Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
hadam98
üzenetére
Aha az igen ezt nem tudja mindenki hogy szürkeállomány az elment egy másik játékot csinálni ami egyből siker is lett mert hozzáértő szakemberek vannak ott.
Bár a wot/world of tanks is elvan már 14 éve amióta kirugdossta az igazi fejlesztőket és programozókat(BiG world Sidney)
Azóta csak módokat készített amatőrrökkel mintha egy Sprocket szintű program használó csinálná mert annyira egyszerű használni és jól megcsinálták az alap programot.
Na meg kihasználták a lelkes amatőrök munkáját:
-emlékszem amikor mod készítők felrakták a HD textúrákat majd ezt fogta a wot és 1 az 1-ben mint sajátját felhasználta egy patch-ben. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
amúgy sem így kéne programozni 300GB-al hogy a falak csak díszek semmi vastagságuk nincs hát ezért kár pazarolni
ja meg eleve ebbe a mapban semmi új nincsen ez egy régi
-
-
-
válasz
CJ4567
üzenetére
Nem is 2015-ben kezdtem BF-ezni ráadásul a BF4 2013-as
hát akkor védjed őket mi vagy te az ügyvédjük...
régen elég sokat foglalkoztam a tickrattel nekem nem kell megmagyarázni hogy fillérbaszók mind a legszarabb legolcsóbb gépeken a lehető legtöbb klienst futtatják aztán még régen pénzt is kellett fizetni saját zsebből a bérlésért a marketing az jó volt teljesen mást hazudtak de neked úgy látom lehetett is én akkoriban a szar szerveket felmondtam
-
-
-
-
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
amikor nem talál játékost az eléggé a vége egy játéknak xD kemény mag még akkor is életbe tud tartani egy játékot mint pl:armored warfare 10-20.000 elég hozzá akkor kell várni perceket
régebbi BF-nél előfordul ugye hogy ott várhatsz a semmire
én a bfbc2-t akartam volna régebben tolni de rájöttem kár volt megkeresni és leporolni ez halott
-
-
válasz
bager13
üzenetére
egyszerű megnézni nagyjából vannak számok steam-ről de ez nem a teljes
viszont a hype-nak vége van akkor 700.000 volt steamen az összes meg ennél biztos több volt pl:+EAapp
de most meg ahhoz képest alig vannak 80k-val 50% biztos elpárolgott

forrás: https://activeplayer.io/fosnájtot se temetném még mindig maradtak jóval többen azért mint BF6-ban de ott is feleződött az évek alatt

-
-
-
.......
-
-
-
menőhackk
ez vmi elégótvar aimbot de hát lehet mondani ő éjjel-nappal gyakorolt és direkt rángatja mint az a cicafiú bükidani videóban megmondták direkt van
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
csak rosszabb lesz nem figyeled a híreket felvásárolta valami arab....@& már elkezdték lekapcsolni a felesleges szervereket persze olyanoknál elvileg amiket nem használnak de már elkezdték csökkenteni a kiadásokat
kb 1hete vették meg de már most egyből ilyen intézkedésekkel kezdik meg érdekes ez az autóbaleset is én nem hiszek a véletlenekben -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
remek lesz már most xarnak bele érdekes világ jön már szórakozni se hagynak
-
válasz
Dave567
üzenetére
szívatás megy rendesen ők se tudják eldönteni mit akarnak
szerintem a botokat a fun külön módba meghagyhatták volna oda valóak
viszont a k/d-t elcseszegetni nem kéne elég fake ígyNa meg lett volna annyi értelme a bot rendszernek multiban hogy a gyengébb csapatot boostolja de ehhez el kéne dönteni hogy mindenkinek jár egy biztos győzelem

1.L110
2.L110
3.L110
4.L110
5.L110 -
válasz
Kalacskepu
üzenetére
főleg ha ennyi pénz van ott -
Na ja van ilyen sorry lemaradtam viszont én is ezen az állásponton voltam mint sokan mások is és szerencsére olyan vezetőt raktak oda aki nem inkompetens hallgat a játékosok igényeire:
Following the response to 2042, EA launched "Battlefield Labs", a closed-access worldwide playtest for Battlefield 6, allowing DICE to collect feedback from players and make gameplay adjustments.[19] Battlefield 3 (2011) and Battlefield 4 (2013), described by Zampella as the "heyday" of the franchise,[20] were cited by the team as their main sources of inspiration, and the team added that the game will have a "serious" tone.[21] Battlefield: Bad Company 2 (2010) influenced the creation of the "Tactical Destruction" system,[22][23] and the team made an intentional design choice to prevent players from destroying all buildings in a map.
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Legrosszabb amikor egy oszlop vagy betonba ütköznek mint itt is sokkal keményebb mint a főként az alumínium kocsik ez miatt láthatod is instant stophatás történt.
Vagy ilyen a frontális baleset is ott ugye elég 50km/h a két szembejövőtől már összeadódik és olyan mintha 100km/h-val ütközne egy vasbeton falba.
Ha csak nem megerősített rally autó vagy forma1 ahol acélszerkezettel erősítették fel akkor ez fog történni egy normál "hungarocell" autóval aminek törés tesztjeit hamisították és hiába volt drága mert a biztonságra semmit nem költenek
Ha ennyi pénzem lenne én biztosan mint egy rally autót úgy feltuningolnám biztonság terén is pont az ilyen miatt.
-
-
jah a 100-asok megszokottak mindig van 2-2 csaló ha megfigyeled de olyan szépen el van osztva arányosan
minden oldalra jut ugyan annyi
oldalanként az egyik az elmebeteg a másik a megfontolt
tiszta stan és pan killekben akkor szoktam lelépni amikor már 10-20x rámugrott a fal mögül és egyből pontosan fejbe
annyira már nem vicces inkább idegesítő balszerencse hát van ott még másik 29
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
na ja outdate de erről pl nem tudtam azért érdekes hogy végül is cronuszen van pc-re is xD
-
aha ilyen is van már
-
-
-
-
-
-
most megint ilyen botolás van és a k/d se jó megint vissza rakták
a bot hadtest beindult
most azon kell versenyezni ki ölt többet
-
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Aki olyan szinten tud programozni nem valószínű bár az olcsóbb minkaerő miatt lehet benne valami

Meg retkes multicég és ha igaz az arabok fogják felvásárolni az EA-t.Nyilvánvalóan nem a paic érdeklődés a fő célpont.
-
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
amíg nem állítottam be külön a cpu szál kezelést addig laggolt a játék és nem használta ki a cpu-t a 0.1%-os fps beesett 20 alá és ez már látványos
-
-
-
-
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
na igen nagy para nem a játék lesz a fő cél hanem más érdekek és le fognak xarni nagy ívből majd ai megoldja
-
Kiderült, hogy csaknem teljes egészében arab tulajdonba kerülhet az Electronic Arts a rekordösszegű felvásárlást követően
Na most ez jo vagy rossz lesz
-
válasz
-FreaK-
üzenetére
mese habbal ez egy csaló de olyan aranyos naív vagy hogy az hihetetlen
még aimbot is van elég gusztustalanul csávókám meg van amikor meg se mozdul vagy jobbra balra mozog de a bot célzás miatt végig nyíl egyenesen táraz 1:16 1:05
figyelj nekem is így működik ha bekapcsolom csak unalmas így játszani
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
á ilyen név-vel ő a Boss
-
hát oké de a codban megszokhattuk hogy elég pontos értékeket ad vertikális szórás ami mindig egyszerűbb csak le kell nyomni noproblem de a horizontális ami probléma jobbra balra esélytelen visszafogni
bár nyilván itt nem kötik az orrunkra sajnos meg látni hogy teljesen random van amikor könnyen eltalálsz bármivel messzire mert dobja a gép
-
-
ez pontosan hol van a táblázatban??? vagy nincs ennek mérőszáma mint a pontosságnak stb... cod-ban is az "apróbetűs" részekben mélyére kellett nézni a dolgoknak
pl ilyesmire gondolok csalafinta megoldások amikor annyit látsz csak mi a pozitív aha szar táblázatban de külön kellett megnyitni mik vannak még ami meg elveszitt is persze tegyed fel kapsz sebzést meg lövedék sebességet meg egy extra adag negatívot amit nem fogunk mutatni majd csak ráérzel valami mégsem jó nem megy a célzás

-
-
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
amire senki nem jött még rá nem írja hogy (bot) le kell ellenőrizni a játékost aztán láthatod
-
válasz
Micsurin
üzenetére
mondjuk mindenféleképp jó lenne olyanról beszélgetni amit ismerünk is mert ha játszottál a mafia-val akkor tudnád miről beszéltem még ácsorognak az ellenfél botok könnyű dolgod van 4xMFG-vel játszottam viszont a játék folyamán nehezítettek és már futkosnak is. Na ott már ki is lett kapcsolva a pics@b@ . Hasonlóan mint a Delta Force-ban ahol még szemmel láthatólag is teleportált a szemközti házon lévő mesterlövész az MFG-vel. (ez még a Delta Force eleje az SP-coop játékmódnak alapvetőleg single player a játék botok ellen kellene csak menni de így is nehéz eltalálni valamit ha bekapcsolom inkább jobb kikapcsolni lövöldékben. (trickrate adatcsomagokat meg hagyjuk szerveroldalról amikor az adataidat tárolja hogy x,y koordináta szerint hol van a pozíciód és a célpont pozíciója +még nehezítenek a távolság miatt a röppályával akkor teljesen ismerten egyenletet fogsz kapni és ennek a tetejében még rakjuk bele az odamásolt képet amiket céloztál az MFG-vel ami nem valós idejű
. ) -
-
válasz
Micsurin
üzenetére
xD
Lásd BO6 alatt már a 2x is érezhető input lagot okoz, MH Wilds alatt szintén semmi…
körtét körtével hasonlítok össze ne keverd a szezont a fazonnal
Az egy single player játék elve a saját gépeden fut nincsen olyan késése mint egy multiplayernek ahol a világ másik felén is lehet akár a kínai játékos
+ de hogy még csak nem is lövöldözős az a játék az is nagy különbségpróbáld csak ki a Mafia: Old Country játékot MFG-vel az is SP de mégis egy lövöldözős játék és amikor elkezdenek futkározni a célpontok akkor jön elő a probléma:
Mert csak a gyors mozgás amikor nagyobb lesz a késés ez olyan vita mint régen a 60fps kit érdekel egy egyszerű sp játéknál ami nem igényli a mikroszekundumokat de itt a BF-ben vagy a COD-ban már az a fegyver lesz opé ami kapott plusz+ 0.2 másodpercet

Lényeg addig nincsen probléma még egy helyben vár a célpont de az emberek nem botok nem fognak szépen megállni és megvárni téged hogy igen lőjjél már le
ha meg futkározik meg mozog akkor megnő a késés vagyis latency annyira hogy félrelősz vele mivel a régebbi copy/paste kamu képeket célozgatod a f@szgenerátorral.. -
-
válasz
bager13
üzenetére
valami oka van hogy megint free van xD emberek vándorolnak ide-oda
de ha megnézed már nincsen nagy fan base mint anno covid alatt a fortnite tartja a világrekordot 20-30 de vannak túlzó 50milliós/napi játékos számával(nem csoda sok kiskölyök otthon tudta nyomni a homeoffice-ban bár az volt a goldenera)már maga a battleroyal megkopott lőtéri kutyát se érdekli ezekhez a számokhoz képest
-
-
random dobta a youtube amikor keresgéltem bf6 fegyverekről videókat de ilyenek ezek a youtuberek biztos fizetett hirdetés hogy menjen a csatorna van ott pénz xD meg elég okosan csinálja alacsony k/d 1.3 rosszabb mint én ilyen célzással
4:39-nél az aimbot túl agresszív lett és átugrik a baloldali célpontra
de végig pitbull effektus van amikor bekapcsol nem engedi a célpontot el amíg visible vagyis látható -
-
a mestör 4:39
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
köszi -
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
kikapcsolatam én is és akkor mi van akkor azt fogja írni a keresőben
botokat nem mutatja csak ha játék közben rámész welcome
-
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
elég idegesítő ölöd a botokat ami nem számít már

amúgy ennek se így kéne működnie hanem a gyengébb csapatot kellene boostolnia akkor lenne is értelme de elsőnek csak el kéne osztani a játékosokat két felé ha 25/25 van akkor is
meg a legalapabb mint cs2-ben nincs ki be lépkedés
megkérdezik játszani jöttél? Igen akkor játszál b+ ne ki be lépkedj ha elkezdted végig kell tolnod vagy vársz még nincs vége -
a botsáska [link]
https://www.youtube.com/shorts/BU2u0T0vnGA -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
nem lehet buzizni se vajon? -
-
-
a beállításokban nektek is bugos a fegyverváltó beállítása?
ami alapból a B billentyű gombjára van állítva de nem lehet megváltoztatni -
-
-
-
-
válasz
abridabri
üzenetére
jó azért esti meséket szeretjük de nem ennyireitt én is szeretnék ilyen ellenségeket akik a falat lövik meg észre sem vesznek
baszki
2:35
senki nem lő rá mindenki vakAzzal persze nem szabad számolni, hogy mindenkinek más játék stílusa van, csak egy embert kell követni, oszt jónapot, mert a saját játék stílus időpazarlás/önámítás. Hagyjál már az ilyen marhaságokkal.
szintén ugyan ez a véleményem
+imádni való volt amikor a timtatman oktat aki cronuszennel lövi a túloldalon lévő 200méterre lévő célpontokat keze nem mozdult pedig neki a dpi csak párszázon van 600dpi ha jól emlékszem na oda kéne az izommunka hogy letartsa ilyen távolra a fegyót
de nem baj hülyének nézi a kisgyerkeket engem nem zavar csak amikor tolják itt a fórumon a hivők az idegesít -
-
-
irta más is már párszor mi a baj teljesen felesleges volt minden amit eddig csináltál mert a bios-t kellett volna beállítani only UEFI-re
Secure Boot only works with UEFI and does not work with the older Legacy BIOS (also known as CSM mode). To enable Secure Boot, the computer's firmware must be set to UEFI mode, and the drive must be using a GPT partition table
-
-
-
-
hát most itt a megoldás inkább itt szerezze meg xD
én meg annak örülök hogy egyből betudtam fejezni a legjobb fegyvereket és nem kell menet közben pl:M4A1-el végig szopni ami elég durva hogy 100%-os lehet a külső célzóval
így nem kellene feltétlen az smg-k-et használni amikkel kb 0.2millisec a célzás ami alatt akár a kill is megvan ugyeA célzás idő az nincsen benne xD Meg láthatjuk az M4A1 az egy fix 0-70méteren xD ami kicsiny előnyke csak

mondjuk jelenlegi sebzésnek nem sok köze van a valósághoz így mert egy 5.56-os elég brutális egy kis megyemagköpködő 9mm-eshez képest de mindegy
-
megint van lehetőség több is most sikerült bejutnom végre és már nem olyan sokat ad
-
BFV nem volt gyenge még grafikában se inkább akkoriban a cod-nál voltak visszafejlődések black ops IV meg cold war
elfelejtették hogy kell jól programozni olyan temus volt a grafika biztos olcsón kellett vagy muszáj volt a profitot tolni pedig olyan szépen ívelt felfelé akkor a cod WWII-vel -
válasz
IntelKiller7
üzenetére
nem tudni hogy megy de kétlem hogy ez miatt bünti lenne
meg amúgy is az ő felelősségük a portal játékmódok felügyelete és elég fasság hogy most van akinek összejött. max elveszik tőle de ezt lekövetni mikor mennyit hányan szereztek képtelenség igazságot tenni -
-
nyilvánvaló miért kell védeni és megmagyarázni a tényeket

csak a szomorú hogy az ilyen emberek el is hiszik magukról hogy ők de tudnak játszani csak a radar van az nem is számít annak cheat of duty-ban az alap felszerelés
és általában az aimbotosokat utálják mert ők csalnak hogy nem tudnak célozni,
de az nem jut az ilyennek az agyáig hogy a wallhack is az
-
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
hát ezzel a 25H2-vel vannak bajok de beállítástól függ
nálam is szaggat ha maxra rakom a grafikát pedig előtte normálisan ment
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt várhatod hogy ráncba szedjék új tulaj van szerinted a játékért vásárolták fel a céget hát nagyon nem itt politika diktál lefogják szarni nagy ívben a játékosokat
amikor marketingmanagerek világa van meg a profit a cél várhatod a minőséget.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem mert mostani kölyköknél a wallhack alap attól lett akkora nagy a sebesség
köszi