen futó meccsbe csatlakozol. Kicsit lassú tény, de hova a rohanás?
(Játszom COD-ot, ott se hűha de gyors, sőt a végére atom belassul az egész)
-
Beaumont
aktív tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Köszönöm.
Hát ez volt az első és utolsó battle passom akkor. Ennél még az utált COD is jobban csinálta. Ott legalább volt értelme ennek, ha játszott az ember és élvezte a játékot... Ezt hogy a challenge-hez kötik nagyobb részt, hát a jó édes... -
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki,
Csak egy apró kérdés. Mi alapján kapjuk azokat a ***ves battle pass pontokat? Nem tudom mihez kötni. Sem helyezés (voltam első, tizedik, és hátulról a harmadik is köszönhetően az utolsó percekbe berakott meccsre), sem XP (tökmindegy mennyit szedek össze egy meccsen), sem classnak/játéktípusnak megfelelő játék, sem nyerés/vesztés. Van amikor 7 pontot kaptam, de nagyobb részt 1 maximum 3 pont esik...
Valaki elmagyarázná? mert tuti én vagyok a hülye.
-
válasz
kill_switch
üzenetére
Redsec ugyanez, futsz a nyílt pályán és egy oldalról a sniperek másik oldalról meg a tankok lőnek

-
kill_switch
senior tag
Arra ott vannak a mégnagyobb pályás conquest és társai, ott elég nagy a pálya, elvegyülnek a járművek és el lehet őket kerülni és ott annyi a dolgod, hogy ölj és foglalj. De annak nem sok értelme van, mikor egy nyílt golfpályán kell rohangálni a heckelős cuccokért, ahol 0 fedezék van, és fölötted a heli lő, pálya széléről meg a tank, mert miért ne. Futni nem futhatsz, mert akkor nem megy a heck, szóval gyakorlatilag csak várhatod, hogy melyik szaggat szét hamarabb. Nem, ennek nem erről kéne szólnia.
-
beers
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
A battlefield erről kellene, hogy szóljon......
-
kill_switch
senior tag
Jól szétcseszték a Gauntlet módot ezekkel a nagyobb pályákkal... Most már ott is mindenki tankozik meg helizik... Pedig az elején tök jó volt.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ez így van, de minél több cuccot unlockolsz rá, annál jobb lesz.
Pl egy alap tompító, grip, lézer, meg a variable 1-4x, és lehet darálni vele.
Én speciel amúgy is utálok berohanni, hogy 1 méterről kelljen egymás körül pörögni, szóval inkább nem arra hegyezem ki a fegyvert.
Ugyanakkor távolra meg nem kell pöttyözni vele. Csak nyomod és halnak. Ezzel szemben pl az sg556r, ami jobb fegyver közelre sokkal, távolra még rövid burstokkal sem ér fel az AK205-tel. Bár ezt még nem is húztam túl magasra. -
Atla
senior tag
Sziasztok! Megcsináltam az összes fegyver Assigmentet,de mégse adja meg se az SL9 smg-t,se a KTs100 Lmg-t.Mit lehet tenni ez ellen?
-
Fitzgerald
veterán
AK-205 nekem annyira nem jött be. Messzire tényleg jó, de ahhoz hogy távolra tudj lövöldözni szükség van egy bufferzónára, bufferzóna kialakításához meg jó csapat kell. Kicsi, infantry orientált mapokon alapból el lehet felejteni az ilyesmit. Hipfireben kifejezetten gyenge, lézerrel is.
M4-et, GRT-BC-t húztam eddig lvl50-ig, overall a karabély a legerősebb kategória szerintem. -
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ahogy fogynak a pontok, egyre koncentráltabb a harc, mert kisebb helyen összpontosulnak a pontok....ezért escalation a neve.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Annyi a különbség, hogy ha a bázisod melletti sokáig van a ti tulajdonotokban, akkor hozzáolvasztja a bázishoz egy idő után. Tehát véglegesen elfoglalttá válik.
-
Polllen
félisten
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nekem 158 win-re jut 150 vereség. Többnyire Escalation-t játszom/játszunk és megyek pontot foglalni. Nem lépek ki, küzdök. Akik ezt játszák, ott a többség így áll hozzá.
Néha még breakthrough-t is szoktam.A többi játékmódban nagyon nem ezt tapasztaltam, így nem is fárasztom magam vele.
-
-
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Max élsimitás nélkül számomra élvezhetetlen a jaték, elsö kettö high-on meg a mesh, illetve a fényen is huztam valamennyit. Igy is meg van a fix 120.
Fele meccs nálam olyan hogy sokkal erösebb az ellenfél, szoktam arra gondolni hogy csalók, fene tudja, gyakorlatilag lelöhetetlenek ilyenkor fegyvereket váltogatom, lassitok stb. Nekem sem jön be hogy gyakorlatilag egy squad sem maradt még egyben szerintem ez a pipalos téma igy nem oké, Bf 5-ben volt hogy több mapon-estén keresztült toltuk eggyütt full idegenekkel. A Blackwell Fields map szerintem is brutál jó, számomra uj értelmet nyert a dmr gun.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Áh, ne is mond. Gondoltam elkezdem addig csinálni az assault challengeket, hogy meglegyen az a skin is. (A recon meg a support már kész.) De ott meg nem számolja a gránát sebzéseket. Se az enginer küldikkel nem tudok tovább haladni, se az assaultal, mert bugos. Vicc az egész.
-
Pro!Petya
addikt
Azt valaki magyarázza már el nekem hogy vannak olyan emberkék akiknek 70-80+%-os a win rate?! Kilépnek a vesztes játék közben és azt nem számolja a rendszer vagy wtf?!
Napi szinten minimum 2-3 olyan meccsem is van hogy ha megszakadok se tudjuk lehozni. Sőt azokról nem is beszélve mikor úgy dob be hogy van hátra kb 2 perc és instant Defeat! Pedig 90%-ba első vagyok, a maradékban meg csak top 3 ha utántöltöm a cigim vagy kimegyek inni közbe, vagy a gyerekek betalálnak valamivel...
Semmi menőzés csak egyszerűen annyira híg a player base hogy elég csak egy kicsit az adott módra koncentrálni nem pedig az értelmetlen küldikért vagy skinekért teperni.Amúgy nekem nagyon bejön a Blackwell Fields CQ (assault main) !
A 6 napi küldi 1 kör alatt meg van rajta.
Azt csinálsz a pályán amit akarsz, mivel senki sem csinálja a dolgát és/vagy küldiznek.
Csalóval még nem találkoztam igaz csak ~93 órám van a játékban..., viszont az inkompetens csapattársak sokkal jobban felidegesítenek mint bármi más a játékban.
10-15-ből talán egyszer dob össze normálisakkal de akkor meg a meccsek a "feléig" se mennek mert leuraljuk a mapot.. Na nem azért mert ilyen penge lenne mindenki, hanem csak egyszerűen mindenki teszi a dolgát : a supp healel és pumpol ammoval , én szedem a pontokat , engineer meg tereli a tankokat, és persze együtt mozgunk.
Természetesen ilyenkor a squad-ban követező meccsre már senki sem marad
Ja akinek még néha bedobja a "VHS" effektust az csak kapcsolja ki a DLSS-t és problem solved!
Igaz így jócskán meg csappan az fps de ~80-120-al is el lehet lenni.Most már meg lett 100-as szint és a 3 milla score meg minden ami érdekelt küldi farmolásból, szóval már lehet jobban a játékra (és a KD-ra XD) koncentrálni!
Overkill grafikai preset, élvezem a cinema robbanásokat meg hogy úgy elvakít a nap hogy xart se lássak! Nem kell az "esport" low settings a plusz 2 killért.
40 felett már nem dobálom kővel a repülőket
ui.: Ugye ti nem azok vagytok akik kezdésnél elviszitek a járműveket és az első pontnál megálltok?!
Gyerünk szépen a map közepére menni vagy az enemy első pontjára kerülni!
-
Nagyon nem hihető ez az érvelés kifejtettem miért.Még a streamerek nagyrésze is bevallottan cronuszen apexsim-el csal de ezek közül is kevesen érik el azt a szintet.
Meg azért mert én is tudok úgy játszani és tudom a miértjét.
A helis csávóra meg mi a válasz honnan tudta kit kell kereseni? rajtam volt a tábla nem? névvel együtt

másik biztos tipp aki nem hiszi járjon utánna:
jól elbujsz és mindig kiszednek a wh-s arcok aki nem csal észre se vesz -
rottenbull
őstag
A fejre allitott tankot a vegtelensegig lehet javitani, ha esetleg valakinek nehezen jon ossze a challenge.
-
v!ct0y
veterán
Level 50 MBT skint ne használjátok. Hótolót meglövik -650hp
-
"Deal 1,000 damage to Laser Designated enemy vehicles using lock-on weapons"
Engineer challenge, sose fogom feloldani, használnám, de mindig kirektel valaki. Pedig az első fele meglett a pontoknak, azóta folyton leszednek.
Bármi easy win tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Autós topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

híres a stabíl szerverekről , ezért lehet az hogy BO6 mellé a legtöbben megvették az exitlagot...
). A pontok javát a heti challengek adják. Valószínűleg ha csak azokat is csinálod meg akkor is megvan a pass. Amit a meccsekért kapsz, fog fel extrának. Főleg hogy ha már a challengek letudva akkor nem a passért játszok, így mindegy lenen ha nem is ad. Én már 26 szintet léptem a passban és még csak az elején vagyunk (és buktam 20 pontot az eddigi 2 bónusszal
).

Hát ez volt az első és utolsó battle passom akkor. Ennél még az utált COD is jobban csinálta. Ott legalább volt értelme ennek, ha játszott az ember és élvezte a játékot... Ezt hogy a challenge-hez kötik nagyobb részt, hát a jó édes...
Overkill grafikai preset, élvezem a cinema robbanásokat meg hogy úgy elvakít a nap hogy xart se lássak! Nem kell az "esport" low settings a plusz 2 killért.
FollowTheORI
IntelKiller7