Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már hasonló, de ma nekem is ez történik sajnos:
Valami fix van erre? Köszi -
petymeg
addikt
Sziasztok!
A printscreen F12?
Hová menti? -
CptAdamica
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azért köszi, hogy megemlítetted, fel is pattintottam, jól fut vele.
Napi móka: kiszállok tankból egy fal mellett, futok, csúszok, de valahogy egy sniper biztosan fejbe ránt...

-
rottenbull
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Bekulazott az AWS meg egy csomo mas szolgaltatas.
-
Fitzgerald
veterán
Nekem most el se indul a játék. Most tettem fel a 25.10.2-es Adrenaline-t, azt hittem amiatt van. De folyamatosan kiléptet ez a fos EA launcher, meg offline megy. BF6 nem indul, BF5 elindult. Gondolom elindult a BR, sokan rászabadultak, aztán szarni ment minden.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nézd meg, be van-e kapcsolva a "Helicopter Control Assist".
Ha igen, kapcsold ki. -
Rony949
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Vannak külön BR challenge-ek, azok mennek ilyenkor.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
(achievement/challenge-t szamol BR-ben is?)
Jó kérdés. Pörögnek számlálók de ezek engem hidegen hagynak. Csak ez a BR van meg nekem. Majd később talán meglesz a 6 is.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen megtaláltam. Eddig csak a mapot néztem. Pár küldetést megcsináltam. Fegyverek elég szarok bétához képest. Úgy szór meg hiába lövöm előbb én feküdtem.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez így rendben van. Multi, single részt nem szedte le neked csak a BR-t, kommented alapján.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Tudnatok segíteni? Tegnap ugyebár kijott a battleroyal free resze a jateknak es mindenhol azt irtak, hogy ez egy standalone, nem kell az alapjatek. En vagyok a bena? Ugyanis kell hozzá, le is tölti. Irja is, hogy az alapjatek cirka 55 GB, es melle jon egy 8GB kulon RedSec. Ja es EA-rol szedtem le a jatekot.
-
Rony949
addikt
Love is Love
-
válasz
gabriel26
üzenetére
Hogyértve simát kaptál?
Meg tudod mutatni mi van az orderen és mi látszik a steam könyvtáradban pl?
Vagy a játék store oldalán mit mutat mi van meg?A játékon belül meg a battlepass oldalon vagy nem tudom már pontosan hol aktiválni kell a "pro token"-t, az adja meg az unlockokat.
Meg ha PE-d van, már eddigis kaptál és látnod kell jópár extra skint...

Szóval szerintem előbb azért néz jobban szét a játékon belül.
-
Enigma1945
őstag
teljesen atalitottak a heli iranyitast a sima multiban?
tudna valaki segiteni, hogy tudom ujra regire tenni?
tudjatok ahogy egerrel is iranyitottuk a BR elott -
batai15
félisten
Szerintem nem rossz a br , de azt is látom hogy coddal ellentétben nem ez lesz a fő játék módom. Vannak ötletes dolgok egyébként , a terület valamelyest rombolható is , de az is látszik hogy van még hova fejlődnie.
-
Fitzgerald
veterán
EA appban már csak Battlefield szerepel Battlefield 6 helyett, végül a teljes CoD/Warzone struktúrát lekoppintották (moduláris telepítés, menü, BR mód).
De a nagyobb mapokon, a klasszikus játékmódokban ez továbbra is Battlefield (a kis mapokon inkább CoD, mondjuk CoD 4 óta a legjobb CoD amivel játszottam). -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
M-et írja de az meg csak a térképet hozza be. Na majd jobban megnézem hátha hosszan kell nyomni.
-
CptAdamica
nagyúr
Redditen kemény mentális állapotok uralkodnak.
-
Bib
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem is csipog az update óta
-
Sziasztok!
En elorendeltem a Phantom edition-t viszont csak simat kaptam.
Steam azt mondja EA supportot keressem, EA support meg nem valaszol tobbszori panasz tetel utan sem.
Valakinek otlet ilyenkot kit kell szajba verni?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
pendre54
üzenetére
Mondjuk nálam a PUBG szinte teljesen kimaradt, néha warzone-t nyomtam, de aztán ráuntam, hogy mindenki célkeresztje atomstabilan tapadt a seggemre, plusz ha nem fizettél, akkor szopóágra kerültél folyamatosan, megetetett a 400-as szintű játékosokkal. Szóval ahhoz képest ezt jobban csípem, meg jó, hogy lehet fejleszteni a nálunk lévő fegyvereket, de a BR, mint játékmód annyira nem az én ideálom.

-
Rony949
addikt
Játszottam vagy 4-5 órát a Battle Pass érkezése óta és még csak 3 Tier-t oldottam fel a 100-ból. Nyugtassatok meg, hogy nálatok is ilyen lassú.
szerk.: Mármint tudom hogy van rá 3 hónapunk, de egyelőre én lassúnak érzem.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
"töltelék játékmódnak fog megmaradni." Ezzel nem lehet vitatkozni, csak én arra utaltam, hogy aki nagy PUBG fan, az ne kínlódjon vele fölöslegesen. Ha a BF6 mellett, időnként rájön a hoppáré
, egy kis BR játékra, jobban jár, ha lenyom egy-két kört a PUBG-ban, majd vissza a BF6-ba, mint ahogy én is. -
Tetszik az új pálya, kemény de ettől jó érzés attackernek lenni Breakthrough-ban. Mirak Valley-hoz hasolítanám nehézségben, ott voltak a legnagyobb játékélményeim eddig.
Igazság szerint Operation Firestorm az egyetlen, amit tényleg utálok, minden mással megvagyok, még Manhattan-el is.
-
válasz
nesh_019
üzenetére
"BR vélemények?"
Több mint 2200 óra PUBG után azt mondom, nem sok köze van a BR játékok ősanyjához, sokkal inkább a CoD Wazone koppintása. Ha ezt az utóbbit szereted, akkor nagy csalódás nem fog érni, de ha Te is a PUBG-ot tekinted még mindig, a BR játékok etalonjának, akkor szerintem ezt ne erőltesd. -
-
@rglaaf
veterán
Aki FE előrendelő volt most van egy 15%XP ami folyamatosan aktiv lesz BP alatt?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Persze.
A 25€-s Pro verziót....persze semmi nem érdekel belőle, ahogy nézegettem, de legalább megvan.
De a többit nem fogom, azok már meglesznek a játékpénzből.
Ebben volt 25 tier skip, ami nagyon jól jön, mert holnap jelenik meg az Arc Raiders, nem tudom mennyi időm lesz tolni a BF6-ot. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem, minek. Ez csak kozmetika, bárhogyan is tálalják. A fegyvereket anélkül is fel lehet oldani.
-
nincsnév007
addikt
ti megvettétek a battle passt? ha igen melyiket?
-
Tom456
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha nem veszed meg, akkor azokat kapod meg ami felett ott van, hogy "free"(én így értelmezem)
-
@rglaaf
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az egész battlepast nem tudod feloldani nem lesz annyi coin a free-ben, aki akar vesz coint párezresért és attol kezdve nem lesz gond a jövöbeni battlepassokal mert utána már annyi kijön mindig hogy a kövit meg tudd venni
-
nesh_019
senior tag
BR vélemények?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez pont nincs, de ha már a furcsaságok szóba jöttek leírnék 2 dolgot.
1. Ha nagyon sok dolog történik egyszerre, néha extrém esetben (lövések, robbanás amit akarsz) picit berecseg a fülesem, mintha túl sok lenne a hangforrás. (Logitech G935, 7.1). Más játékban ilyen sosincs.
2. A csúcs, a díjnyertes: Ha üzenetet kapok az asztali Viber appon, lerakja a játékot az asztalra és felpoppol a Viber
Ez az egyetlen játék, aminél ezt csinálja. Bármi mást tolok, nem megy le a játék tálcára hanem csak a jobb alsó sarokban látom az értesítőt. Azokat is fullscreenben tolom, nem borderlessben. Na ezt a rejtélyt oldja meg nekem valaki.
-
Enigma1945
őstag
De ebben a season passban minden free?
Ugy ertem, ahogy haladsz, ugy oldod felfele ingyen? Vagy van ami fizetos? Bocsi, ha buta kerdes, nem vagyok otthon ezekben, en old school bf-es vagyok, ott meg ilyenek ugye nem voltak. -
CptAdamica
nagyúr
Nálatok nincs ilyen új csip-csip hang? Mint amikor beragad az egyik billentyűd és a windows feldobja a beragadó billentyű alertet, mi a jó isten ez?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Nincs itt pay to win. Nem értem miről beszéltek.

Szerintem lassan megy a szezon xp. Nem akarom a fél életemet a BF6 előtt tölteni (arra van egy tucat másik játék is
), hogy meglegyen fullban a seasonpass minden cucca. Neten valaki kimatekozta már, hogy kb mennyi idő a seasonpass fullozása?
Még nem vettem meg, így érdekelne. -
q13579
senior tag
Kis nyavajgás megint, de ne mondja senki, hogy jót tesz a taktikai fps-nek, ha a játékosok jelentős része a teljesítményét nem mondjuk egy conquest menet megnyeresére összpontosítja, hanem arra, hogy az adott achievment-et elérje, challange-t megcsinálja. Ne arról szóljon már egy alapvetően csapatmunkáról szóló játék, hogy grindolj egy újabb skinért, vagy fegyóért, ha a szakaszod, vagy csapatod sikere többek között rajtad is múlik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch
üzenetére
Challenge-eket nézted? Talán ilyen 5-6-7 pontokat ad ha egyet megcsinálsz. (Nem vagyok most gépnél hogy ranezzek)
-
kill_switch
senior tag
Csak én érzem, hogy ez a BP még a COD-osnál is lassabban megy? Tegnap játszottam vagy 2 órát, minden meccs közel 30K xp-s volt és csak az első tier lett meg, meg a másodiknak a fele.
Ha ez lesz végig a matek, akkor több mint 140 óra kell a 110 tier-hez. -
Laraxior
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem konkrétan a Secben még senkit nem sikerült leszednem. Jelzi a találatot, nem is egyet, de valahogy nemigazán. Jármű fegyverével igen, de kézifegyverrel...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
szerintem sokkal jobb lett, egyedül a shotis noskill kölykök zavaróak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én inkább azt vettem észre hogy a patch után alig tudok valakit le lőni.
-
q13579
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Nem arra írtuk, hanem, hogy az általános minőség azért esik, mert minél szélesebb közönség a cél, akik minél gagyibb és egyszerűbb megoldások irányába tolják pl. a játékmenetet.
-
-
-
omfgk
veterán
Nem, a BF1 volt az utolsó mohikán ebben, iparágilag. Innen tanultak a többiek is.
Nem DLC-zünk.Inkább skin-ekkel fejjük a hülyéket.
BF1 óta meg volt 9 db COD.

Persze az MW2019-el indult be a fejés igazán.Ezért mennek nagyot a mobilos játékok is.
Meg a szar filmek.
A hülyék hozzák a profitot. -
@rglaaf
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ha lefutnak a szezonok akkor lehet hogy csak a jaték elettertam vége felé lesz ujra, 2042-be is az utolso fél évben voltak ilyen olyan pár hetes mini grindelés ahol adta a lefutott sason skineket
-
CsiguszMaxim
senior tag
Nekem ez viszonylag új. Ettől függetlenül számomra elég visszatetsztő hogy mondjuk valami miatt kiesik 3 hónap játék, akkor utána úgy ülök le, hogy mások számomra elérhetetlen fegyverekkel rohangálnak majd a játékban. Az hogy ezt skinekkel vagy egyéb kozmetikumokkal megteszik az oké. De nekem elég fura, hogy valaki aki ugyan úgy kifizette a játékot nem fog pl mini scouttal lövöldözni, a másik akinek meg volt ideje grindolni az igen.
omfgk: Na, ez így mindjárt más. Köszi

@rglaaf: A skineket letojom. A valódi tartalom értedekelt, amik a mechanikát befolyásolják.
-
omfgk
veterán
Te se láthattál még battle pass-t, mert sehol se működött így.
A tényleges kontent, tehát fegyver, attachment, nem a skin, meg a matrica meg miegymás a season letelte után valamilyen normál játékhoz kapcsolódó challenge-hez lesz kötve. Tehát a season után valamikor megszerezhető lesz, ha a season alatt nem szerzett valaki elég XP-t (hiszen a tényleges kontent nincs paywall mögött, csak xp mögött).
Vagyis az új sniper scout mini senki számára se vész el.
Pisztoly szintén.
Új Carbine szintén. -
@rglaaf
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen megadta azonnal nézz be inbox
-
Mr X
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Sosem láttál még battle pass-t? Kb. mindenhol így működik.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Azt jól értelmezem, hogy ha letojom az egész Battlepass dolgot és nem foglalkozok az új attachmentekhez való challengekkel, akkor ha ez a szezon kifut azok örökre elvesznek és számomra nem megszerezhetőek majd az alapjátékban sem?
Ez azért ez így nem annyira lenne tetszetős.
-
Enigma1945
őstag
Én nem tudom, mi folyik itt Gyöngyösön, de nekem a patch óta crashel a játék.
Már a drivert is újra tettem, de semmi.
-
-FreaK-
veterán
Ha az Epic storeban vettem a játékot megjelenés előtt akkor ahhoz nem járt valami season pass dolog, pont vagy szintlépés?
-
q13579
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi!
Mondjuk jó lenne összefoglalva látni azt, hogy időráfordításban mit jelent egy-egy használható cucc, mert ha jelentős difi van, akkor ez nekem még mindig pay to win, ha olyan eszközökről van szó, amik adnak játékban előnyt. Az, hogy az elméleti lehetőséget nyitva hagyják, hogy megszerezd még nem azt jelenti, hogy ez normális kereket között lehetséges is.Ha nem adnak előnyt és csak a játékélményt teszik teljesebbé és változatosabbá, nincs ezzel semmi probléma.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Grindolassal. Ott van free cucckent a Soldier of Fortune path-on.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Úgy hogy az ingyen van ha eljutsz oda.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
És pl az új sniper-t (Mini Scout) ami direk OP azt hogy unlockolja BP nélkül ?
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem, te azt mondtad, hogy befektetés nélkül lehet mindent unlockolni.
Na, azt nem lehet és soha nem is lehetett, egyszer mindenképp tejelni kell. -
vg
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pont az a pay to win, nem? Megveszed a jó cuccot, vagy farmolod 50 órát. És van 50 cucc, de majd lesz 200 pár hónap múlva... kösz.
-
-
q13579
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Van olyan oldal, ahol leírják értelmesen, hogy mi mennyibe kerül és mit kapsz érte cserébe a season-ok esetén?
Mert számomra, aki abban a korszakban nőtt fel, amikor nem volt minden agyonba... mikrotranzakciókkal, season-okkal stb stb ez totál káosz. Azt hittem megveszem a game-t és max ha szeretnék hello kitty-s skines repülővel repülni fizetek.Nem értem, hogy most megint miért került szóba pár hét után, hogy fizetni kellene valamiért (ha csak skinek miatt kell fizetni, akkor visszaszívtam, de ha azért is, mert mondjuk egy használható fegyverbuild-et össze tudok rakni x EUR-ért 50 órával gyorsabban, az már számomra piszkosul nem korrekt...
) -
Laraxior
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ne molyolj sokat a menüben
Nekem is maxon megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Rewards
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, egy kis BR játékra, jobban jár, ha lenyom egy-két kört a PUBG-ban, majd vissza a BF6-ba, mint ahogy én is.