Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
-
-
Winne
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
Na éjjel megnézem neked nálam mizu, a te beállításaid vannak azóta is.
-
-
boogie84
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Stock 9800x3D kb. 5 óra után sem megy 70-75 fok fölé, 25 fokos szobában.
Jellemzően 60-70 fok között van. -
Eversmann
aktív tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Shader compile-nál fel szokott menni
De akkor nekem nem enged semmi mást csinálni. -
válasz
deathcrow42
üzenetére
60- 65fokos BF6 közben , ha megcsinálod a [CPU Fix BF6] -ot.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehet még ment a háttérben shader compile, mert most pár hétig nem játszottam de meglepődtem a kijelzett hőfokon, majdnem mintha Cinebenchet futtatnék

-
CptAdamica
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
80 fok? Nálam 60 körül mozog.
-
Azt néztem most, hogy azért BF6 eléggé pörgeti a CPU-t is. Gaming session alatt simán 80 fok körül van a CPU (9800X3D egy AIO-val hűtve)
-
Eversmann
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát, most ez felcsigázott... Jah, nem
Ez az első 2 skin, ami hossz idő után azt mondom... Na ez ér valamit, de 15 EUR-t már nem adnék ki, egy db-ért
Ha meg a winter offensive elmúlik, mehet a levesbe -
IntelKiller7
Topikgazda
Holnap 10:00-ig kell 4 órát nézni twitchen REDSEC streamet, és a tiéd minden.
-
Gainka
őstag
-
Olympos
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a NordVPN-t BF6 alatt. Kérdésem:
Honnan tudom megállapítani, hogy milyen IP-vel rendelkezik a játékszerver vagy szerverek?Ha valakinek van tapasztala, megfogadom, de szeretném magam is kipróbálni, ha már van ilyen lehetőségem.
Köszönöm a segítséget!
-
blaca83
őstag
Nem tudom kinek jön be a téli map de szerintem ez a "fagyási sérülés" egy nagy baromság.
Főleg úgy, hogy nem egy teljesen pályát alkottak meg erre a nagy ötletre, hanem egy meglévőből próbálnak meg kipréselni valamit...! -
@rglaaf
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mirak-on breakthrough modban a védekezőknek nincs már tank egy szektorba se
-
válasz
Polllen
üzenetére
Ezek jelenleg semmit sem jelentenek szerintem. A game még a bejáratós fázisában van, az emberek próbálgatják a fegyvereket, járműveket, próbálják kiismerni a mapokat. Még csak most kezdenek összecsiszolódni a dolgok, de közben meg a dice is állandóan variál.
Tegnap jó köreim voltak 50/20 körül (a KTS100 most nagyon adja), sok zászló védéssel 66%-os win rate, de előtte meg más mapokon estem keltem 10/20-szal is, amikor pl engineerként próbálok a járművek közelében maradni, és javítani. Ellenben lett egy raklap damagem járművekre. Meg hát engineerrel annyira nem is találom még melyik fegyver lenne jó. Közel sem tarolok annyira az SMG-kkel, mint a support+LMG párossal. Most a P90-et húzom fel, talán ott a több töltény miatt jobb lesz, mert a vectorba beleőszültem teljesen, ráadásul folyamatosan egymás körül pörgős 1méteres közelharcba kényszerített, amit nem szeretek.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Reddit-en szinten erre panaszkodnak.
Kozben megtalaltam az EA patch mehanizmus leírását. Sajnos ok igy frissitenek, hat marha jo. -
Enigma1945
őstag
Újabb bug, újabb nap
Lelőttek, nem tudok respawnolni, semmit se tudok csinalni, csak ki lehet lepni es ennyi
Amúgy tényleg elég bugos ez a jatek.
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jo hát BF3 kánaán volt attack heliknek emlékszem volt még heli 1v1 szerver is
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A BF mappa meg egyre csak hízik. En még ilyen frissitesi format nem lattam. Csak az uodate mappa 90GB
-
Jack Oneill
veterán
Miert szedi le ujbol a teljes jatekot minden egyes frissitesnel? Minden alkalommal 100 GB az nagyon kedves.
-
Nem elég, hogy meccset nem talál Redsec-ben, kilépés után instant bebugol az egész egész menü és csak Gauntlet-et tudom kiválasztani a BR-t nem. Gratulálok nekik.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
@rglaaf
üzenetére
Elég, ha túl alacsonyan száll, hogy ne tudd bemérni. Max valaki lekapja sima RPG-vel, egyébként meg lehetetlen.
Ha okosan használod, OP nagyon.
BF4-ben nem éreztem az Attack helit úgy mint a 3-ban, pedig ott imádtam.
4-ben sem volt rossz, de közel sem volt annyira jó.
A 2042-ben a stealt heli volt OP. Aki tudta használni, az életben nem halt meg vele.A 6-ban ugyan így el lehet vele mászkálni, csak okosan kell használni.
-
válasz
laragirl83
üzenetére
Én is ezt tapasztalom, eddig egy meccset sikerült mennem.
-
omfgk
veterán
válasz
Polllen
üzenetére
Sok mindent nem számol a scoreboard rendesen.
Például Engineer-el, hiába szedsz ki 5 tankot és folyamatosan hátrálásra kényszerítesz még vagy 10-et, nem leszel első pontszámban.
Továbbra is a zergfest az ami a pontot hozza. Tehát a tömeggel futsz, tömeggel foglalsz és közben dobálod a hp/ammo ládát.
Foglalás és ammo az ami rendesen ad pontot. HP is már csak alig-alig a fura regeneration miatt.
Revive még so-so. -
laragirl83
őstag
REDSEC matchmaking vmi elborult, utóbbi majd 1 órában nem tudtunk meccset indítani, képtelen volt feltölteni lobbit, 30-40 fő max... aztán azok is leave-elnek.
-
Polllen
félisten
válasz
Locutus
üzenetére
Objective captured-ben top 6%-ban vagyok, de a win rate csak 54,6%.
Amit itt mindig kihagynak a számításból, hogy foglalás után meg is kell tartani azt, amihez kell a K/D, a sniper, a tank, a jet és a heli.
Tényleg az a rossz játékos, aki rendeltetésszerűen használja az eszközöket?
-
boogie84
veterán
válasz
Lendova
üzenetére
Egy valamire való csapat ellen a heli semmit sem ér. Csak egy értelmes squad kell hozzá már az égen sem tud maradni...
A büdös parasztja még Domiban is csak a K/D-re megy míg foglalnak a többiek.
Amiről írsz az TDM. Mindenki aki a K/D-t hajszolja menjen TDM-re, ott mindenki azt hajszolja. Ott legyen kemény a tudjátok mi...
-
Lendova
őstag
BaTtLfIeLd VeTeRaNs...

-
rottenbull
őstag
En KD alapjan nezve az also 20 szazalekban mozgok most, a ket OBJ stat alapjan meg a felso 4 es 7 szazalekban.
A nyert meccseim pedig 53%-on. Ha most megnezem a magas KD-s jatekosok szamait a nyert meccseik joval magasabb aranyuak. Fuggetlenul az OBJ szamoktol. -
@rglaaf
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
BF nem erről szól, no mindegy. Nekem is vannak mocsadék köreim, de kit érdekel? Jól akarom érezni magam, szórakozni pár órát, ahogy az időm engedi, nem pedig félteni a K/D-t, mert jaj, mi lesz.
Itt is ugyanúgy kiugranak a low HP-s tankból, nehogy meghaljanak. De sebaj, köszi! Belejavítok, és használom ellenük, és addig se kapnak újat.
-
Lendova
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
A lelőtt játékos konkrétan nem játszik egy rövid ideig. Se védeni, se támadni nem tud, de javítani, éleszteni, lőni se. És még -1 ticketet is jelent minden kifekvése.
Extrém példa erre egy jó attack heli páros. Foglalni semmit se fognak, de nagyon kellemetlen minden gyalogosnak és földi járműnek.
2025 van, csak ~15 éve el kellett volna ezt már engedni. -
boogie84
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Érdekes felfogás, hogy csak a ticket miatt lövöd az ellent. Rushban, vagy Braketrough-ban még talán, de Conquestben? Ennyi erővel ha senki sem megy be pontra foglalni, akkor csak a K/D huszárok eldönthetik a meccset. Ezt hívják TDM-nek vagy Squad DM-nek.
Egy BF ne a K/D-ről szóljon. Én sem jeleníteném meg az arányt. Csak a player statjában, webes felületen. Azt posztolhatja a közösségi média minden felültére. -
@rglaaf
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Tudom sokak egója kívánja K/D-t de én 0 pontot adnék érte sőt score boardon meg se jeleníteném
Attol nem leszek boldog ha bradley-be 50-0 lövök és kikapunk -
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Szerintem fícsör, így óv meg a játék a stressztől.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#9146@rglaaf
Más nem motiválja őket. Ezért sem mennek be pontra, mert egyszerűbb azokat lőni akik foglalnak, próbálnak fedezéket keresni (de nincs).
Én úgy osztanám ki a pontokat h aki csinálja a feladatot 3x annyi pontot kapjon, h ne érje meg a K/D huszároknak belépni sem.
-
ProEvoFan
nagyúr
Menüből több helyen nem enged meccseket indítani. Ez valami bug?
-
ProEvoFan
nagyúr
A havas pályáról a Division jutott eszembe. Dettó ugyanaz a hangulat.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Jah, ez vicces.
De legalább nem kell kilépni a hivatalos EA szerverekről a botok miatt, mert van értelme játszani ellenük.
Pár napja pihentem a játékot, mert Gran Turismo 7 Power Packot nyomom, de a heti challengeket mindig megcsinálom, különben nem haladok a battle passban. -
Polllen
félisten
Ez a patch elég kapufa lett… A Delta Force ingyenes és ennyire eltolt patchet egyszer se adtak ki. Megint jó ideig nem veszek Dice játékot megjelenés első évében.
-
Dave567
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tegnap 2.5 voltam, akkor most mi van?
-
Dave567
veterán
Elvették, vissza adják a kill-t, hogy majd újra el vegyék? Nagyon megy a játékkészítést itt is... -
Hedon
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem tudom, mások hogyan cuppannak rá, de engem nem enged belépni semmilyen meccsbe sem. Egy winteres megvolt, aztán a menü beszart.
-
Hedon
tag
Erről a frissítésről a macskás vicc jut eszembe, amikor a kismacskát elviszi szexelni a nagymacska. A kalandos túra végén ereszen lógó kismacska végül kijelenti, hogy neki elege van a szexből, és hazamegy. Jó éjt, vár rám egy Candy Crush Saga küldetés.

-
-
Enigma1945
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nemsokára rá nézek újból
Másnak is van ilyen? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Enigma1945
üzenetére
Egyértelmű bug. Gép resi?
-
Winne
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Revive az, hogy 20x kell rányomni, hogy felvegyen valakit, ha nem hosszan nyomom?

@ #9075 gyuribácsi88: ez a br amúgy tényleg fos, de főleg a hitreg teszi tönkre. A fegyver is túl sok fajta van, a nagyja amit találok azt se tudom mi, nemhogy rutinom legyen a használatában. PUBG-sen jobb lenne, hogy fel lehetne szedegetni, amit szeretnék és felpimpelni úgy ahogy szeretném. Nem kell egy ilyen módba ennyi csicsa, főleg hogy van még benne heli, tank, ilyen olyan légitámogatás, füst. A kevesebb néha több alapon fejlesztenék.

-
Enigma1945
őstag
Na most ez bug vagy mi? itt elottem is hordonak kene lenni A pontnal.
Egyszer vannak tuzes hordok, maskor nincsennek, tuz nelkul is toltodik vissza a hp.
A Challengek bezzeg ott vannak, de nem fagysz meg a hidegben, es toltodik a hp is tuz nelkul
de igy nem lehet vinni a challengeket, mert vannak olyan kuldetesek, hogy olj meg x,y embert a hideg zonaban stb stb
-
stoon
addikt
-
sZapu
csendes tag
Csak számomra érthetetlen módon lett sokkal rosszabb a hitreg ? Vagy kezdek hülyét kapni az egész játéktól ? Délelőtt olyan fasza köröket mentem, most meg folyamatosan fekszek szinte bármilyen fegyverrel. Hab a tortán a menü bebugolása
El kellene gondolkodnom, hogy egy ideig pihenőre rakom ezt a gyöngyszemű játékot... -
ridiculous
aktív tag
válasz
Franklin
üzenetére
Olyan opció van hogy mindenkinek mást jelent a LEGJOBB BR, de olyan nincs hogy mindenkinek mást jelent hogy BR.
A DMZ mód extraction volt, köze nem volt a battle royalhoz.
gyuribácsi88 - nál nem értem miért csak a PUBG lenne BR.. CoD-nak is BF-nek is van BR módja, attól mert neki nem tetszik még BR. -
q13579
senior tag
válasz
laragirl83
üzenetére
Hát srácok, nekem 1 órán belül kétszer crash-elt a game a szokásos directx hibával, mint kollegánál... Eddig ezt megoldotta, hogy lentebb vettem az órajelet és volt egy kis feszültségeltolás. Ezek szerint rosszabb lett
.
Nagyon akarok hinni ebben a game-ben szeretem is, de nem könnyitik meg a dolgunkat.... -
v!ct0y
veterán
szétesik a menü 2 játék után ps-en is. GG skacok. Jeges pályára elment sajnos az erőforrás. Nembaj jövőre jöhet a 7. rész
-
Franklin
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Olyan opció nincs, hogy mindenkinek más jelenti a legjobb BR-t?

Nekem eddig a DMZ volt a legjobb BR, pedig sosem szerettem a COD-okat.
A Redsec is tetszik, de hiányolom a proximity voice chat-et, DMZ-ben néha jól össze lehetett játszani az "ellenfelekkel" és együtt felszállni a helire

-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Teljesen egyetértek. Ez életem első de talán utolsó bf-je. Engem ez a hitreg kikészít sokszor. Én inkább br player vagyok mint multi és nagyon tetszik is a redsec de lassan elfogy a türelmem. És ráadásul olyanokat olvasok hogy az előző részek is ilyenek voltak. Jah igen most ugrott be ez is. 2025 ben olyan játékot kiadni amiben a lépéshangokat nem kezeli rendesen a kliens az botrány. Tanultam az esetből többet előre pénzt nem adok ennek a bandának. A játék egyébként tetszene nagyon.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pl incendiary gránáttal. Ahogy közelebb mész a tűzhöz, leszedi rólad a fagyást.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viccrovat
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

200fps 60fokon nekem elég.
De akkor nekem nem enged semmi mást csinálni.
Ez az első 2 skin, ami hossz idő után azt mondom... Na ez ér valamit, de 15 EUR-t már nem adnék ki, egy db-ért
Ha meg a winter offensive elmúlik, mehet a levesbe

Elvették, vissza adják a kill-t, hogy majd újra el vegyék? Nagyon megy a játékkészítést itt is...

FollowTheORI