Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
A füstöt az tény hogy senki se ismeri, sajnos.
Pont tegnap rageltem be chat-re mert New Sobek-en mindenki de tényleg vagy (10 csapattárs) ment a D melletti toronyra kempelni de magát a pontot ami melletük/alattuk volt egy köpésre már senki se foglalta.
Tolja mindenki a küldiket lesz@rva a játékot/módot. Sajnos ez ilyen.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem:
Battlefield 3 Single remek volt.
Battlefield 4 nem volt rossz
Battlefield 1 - A Single annyira nem maradt meg bennem, a Multi viszont tetszett.
Battlefield V - Remek kis kampánya volt.
Battlefield 2042 - ennek nem volt Single Player része, de ironikus módon multiban is az egyik leggyengébb volt (állítólag mert Battle Royal-nak készült, csak menet közben találták ki, hogy mégsem).
Battlefield 6. Kampány inkább ne lenne. Multi: alapvetően tetszik, de elcseszett a NATO ellenlábas oldala, inkább hozták volna vissza a MEC-et, forradalminak meg nem mondanám. Az Unlockolt cuccokat is manuálisan kell felrakni a menüben (ez még visszalépés is, mert ki kell menni, hogy egy új eszközt felszereljünk). -
Pro!Petya
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Azért mert a bf profilban a valós gameplay idő látszik míg xbox vagy EA app-nál onnantól számol ahogy elindítod a játékot. PL nekem is 101 órát ír az EA app közben meg csak 67 óránál tartok valójában. A launch napján mikor nem működött az EA app normálisan akkor 0 perc játékkal mutatott már 3 vagy 4 órát pedig csak a beállításokba engedett be

-
Lendova
őstag
Nyomokban az út aknát tartalmaz.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
A TR7 megeszi reggelire close/mid range-en.
Kb mint egy AR SMG hybrid csak a prec és control amiben nem olyan acélos SMG-hez mérten.
Ez sima S-tier AR kategóriában.
2-3 akár 4 kill/objective is összejön lazán flankeléskor, annak ellenére hogy csak 20-as tárral van szerelve.
-
omfgk
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
SMG pont ezért lesz OP.
Mert alapból gyors az ADS, jó a hipfire, tehát telibe el lehet menni a pontosságra. Nagy grip, nagy cső.
És a végeredmény ,hogy pontosabb lesz az SGX, vagy egy MP5 mint bármelyik Carbine/Assault Rifle az AK205-ön kívül.
Egyedül a dmg dropoff nagy, tehát 50 méter felett kellhet már 9 bullet.
-
Egy tanács azoknak, akik úgy érzik okvetlenül vesztenek el 1vs1 gunfight-ot és eddig erre nem figyeltek oda:
Amikor az attachment-eket válogatod le kell tojni magasról a hipfire-t, a mobility-t pedig csak félig (jó ha 60 felett van)
A legfontosabb: ADS time, amit alul mutat, úgy a legkisebbet elérni, hogy közben a precision és a control a lehető legmagasabb legyen az adott fegyverhez képest. Elhiszem hogy itt vannak akik nem zoomol-nak be és akkor nekik tényleg a hipfire a lényeg, de szerintem sokunknak nem
Teljesen átpakolgattam a cuccokat az SGX-en, és mindjárt javult a K/D arány. -
omfgk
veterán
Ha a mai nap alapján kéne pontoznom a multit, akkor ez ma így 5/10.
Tetőn mindenki, breakthru meccsek nagy része kuka, kamikaze revive-ok, tehát több a kára mint a haszna, füstöt senki nem ismeri, rush esélytelen, conquest egy agyatlan zergfest továbbra is, escalation ahol nincs légi jármű egész jó.
Jet illetve Heli pilótáknak eleve egy bugfeszt a harc fent.
Úgy kell ide a BR mint egy szelet félig szénné égett, de még félig fagyott, 100 éves kenyérszerű képződmény.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Előző meccsek menet közben adta be az ikonját.
Alap színekkel tolom a játékot. -
Fogják javítani, h a csapat dronját kékkel mutassa rendesen? Tököm tele van, h lövöm, de nem tudom leszedni, mire rájövök, h a háztájit célzom...
-
Rony949
addikt
válasz
rottenbull
üzenetére
Általában a játékba írt óra csak a tényleges játékmenetet rögzíti, míg az egyéb külsős platformok (Steam, Xbox stb) azt is veszik, ha csak a főmenüben csücsülsz. Egy csomó játékban így van.
Én pl. most játszok a régebbi Assassin's Creed-ekkel és még a játékbeli óra 30 órát ír, addig a Steam-em 50 órát.
-
Az acsik miatt elkezdtem tolni a BF6 Singlet. Lehet nem mindenkinek fog tetszeni, amit írok, de így látom: Játékmenet tekintetében a 2009-es Modern Warfare veri. Az ellenségek olyanok, mintha botok lennének, a sztori, meg eleve vacak, amiben az a szép, hogy mivel fiktív sztori, szabad kezet kapnak az alkotók... szóval ezt kár volt erőltetni. Arról nem is beszélve, hogy azok akik játszanak vele sem azt fogják mondani, hogy ehh de jó, ez veri a CoD-ot.
-
BandiHUN
veterán
Kis tipp a medic M320-hoz: most olvastam Steamen is, hogy annyi elég, hogy lespawnolsz engivel egy járműbe(kicsi is elég), majd megpakolod aknával, aztán nyomsz egy respawnt a kezdőre, supporttal, és felrobbantod az M320-szal...
Remélem, nem veszik ki, míg odajutok, gyógyítani kéne még a box-al, engit húztam most silverre...
Az a baj, annyi feladat lenne, hogy azt se tudja az ember, melyiket csinálja/most akkor mi lesz könnyebbre patchelve?
Medic most elég nehéz, legalábbis sokan elnyomják a revive-t akkor is, ha bejelölöm, hogy megyek+squadtárs... viszont valami dogtaget kaptam, asszem' azért, hogy 1 életben spawmoljon rám mindhárom társ, és ezt talán 50x kellett hozzá...
Escalation mondjuk. -
malacka87
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Egyik nap az ukrán fronton érezte magát a srác 🤣🤣
-
rottenbull
őstag
Az miert van, hogy a bf profilban 48 ora jatekodom van vele az xbox jatek profilnal meg tobb mint duplaja?
-
CptAdamica
nagyúr
Néha azért akadnak megkérdőjelezhető szellemi állapotokkal megáldott játékosok:

-
malacka87
őstag
Smg-re nem jön valami nerf? Vicces hogy 4-6os scoppal 120 méterről kifejelnek vele…
-
Laraxior
titán
Ez a kis vacak meggymagköpködő elég jó, pw7 vagy mi a neve.
Pedig bizisten mindig negatív stattal zárom a köröket
-
Fitzgerald
veterán
K/D csak egy metrika a sokból. Ha jó csapatjátékos vagy, akkor általában nem nagyon van instant gratifikáció. Nálam a kicsi, infanty orientált mapok húzzák a K/D-t, ezeken a mapokon a gameplay gyakorlatilag CoD. Illetve Firestormon scout-tal egész jó vagyok, sok helyre el lehet bújni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amúgy arra kíváncsi vagyok, hogy kap-e külön launchert, vagy úgy lesz mint COD-nál hogy együtt számolja a BF6-meg Redsec playereket. Mert ha utóbbi, akkor lehet megint rekord userszám lesz.
-
Enigma1945
őstag
Újabb cheater, yes, falon atlo.
-
IntelKiller7
Topikgazda
holnap 16:00kor jön a trailer.
-
Laraxior
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Kairóban megyek egy karikát, aztán elég is a játékból. Gondoltam kipróbálok másik fegyvereket, erre látom, hogy mindent úgy kell unlockolni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SoulReaver
üzenetére
Van akinek számít, én minden FPS-ben úgy vagyok, hogy 1+ legyen meg all time, így elfogadom hogy nem vagyok teljesen béna

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
JÓ de nálam a mennyiség és a minőség nincs köszönő viszonyban, ezért alig 1+-os KD-m van csak

-
Polllen
félisten
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Jogos.
-FreaK-
A pilótáknak menő a házak között ugrálni, a kempereknek meg odaadták a legtöbb tetőt, hogy oda ugrálhassanak.Szerintem egyáltalán nem kellene amúgy arra a pályára heli.
CsiguszMaxim
A gránátot úgy, hogy a support fel tudja tölteni neked pluszra, minden kasztnál így van.A training path képességek töltődnek, ahogy xp-t kapsz és csak akkor aktív, ha feltöltődött. Az ultit pedig a 6-s gomb elnyomásával tudod aktíválni, ha minden feltöltődött.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok!
Az assaultnál az extra gránátot hogy kell értelmezni? Személy szerint én arra számítanék, hogy alapból kettővel kezdek, de mégis mindig egy van. Illetve az se világos, hogy a különböző traning path extrákkal kapcsolatosan mit jelent az amikor mindengyik ikonja megjelenik jobb oldalt a képernyőn és töldődik mellette egy csík. Ezeket hogyan kell értelmezni?
Illetve még egy kérdés. A pinget hol tudom megnézni a játékban? Alapból a scoreboardon keresném de ott nem látom.
Előre is köszi! -
SoulReaver
veterán
Komoly hibajavítási lista...

-
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nagyon aljas vérengzést szoktam rendezni ott, jó is volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ridiculous
üzenetére
Volt egy hét szabadságom

-
oriic
HÁZIGAZDA
Saját tesztem a játékról így 146 óra után.
-
ProEvoFan
nagyúr
PS5re jött egy nagy patch. Gondolom a többire is.
-
Polllen
félisten
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ha van hova bújnia, akkor nem tudsz mit tenni.
Heli ellen:
1. Paint + guided missile - ha nincs hova bújnia, instant halál, mert nem tudja a pilóta, h ez sima légvédelmi rakéta, amire van countere vagy sem
2. Vállról indítható rakéta erre van 1 flare nála, és két találat kell. Ha ügyes a pilóta, a flare után elbújik, soha⁸ se lövöd le, ha nem, akkor vége
3. Légvédelmi üteg, unguided missle, ifv ágyú, ha tudsz célozni, le lehet lőni
4. Másik heli vagy vadász gépNY pályán ezekből alig van lehetőség.
-
SoulReaver
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Semmi értelme a rakétának, mire becélozza, eltűnik az épületek között… nem fair egyáltalán…
Kis pályára helit, tankot minek raknak? Nem elég, hogy az épületben kempelnek, még a heli is agyonbasz fentről, pedig már majdnem befoglalsz, stb… Ha mindig két egyforma képességű helis lenne oldalanként, akkor ellennének egymással, de nem így szokott lenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
[link] Két és négyfős csapatok lehetnek a Battlefield: RedSecben
-
@rglaaf
veterán
-
Derron
senior tag
Sziasztok!
Azt olvastam, hogy holnaptól jön a BattleRoyal mód, és hogy ingyenes lesz. Ez most azt jelenti, hogy nem kell érte külön fizetni, vagy azt hogy nem szükséges hozzá a játék megvásárlása, és bárki ingyenesen letöltheti? PS5-öm van, a BÉTA ban nem sok jó élményem volt a kontrollerrel, de tennék még egy próbát. Néztem a napokban pár videót ahol konzolosok játszanak és nem tűnt annyira szörnyűnek, talán csak kellene pár óra hogy megszokja az ember.
-
vg
veterán
A New York-os conquest pályán olyan szerencsém volt, hogy egy random squad tag az elején beült a támadó helibe, én meg a lövészként mellette összehoztam 40valamennyi 0 statot. Nagyon jó helis volt, gondolom utáltak minket rendesen. 20 óra játék után 1 ilyen kör jót tesz.
-
zoenn
csendes tag
Hátha a kezdők megfogadnak pár tippet. BF6 tippek-trükkök kezdőknek és veteránoknak.
-
batai15
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi rá nézek
-
omfgk
veterán
Ezt a drone - kalapács exploit-ot amúgy mikor veszik ki? Mert jelenleg komolyan vehetetlen a játék. Minden létező magaslaton van már néhány padláspatkány akik kiírhatatlanok.
-
Veiled Bride
őstag
Valahol azt olvastam hogy nem az eddigi részekben megszokott lineáris battle pass lesz hanem újítanak valamit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
VágniValó
üzenetére
Nyilván mint minden FPS-ben adott szintet el kell érned, hogy megkapd. Pl.: Battle Pass-nak lesz free része is, aminél mondjuk Level 15-nél adja egyik új fegyvert, másikat meg mondjuk már odaadja Level 1-nél, vagy csak Level 30-nál. Nyilván még részleteket nem tudunk.
szerk:
Bár ismerve a BF6-ot azt is kinézem belőlük hogy challenge-hez kötik valamelyik új cucc megszerzését
-
válasz
VágniValó
üzenetére
Várjál, érdekes ez a megfogalmazás..
"Battlefield 6 will receive content updates on a consistent, seasonal basis. All gameplay-impacting content (weapons, gadgets, maps, etc) will be free or earnable for players and will not require them to spend money."
Igen, earnable...aztán meglátjuk majd mikhez kötik.
Szerk.: Nem magamnak akartam válaszolni.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Amennyire én tudom kontentet, azaz pályát és fegyókat ha jön mindenki megkapja, a season pass tulajok viszont kozmetikumokat is. Remélem így marad, és nem most fognak elbuzulni.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok sracok. A phantom edition tulajok mit kapnak az elso seasonhoz?
Lesz olyan hogy free dolog amit mindenki megkap a standardosok is, es lesznek amit penzert lehet feloldani? -
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
You're Flying WRONG in Battlefield 6. Here's How to Fix It.
Itt azt mondják a profik, hogy "third person aircraft camera roll"-t érdemes kikapcsolni, meg a space-t és a ctrl-t felcserélni talán, az előbbit most kikapcsoltam, de annyira szokatlan volt, hogy földhöz is csaptam.
Amúgy nekem tök alapon volt eddig, érdemes a ctrl-t és a space-t használni emelkedésre és süllyedésre.
-
CJ4567
nagyúr
AR-ből a Kord vált be nekem nagyon, SMG-kből MP5, SCW-10, Vector

Karabélyokból M4A1, AK205 (távolra) ami tetszett, M417 sokat sebez, többivel nincs nagyon még tapasztalatom. LMG-khez nem nyúltam, sniperből pedig csak az alap
SMG-kből MP5 nagyon kiegyensúlyozott, nulla visszarúgás, mindig jó, SCW-10 és a Vector pedig közelre állatok, viszont nagyon kicsi a tárjuk ezt ellensúlyozva.
-
Gainka
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Van még egy ötletem, ugye az első az volt hogy a tul alacsonyra allitott fps, akcioban beszakadó fps magas grafikai beallitasok miatt stb. Lehet ezzel nem eggyet érteni én vettem észre hátrányát a gyenge hardver miatt, olyanokkal szemben akiknek stabilan magas fps szamuk volt.
Igaz ez régi részes téma de érdekes, nem rég mikor ráuntam a Bf5-re, visszamentem 4 metrozni es eszrevettem hogy később ugyan azon a szeron nehezen lövök le valakit ugyan azzal fegyverrel. Láttam a killeknél mas is váltogatja. Eztán ugy csinaltam mikor "nemadta" fegyvert váltottam, (volt ott 3-5 op) nem tudom itt is lehet e ez, de valami nalad biztos van ha erzed is hogy nem oké. -
R3laX
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tegnap pont csinálták streamben, amit néztem, direct hit az érdekes, azzal jobban haladt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eddig tetszett de az utóbbi időben csak kempelő pöcsökkel találkozok és mindenkibe egy tár kell én meg halok 2 lövéstől

(emlékszem, talán a 3-ban volt az egyik mód olyan mint a sima, csak élénkebb volt minden jelölő)
Remélem, nem veszik ki, míg odajutok, gyógyítani kéne még a box-al, engit húztam most silverre...

FollowTheORI