Hirdetés
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem az a baj, na most kiirom magambol.

Tul interaktiv és gyors, hamar kieg az ember.
Nem közösség épitő a kialakitása nincs ami megtart, nem tudsz egy estét végig játszani se ismerösökkel se idegenekkel, nincsenek látható szerverek se csak be vagy dobva valakik közé és probálsz jo lenni.
Néha olyan érzése van az embernek mintha buntetné a rendszer, fagyás-lelépés után biztos hogy szar meccsre dob be, kb mintha elfelejtettél volna játszani mindenki lelő.
Nincs normalis szerver igy nincs map rotácio, neha ugyan azon a mapon kezdek, ki ikszelem aztán meg vissza hmm, pedig jovolna vegig menni a mapokon pl BT modban majd ugyanazokkal a játékosokkal.
Utobb már engem is bedobál vesztesek közé ahonnan már lépnek le.
Ennek az egésznek a következménye a stat hajszolás ami nem kedvez még annyira sem a csapatjátéknak, már pedig egy idő után mindenki arra fog menni hogy ne legyen full önfeláldozó, allando idegen és ezaltal kiismerhetettlen csapatokban.
Hitreg, most legutobb azt csináltam hamarabb kiálltam a lovésből fedezek mögé, probáljátok ki 1-2 nem lelött enemy elöfordult de az is tulgyengül, ha folytattam a lövést több eséllyel lött le vagy sebzett meg nagyon. Most igy gondolom.
Következö szezon mikor várható? -
Gainka
őstag
válasz
VágniValó
üzenetére
Ilyen téren egész jol szokott alakulni, szeretek meccset nullárol kezdeni és általában ugy is van. Elsö játéknál concuest vagy bt minden map x, 2-3 meccs után késöbb-aznap kiikszelem ahol mar játszottam igy általában meccset kezdek. Ha kifagyok, most karácsonykor letöröltem 0-ra, mert elötte fehér ablakos asztalra dobás volt, + amiket irtam már tankozáskor, most telepites után meg két ilyen, és ilyenkor mindig szarmeccsbe dob be.

-
Gainka
őstag
Most már idötullépéssel dob ki, persze a jo meccsböl vissza lépek berak egy vesztet gyenge csapatba ahol lehet szenvedni mert átszaladnak rajtunk, ne legyél ideges.
#10109Pro!Petya
Ez igy van assault elég bugos lett elég sokat vagyok azzal, pont most kilépés elött nem birt éleszteni squad társ, vagy 5 katt után megunta mint én a játékot...
-
Gainka
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
+1 ez itt a legnagyobb probléma. Gyalogosként sokszor megállok mert lépteket hallok persze barat, az ellenfelél lépteit meg nem hallom. A hitreggel baj van, de nem ugy mint ahogy azt sokan gondoljak es föleg pc-n. Müködik az csak kiszamithatatlan nem tudsz rátanulni. Arra jöttem rá hogy pont ezert megyek sokat a tr 7 el, azon csapodik le ez legkevésbé. A többi probléma pitiáner, ha ezen javitanak *5, ha nem sikerül akkor egy bizonyos szintu jatekos felett mar nem lesz túl szorakoztató. Néztem TheBrokenMachine-t konzolon nyomja ott elégé megbizhatobbnak tünik ez a téma ( ő is kimondja hogy a mapok kicsik es nem jok egy nemregi videoban), nem javul a hitreg ez a jatek inkabb főleg konzolosok és a kompromisszumkepesebb pc-s jatekosok jateka mardhat.
bul07 #10096
Akkor csak az a baj amire ravilagitottam, hogy nem tudsz egyedül vegig tankozni egy mecset.
-
Gainka
őstag
Ha neked tenyleg ez a tapasztalatod, beszelgetesünkből az jön le hogy te low vagy én meg pro. Tehat persze van hogy kiszed kettő ugyes, viszont sokszor op a tank legalabb is nalam meg sokaknál is, tehat ha nagyon rossz a tapasztalatod de azt látod másnak nem, akkor gyenge vagy tankkal. Gyakorlas, bele kell menni a csatába.
-
Gainka
őstag
Érdekes, leirom hogy túlerő és hogy 10x annyit lősz ebből az előbbit emeled ki lehet forditva kellett volna irnom.

Na de a csapattársaiddal elfoglaltok egy pontot ahol sok ellen volt, kezdesnel pl lesz 10-1 statod es neked az lenne a bajod hogy oda lett a tank? Persze ez csak fikcio de kb ez igy szokott menni. Én ugy vagyok vele ez igy rendben is van, had menjen más is a tankkal. Persze van mikor hamar rotty, benne van mint minden mással is, na de többet tanulsz a nehez helyzetekböl mint a kezdő kempből. -
Gainka
őstag
Ezzel nem értek eggyet, 10-20 kill-t össze lehet hozni ha támadsz vele, és ugy ugranak a csapattársak hegeszteni mintha ez lenne a büntetésük, egy jatekban sem tapasztaltam még ilyet. Szoval annyi, hogy el kellene fogadni hogy menni kell a tankal es ha tul erő van igen oda lessz a tank na de addig 10x annyit lösz vele mint infként.
Gyalogoskent is elhullasz, a tank sem azert van a jatekban hogy god modban lavirozzon a mapon le-fel. Szoval igen is menjen az a tank ne kempeljen.BerserkGuts #10023
Na igen...
-
Gainka
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, mint minden mást ezt is a mértékkel kell, én is kihagytam karácsony után pár napot teljesen jo volt, a punnyadás után ugy keltem fel a géptöl pár perc jatek után mint aki megivott egy pohár stresszt.
-
Gainka
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Cod 2-4 ota nem játszom klánnal se mikrofonnal, egyébb helyen meg ha össze is futottam vele biztos atsiklottam rajta, nem igen szoktam leragadni az ilyen kölök szlengeknel, sose birtam az ilyesmit.
Találkozni találkoztam vele Bf 3-4-ben is, söt mintha cod-ban is csinaltak volna, hurrá, a neve az nem ragadt meg.oriic #9925 köszi
VágniValó #9928

-
Gainka
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez mit jelent?
-
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem meg a továbbra is a játékban van a hiba, össze van tömöritve a nép pici mapokra, se pihenni se gondolkodni nincs idöd, van aki pl ezt ugy ellensulyozza hogy beguggol a sarokba, bekempel egy szobába ha onnan kilö egy két jövök megyek figurát megy az anyukazas, majd egyre többet sniperkedni fognak igy "pihenni" és kempelni. Túlzottan interaktiv, sikit a repülö hangtalan a tank a fegyvereken ezer beállitási lehetöség ami miatt soha ki nem tanulod a játékot annyira random hogy gyakorlatilag évtizedes berögzödést kell átalakitanod hogy jo kedvel játszhass ezzel a játékkal. Magyarul, én ezzel akkor fogok tudni hosszutávon nyomulni ha 1 ritkán játszok vele 2 teljes mertekben megtanulom letojni az egészet. 3, mi jön ez után, kapunk majd egy mapot vagy kettöt? Egy egész csomagra lenne szükség. Ezt most nem orditva idegböl irom, csak hangosan gondolkodom.
Megnéztem egy Arc Riders gameplay videot, micsoda különbség ég és föld. Az eggyik idegbaj a másik élvezet, lehet nekem is át kell pártoljak?
-
Gainka
őstag
Nem rég dicsértem a hitreget hát kár volt mert azota is szar a ttk-ttd.
Mirakon lelönek smg-vel a világ végéröl röhej kategoria, a lépcsöforduloban csendben nem hallom hogy jön az ellenfél, ugyan ez a golf-os pályán két tankot nem hallottam fél hátam mögött hát a földnek kellene remegni tank közelben nem hogy ne vegyem észre, persze Mirakon a repülö ugy sikit hogy már zavaró arra szüksége van az inf-nek.
Heyy, szorakoztató de néha nagyon random, bf 5 után 6 elött toltam a 4-et, ott az volt a jobb aki jobb volt, itt sokszor a játék dönti el (nem hallod, tul hamar kifekszel stb).
Hidas mapon az eddigi legjobb tankozásomat mentem, direkt a statra se néztem rá, sok sok 0, erre kifagy, szoval nem csak Iberian mapon nem szereti ha tankozok. Én nem kurkászom tovább a gépem minden alapon stb, oldják meg.
Ha akartok egy jo kis feldatot, Manhattan mapon Pax oldalt STRF-el balra és C-D pontokat (között) tartani, elég jo.
-
Gainka
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Törlöm, ne csavarjuk tovább.
Ezt az egész szerencsétlenséget ennek a tulzott dopamin hajszolásnak lehetne betudni, miért nem lehet tényleg ilyenkor nyugodtan családdal (másnak az sincs) idöt tölteni azaz adni! Nyugodjanak békében.
-
Gainka
őstag
Biztos van használatban egy két ilyen okosság, azon sem csodálkozom hogy egy-ketten idegbajt kapnak.
IRON-nak 5-ös kd-je van, a Fonky-nak 1.6
Mind a ketten "lelöhetetlenek" voltak, az iron guggolva csuszva ugorva is siman fejeden tartotta, minden közelharoct megnyert, mig a fonky instant hs minden lövés. -
Gainka
őstag
Na, még egy ilyen aztán delete.
Megint Ibo, megint tank.
Most vártam tovább es ujbol indult magátol a gép. -
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Én nem telepitettem ujbol, még is tegnap naivan na majd én megint megyek es meg mutatom megirom hogy nekem jo a hitreg, na a hitreg elmegy volt, nem volt az a "nem tudom lelöni az ellenfelet" erzes. A második, Iberian mapon sikerult tankot elhozni és az első akcio után ugy kifagyott hogy csak a reset gomb segitett. Fúú
-
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Nekem a 10 orai irasod full ugy jött le mint aki nem lépett még be és nem látta hogy jött javitás. Na mindegy, mondom én elég nagy különbséget véltem felfedezni a hétvégéhez képest.
Ezt irtad este tizkor: "Ennyire nem volt mindig elcseszve a sebzés, legutolsó két update ami hazavágta. Főleg az utolsó."
Nekem délután töltötte le, ebből gondoltam. -
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Legalább a forumot olvashatnád par sorral fentebb irtuk hogy jött update. Elöbbi hozzaszolasom után még 2-3 concuestet mentem és minden meccsen élmezönyben végeztem de a lényeg hogy 5-6 meccsböl mind jó volt és érezhetően javult és gyorsult a ttk a ttd pedig lassult (vagy valami ilyesmi erzesre). A luzerek luzerebekk lettek a jobbak meg mentunk es löttünk sokat én igy éreztem. Ha nem csak atmeneti volt ez az 5-6 kör akkor részemről csillagos ötös a hitreg és az élmény, jöhetnek az uj mapok. Na de majd irjátok meg ti is hogy vettetek e észre változást.

-
Gainka
őstag
Tegnap nekem is olyan szinten fagyott le megijedtem berottyant a vga. Ujbol inditas után belépek 5 fps,beinditom az msi ab-t nem látja a vga-t juj mi lesz itt hé,
. Ujbol raktam a drivert es igy oké de remélem ilyen nem lesz többet. Eggyet értek a fentiekkel, volt háromnegyed ev tesztelgetni a jatekot azt gondoltam ezeket a dolgokat renberakják, erre összevissza állitgatják a legalapvetöbb dolgokat. Az alapok jok de mintha tenylek direkt benaznanak.
-
Gainka
őstag
Jézusom, minél több kört megyek annál szembetünöbb ez a ttk hitreg csoda.
Most akkor a Breaktrought mod elbeszaraintva, igy marad ünnepekre, kitudja meddig? -
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Igy már jobban értem, mivel nekem is a legnagyobb problémám a leadott lövés utáni idöszak, az az érzésem hogy hiába vagyok pl ügyes nem az hanem inkább a játék dönti el ki nyeri a helyzetet. Biztos változott most is közvetlen elötte utána nem nyomtam, annyi hogy nekem elötte is volt ezzel problémám. Igy javában eggyet értek.
-
Gainka
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Tegnap kiváncsiságbol botos Casual BT szerverre léptem be, ezekre most milyen szabályok vonatkoznak mert én ugy látom kb 6-7 uaser volt mind két oldalt?
-
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
A tulzást bennem az olyan kijelentésekre fogalmazodott meg ( erre a hozzászolásodra is igaz) hogy: " eddig beugrottam és ledaráltam mindenkit most meg..." Mindenki olvassa a topikot folyamatosan, eddig is irtam én és más is hogy volt olyan mecs ahol "senkit" nem lehetett lelöni másik meccsen meg szerver elsö voltam/tunk. Jött update most ahoz kötitek szerintem meg eddig is jelen volt ez az anomália.
[link] Ha nem koncsancs tudok hozni egy szintet miért ha nem azért született ez a hozzászolásom ezekkel a statokkal és a két csapat közötti stat összehasonlitas miatt... ja update elött. Persze ne értsd félre nem veszem magamra csak kicsit sok lett a hozzászolásodban a másokföléhelyezés. -
Gainka
őstag
válasz
bager13
üzenetére
Eggyet értek és akkor célt is értünk, valoszinüleg a BF 6 legnagyobb hibája hogy a szerver készitö-játékos összeszedő automata tul globálisan szedi össze a játékosokat, és mikor gebasz van kevés a szerverre az ember gondolom még messzebb nyúl. Persze hogy jokat lövöldöztünk Cod 2 Cod 4-el de ide sorolhatom mai BF 4-et illetve a BF 1-et, mert környékbeliek játszottak javában. Ezért lenne jo a dedikalt server egy idö után favoritba helyezéssel stb helyi környékbeli játékosokkal lenne tele és nem volna ekkora hitreg probléma, és ugyan ez 100-as ping távolsággal odébb.
-
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Szerintem túloztok már, pöcs elött is jeleztem hogy vannak szar meccseim szar hitreggel, tegnap este 3 kört mentem jó volt minden egy buggal sem találkoztam az itt olvasotók közül.
bager13
Az fps témat én is irtam már, le lettem hurrogva hogy be mertem szolni aki millios geppel jatszek 90 fps-el az miert hü..le. Persze mindenki ugy jatszik ahogy akar nálam 120 alja, nem rég volt valami gebasz, be esett az fps 100 korulire nekem ez mar laggos volt. Drviren ujbol telepites utan jo lett. Szoval igen 20 éve is igy volt elonyben volt akinek több van, nem tudom mikor tünt el ez a "köztényekböl". -
Gainka
őstag
-
Gainka
őstag
válasz
abridabri
üzenetére
Ez a hátránya hogy minden meccsre uj emberekkel indit egy szerver, nem tudsz 5-20 emberrel vegig tolni egy estet mint Bf 5-ben számomra ez a legnagyobb negativum. Szoval nulláz aztan össze szed igy volt hogy Firestorm-on nem jöttünk össze mi sem és tele rakta bottal. Mint irtam fentebb nem is toltak olyan rosszul, csapattars nem jött eleszteni a bot kétszer is.
-
Gainka
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Megértem de sajnos keves olyan fegyver van ami igy elég erös és használható is. Mentem két kört, két kedvenc fegyó mind kettő 40+-os tárral és nem tudom lelöni velük az ellenfelet. Vagy valami el van állitodva vagy nem tudom. Recseg a hitreg rámnéz lelő.
-
Gainka
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Szerintem is jo a drs, kezdetek ota hasznalom supporttal, most 45-ös tárral, az m4a1 is kedvenc igy van. A tr7 jo az csak meg kell szokni, meg nem árt rá pár jobb cucc amit késöbb kapsz meg, akkor megyek vele mikor "nem tudom lelöni az ellenfelet" mikor ugy érzem brutál sok kell beléjük, nem tudom mi lehet ez az anomália eggyik szerver ilyen másik olyan.
Tegnap Firestorm mapon BT modban nem jöttünk össze, erre telerakta botokkal, és ment a game, védöben majd mind map közepén, miközben szedtem ki öket oldalrol kétszer is belött a nem bot.
A vicc az egészben az hogy kétszer is bot hozott vissza, végignéztem szép lassan oda jött és tikk, elsöre sikerült nekik, ügyesek voltak. 
-
Gainka
őstag
Lassan az egész játékot el kell engedni egy idöre vagy egy nagyobb javitásig.

Még a lényeg nem is látszik a végeredményen, az elsö két kill után amikor is elfoglaltuk C-t jött a kedvencem, löttem az ellenfelet semmi, amire ti is panaszkodtok, tank belött mikor mar ház köalap mögé menekültem, lehet adott neki egy farsot... Beirtam hogy ez a játék béta, kb hárman irtak vissza hogy én vagyok a bena meg nem igaz hmm, tegnapi:
Az tegyem hozzá volt jo meccs is, csak azt vettem észre hogy amelyik szerveren nem tudom lelöni az ellenfelet mert annyi kell bele, ott ez lesz a végeredmény. -
Gainka
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Varos mapokon is használod? A sima 4x-nek zavart a takarasa lassitott, ami legelöl van szogletes keret az ami nagyon szeretek mikor "esportüzzemmodban" vagyok.
Nagyobb mapokon mar jo lehet ott szoktam felrakni a 4x-t, na majd kiprobálom most már ezt a thermalt is. -
Gainka
őstag
Végeredményben jobb is hogy az, én már nem leszek kütyüszakértő nem is voltam soha az, ki miben jó.

Mi mire van hatással azt figyelem mikor mit rakok a fegyverre persze.
Amit észrevettem több esetben, mozgásrol jut eszembe, azt igertek csuszás ugrás közben utánra nehezitik a célzást, ehez kepest sokszor löttek be ugorva pattogva.Bf 4 kemeny volt jah nem veletlen emlegettem én is itt soksok Bf 5 után visszamentem metrozni jo időre lekötött ujból. Most futás guggolva is halad csuszik előre ugrik, ja tényleg, még be se illesztettem a skillbe ezt a vetődést.
-
Gainka
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem sem jön be, csak azt lattam nem tudom rárakni és nem foglalkoztam vele nem irjatok nem is tudom. Szerintem marhasag alapbol az egész, sokszor ezért szidkozodhattam hogy miert lő be, nem azett mert ő jobb hanem az adott helyzethez jobb fegyver volt nála. Magyarul a fegyver döntött. Nekem a régi cod 2 bf 2 féle van pár fegyver es mehetsz aki jobban lő vele az a jobb. Nem az hogy 20 fele fegyver 20 féle tulajdonsággal 100 féle beállitással 1000 félén meg variálva. Jatékon belüli tartalomnak jo értem csak ez nálam inkább ilyen rpg tema nem e sport-fps....
-
Gainka
őstag
Ja kicsit hatásvadászra fogalmaztam. Sajnos ha kidob egy jo meccsről jo társaságbol itt nem tudsz vissza menni, elég idegesitő tud lenni. Wh gyanust én is latom de mar nem irom sehova mert ugy is engem neznek hulyenek.

Dr V #8741
A fixált fps a jobb, az ugrandozo nem jó, pontos hátterét nem tudom de már anno cod 2-be is fixáltuk az fps-t.
Én fix 120-ra állitottam a 0.1-1% low 80-100 között van. -
Gainka
őstag
Egy 160-as rangó magyar a magyarokat anyázza kinai névvel. Háá nem semmi..
-
Gainka
őstag
Na mikor kezdi el ujbol a kidobálosdit, mikor a legjobb kört mész egy ügyes tankossal. Tegnap este is, imádom, nincs csalo hibak javitva stbstb, mijön, elkezd megint kidobálni.

-
Gainka
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Szerintetek lesz?
-
Gainka
őstag
Egy dologban nem értünk eggyet, szerintem aki egy jatekot meg akar tanulni és jobb lenni fejlödni, az menjen kis mapra hogy minél többet löjjön szokja tanulja. Mindig igy tettem anno, cod 2 be war elött nyomtam a tdm-et, stb. Egy nagy mapon szenvedni fog, ritkábban lesz akcioban főleg ha kerüli igy a tapasztaltabbak le fogják löni.
Eggyet értek sixpak
forumtárssal, azzidijotákkal van a baj nem a játékkal, pl sniper témában. -
Gainka
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Csatlakozom a többiekhez, kicsit több mint 70 orám van és van olyan pálya olyan része ahol még nem is jártam. Idő kell ennek azért. Amiket meg mi sok oraval beszélünk hibákat azt egy most kezdő nyugodtan hagyja figyelmen kivül, mig nem tanulja ki a mapokat fegyókat, sok bug nem is igazán érinti, "van más dóga".

-
Gainka
őstag
Az igen, nem megy az Epic, nem a játék sem, szép uj világ...
-
Gainka
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Szerintem is alapjában rendben van. Egyedül belépni löni eggyet, erre minden másnál jobb a legjobb most.
ProEvoFan #8457
Szerintem ez a szerver "készitő" miatt van, van elég játokos csak épp akárhányszor nagyjábol egy idöben belépnek uj szervert hoz létre, igy tulsagosan oszlik a nép, persze hamar játszahtsz. En erre tudok gondolni. -
Gainka
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Értem, szerintem a nagyobb csapatok nem fognak ezzel játszani inkább maradnak a régi részeknél. Ahany kört megy az ember annyifele hitreg es ellenfel van. Mentem most 3-4 kört az utolsoban lelöhetetlen ellenfelek voltak, elötte pedig teljesen jo kieggyenlitett. Szerintem szükség volna a kiszámithatosagra ez igy tul random.
-
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Komolyan mondom annyira gáz, hogy minden következö mapon teljesen uj brigáddal uj szerverrel kezd az ember, nem igazán értem ennek mi értelme. Mult részekben ha láttad saját és ellen brigád is jo volt jobban maradtál mert jo meccs volt, most meg nullárol indul mindig. Nekem nem jön be ez a mecsmaki.
-
Gainka
őstag
Megvett a feelingje, hegy belsejébe rejtett "erdőditmény" rácsok, ki-be járatok stb, persze igen a darálos fajtábol való, de legalább nem csillivilli cucc mint ez a frissen locsolt golf pálya. Vajon mennyi esély van rá hogy egy összecsapás egy golf pályára essen, lehet fura de nálam ez teljesen kiverte a biztositékot.
Ja várj tuti valamelyik amcsi fönök kivánsága volt aki a haverokkal golfozni szokott...
-
Gainka
őstag
Az persze, szerintem ha ezek igazak akkor ez a Bf 6 inkabb lesz egy indentitas vesztett ri...c, mint sem egy uj jatek. Szerintem mindenki jobban birna ha uj egyedit maradandod alkotnának. Én remélem egy régi map se lesz már, ha igen, akkor esetleg a Locker vagy Zavod, azoknak van melysege komolysága méltó egy Battlefieldhez nem ugy mint ez a golf szar.
-
Gainka
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hétvégét lezárolag akartam is irni én is, hogy valami csak lessz mert egesz meccsen az anyukázás megy a sniperek miatt, vissza allitottam chat ablakot ezzel volt kb tele, (e miatt). Az uj mapon a foldig rombolt házakkal foglalni rendesen kihivás, igy kb marad a középső pont-ert küzdelem javában. Nem baj hogy van rombolhatoság csak a mapokat ugy kellett volna krativan összeallitani hogy azert gyalogosan is lehessen, úgy nehez hogy a dombrol látnak és kilönek mert nincs fedezek. Fura egyszerü butasagok ezek erthetetlen.
-
Gainka
őstag
válasz
meszike91
üzenetére
Redditen videokartya tuningot irnak, oc-s a kartyad? Lehet kicsit visszabb kene venni, vagy amit en is tennek, szetszednem a gepet elemeire es ujbol összeraknak, egyszer mar volt nekem is ilyen, irtak is többen hogy ez segithet, nincskolcsonben havernak egy memoria, ihy ki lehetne lőni azt is, ujbol pasztazni a procit ilyesmit csinalnek. Ha nem megy tuning piszka visszabb venni topikjaban segitenek.
-
Gainka
őstag
Értem, szoval ha valaki megmutatja hogy lehet jo kört menni tankkal nem csak a map szélén kempelni akkor jönnek a kifogások, nincs akna meg ilyesmi.

#8325sixpak
"Ezzel most mit bizonyítottál" Azt hogy betudok linkelni egy YT videot.
#8327bul07
"Gyenge ellenség" Látom ránéztél a hozzászolásokra és megtaláltad a hozzád illöt, mondok én erre valamit: "idöben lelött ellenség". -
Gainka
őstag
Itt a lényeg, lehet sokszor kiszednek de ha nem mész be soha a sürejébe nem "tanulod, szokod, jösz rá" hogy is van az.
Igy voltam ezzel én is Bf 4 Metroban, amig nem mentem bele ész nélkül nem jöttem rá hogy hogy van ez, utána idő kérdése volt és ment nekem is, igy tudsz szintet lépni, ez fog siker élményt adni nem a biztonsági játék amiböl jön a sok csalodás, "pedig en vigyaztam, de még is kiszedtek, gyenge a tank" (kitalált példa).
-
Gainka
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezért nem kéne keverni a kettöt, nem is érten honnan jött ez, semmi értelme.
-
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Mig nem szoktam le az irogatasrol, nekem is irtak többször is, biztos nem a bot bindeli be?
Bf 5-ben 1-ben is folyamat irogattam merre vagy tank kill pls több ilyen egyszerü kijelentést, nem emlékszem rá hogy ennyire szokást lett volna a közös chatben leszolni a sajat csapattársad hogy kuss.
Lehet tényleg szet lett ollozva a jatek. Sokkal jobb lett volna arra koncentrálni hogy legyenek egyedi szerverek, város mapok, only BT, hc stb... Nem értem honnan jött ez a majd gép bedob valahova oszt jóóva, szerintem ez full visszafejlödes kb ilyen itt van rögtön játszhatsz örüljé feeling, ebben jo is csak idővel ez kevés lesz. Bf 1 ben is nagyon fut/futott az egyedi klánok által tartott szerverek sokan sokan jartunk egy helyre es gyakorlatilag szamitani lehetett rá ki lesz fennt. Nekem ez nagyon hiányozni fog, söt egyik oknami miatt meg fogom unni. Ki akar botok meg kinai full random emberek ellen nyomulni.... -
Gainka
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Könnyen benne van hogy engem is az év végi pörgés(stressz) huz el egy kicsit. Na majd ramegyek a fegyokra én is.
-
Gainka
őstag
válasz
nanofocus
üzenetére
Hogy ne adnék időt, gyakorlatilag emiatt fejlesztettem gépet, amiket irok tények (magam reszeről) , ettöl még nyomni fogom max ki kell talaljak meg valamit ami leköt illetve van még más game ami eddig csak fél grafoval ment stb. El nincs ásva a tema.

Nem kell minden negativumra meg ilyedni.
-
Gainka
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Teljes mértékben eggyet értek. Steril nem látsz, jönnek minden felöl, igazabol az összes map ilyen, eggyik sem haburos téma. A Mirakot vártam ilyennek első képek alapján, de az se hozta. Hidasok telepakolva negyzetméterenként dobozzal autoval stb, elvagyok még, de elájulva nem, sőt talán kezdem is már kicsit unni, 70-es sem vagyok még.
Talán egy kis Zavod féle feldobná a haborus témát na de jöhet még bármi. -
Gainka
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nem tudom ez milyen szerver vagy mi az info előzménye, de ahova én járok és igy tancikolnek körbe körbe szobarol szobára 10x hátha oldalba keresztbe kempelve lönének le. Na de nem is jatszanek mar vele ha ennyire könnyű volna.
Am milyen csalást használ? Norecoil+láthatatlanság?
-
Gainka
őstag
Eggyet értek, tegnap este én is mentem pár kör BT-t, egyedül Sobeken tartottuk meg a legelsöt, bar azt hozza kell tenni befeküdtem.a roncs mögé sregan jobbra lehet löni ajto bejarot es a granatot is ki lehet dobni ami mediceskent hamar jött uj, brutal jo stattal zartam.
Viszon Mirak gatya, kilöttem egy raketat tankra gyakorlatilag olomzapor fogadott, tarthatattlan volt, aztan második menetnel a ház két "juka" is... Többi mapot meg nem probáltam.Veiled Bride #7869 Ez is igaz!
TXT
Tudnál valalitől kölcsön kérni egy ram kittet probára?
-
Gainka
őstag
Igy van, ilyenkor szoktam elövenni pl a snipert vagy hegesztek, teljesen felesleges rohanni negativba rakni magat az embernek statilag es agyilag is.
Random squad tarsakbol kezd nekem is elegem lenni, ra szuletek elmegyek mellette lelövök két ellent jo lenne a segitseg, fekszek, visszanezek ugyan ott all, egyszerüen nem jön.

Szoval lehet nyitnom kéne venni fel még pár uj barátot mert tegnap is kb senki nem volt fennt. -
Gainka
őstag
Iberian Offensive pályán valahogy felmentek a tetöre, be irtam közösbe hogy ez gáz, erre map vegeig engem oltottak hogy mit sirok.
65-5-ös statot hozott össze, és még voltak 2-en. Eggyik kedvencem remelem ezt javitani fogják mert majd eltanulják mások is mindenki a tetön fog parádézni. -
Gainka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Megragadom a pillanatot és szeretném javitani magamon kicsit, nem rég irtam ide hogy OF-n milyen fölényben voltak és hogy hogy lehettek ennyivel jobbak a támadok biztos csalok stb. Tegnap este voltam én is támadoba (bt) és tankban ülve géppityuval gyakorlatilag mindenkit ki lehet löni, csináltam olyan x nullas statot hogy az egész meccsre jol álltam utána, mire bekampecolt a tank, szoval ja...
-
Gainka
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem is eszembe jutott hogy fel kéne venni hogy elhiggyék mert neha már en sem hiszem el.

"A battlepassal nem is foglalkozom, meg a külön unlockkal sem"
Én sem, egyik résznél sem csináltam meg célzottan semmit.
Am ugy nézem nem lehet kikapcsolni a cross playt, akkor viszont meg van hiba kulcsa, rásegitáses konzolossokkal jatszunk ezért lönek ennyivel jobban, és mikor belöluk van kevesebb akkor megyek jobb kört. Nyugodtan javitson ki valaki ha tévedek.
[link]
"@MightyMushroo0m2 héttel ezelőttNot being able to turn this off on PC is a joke. The games feels awful on PC imo the netcode is fully bust! Back to BF1" -
Gainka
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
3 mapot probáltam most az az 3 szervert vagy kitudja hogy van ez, lelöni alig tudom az ellent, rendkivül rossz most a hitreg, ajto mögé beült foglalni, beszakadt oldalfalon bemenetem látom ott van kilogott, elkezdtem löni a fejét 2 méterröl és ö lött le engem alt f4.
#7440Laraxior
Komolytalan gyerekes oldás meg pass meg anyam kinja röhej, ez inkabb elveszi a kedvem nem meg hozza hogy majd azért jatszak hogy legyen uj fegyó meg kimaxolva, közben meg pont ez veszi el a kedvem. Eddig kb minden kasztnal, (ami hozzá tartozna) legelsö fegyverrel megyek vagy masodik, igaz mindegy mert ami nekem 25 shot masoknak 5 és fekszem szoval mindegy hogy van allitva vagy mikor kezdek el löni.
Más: Ismerös hogyan lehet bekövetni szerverre mert még nem jöttem rá?

-
Gainka
őstag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Max élsimitás nélkül számomra élvezhetetlen a jaték, elsö kettö high-on meg a mesh, illetve a fényen is huztam valamennyit. Igy is meg van a fix 120.
Fele meccs nálam olyan hogy sokkal erösebb az ellenfél, szoktam arra gondolni hogy csalók, fene tudja, gyakorlatilag lelöhetetlenek ilyenkor fegyvereket váltogatom, lassitok stb. Nekem sem jön be hogy gyakorlatilag egy squad sem maradt még egyben szerintem ez a pipalos téma igy nem oké, Bf 5-ben volt hogy több mapon-estén keresztült toltuk eggyütt full idegenekkel. A Blackwell Fields map szerintem is brutál jó, számomra uj értelmet nyert a dmr gun.
-
Gainka
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Ja hogy az az, el nem olvastam még eddig lattam ott valamit de altalaban kör végén szoktam forumot is olvasgatni, ilyenkor érek ra jobban.
kösziLocutus #7323
Olajkutas pályan nem rég irtam hogy fedezekről fedezekre, na ez oké a sniperek miatt, (gondolom erre mas is rajött) még egy tipp remelem jól irom fejből: DMR gun.
-
Gainka
őstag
Van valami leirás vagy teszt video vagy bármi amiből meg tudom hogy hogy müködik a szerver kereső? A problémám az hogy minden mapnál uj szerverre dob be, az hagyjám hogy össze kell várni a két csapatra valo embert, mert ez nem sok idő, na de ha van egy jól müködő squad, annak is helo. Ez a szerverkereso/mapválto igy müködik vagy van lehetöség a szerveren maradni a squad társakkal esetleg más beallitással?
-
Gainka
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha már szerverek, most ez ő hogy, mindegy eggyes uj mapnál uj szerverre dob be? Tehat nálam be van pipálva a cocuest és az összes map, es minden mapon uj emberek.
Van olyan beallitas hogy maradjak a szerveren az uj mapon a squadommal vagy ez ilyen? -
Gainka
őstag
válasz
Memphis79
üzenetére
Puszta véletlen kérdeztél engem vagy sejtesz valamit?
Én szét oltottam mar mindent is, mindenkit is chatben, és nem azért mert köpködném meg utálom, hanem ellenkezöleg, itt a jo lehetöség a jo játék és érted kövezésen nem lehet lemenni a vizig, tamadoba, kicsit odébb a védö lemehet, meg a 30 métermagas házon fejcsuccsal lönek a sniperek spawnhelyre á hadjuk is...
Ezt a Battlefield 6 mapokat most ugy kell elképzelni mintha a Bf 5 Rotterdam mapon breaktrought modban csak az uton lehetne menni, csak hogy nem, ott még a vizben is mögéjük uszhattál, hat ez van. -
Gainka
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az a helyzet hogy ezt már en sem hiszem el. Mi nalunk alig volt plusszos stat.
Operation Firestorm, BT, támadó csapat:
Nem lehet hogy ez a jatek tele van hiper high aimos botokkal?
Lelöhetetlenek, mindig rád néznek, és fejbe lönek keves hitreggel. -
Gainka
őstag
elött: cpu:152 gpu:235 után: cpu 184 gpu 246
szerk: Újlapból is ujra kell nyitni akkor teljes felbontásban mutatja a képernyöképet.Nyilván jövöre monitor csere után egy 9070-re váltás beiktatok.
Szebb ez igy nagy felbontásban stb..Néznél nekem egy 1%-0.1% low fps-t kiváncsi vagyok nagytesoval mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Pánik a memóriapiacon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Steam topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Am nagyon durva hogy assaultként nem tudnak feléleszteni csak döféssel.

Annyira csak nem lehet rossz az az M4.

IRON-nak 5-ös kd-je van, a Fonky-nak 1.6
Megint Ibo, megint tank.

Nem lehet hogy ez a jatek tele van hiper high aimos botokkal?
IntelKiller7