Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha már itt tartunk:
-
Fitzgerald
veterán
Kapcsoljátok ki a chatet, meg ne írjatok; problem solved. Tudom hogy néha nagyon szerencsétlen csapattársakkal sorsol össze a játék, de ez van; sok mindent nem lehet tenni ellene. BF4-ben, BF1-ben még ízeseket n
*ggereztek kb. minden második meccsen, le sem szarta senki. BF5-ben meg ugye már cenzúrázták a chatetet, a 2042 pedig public chat nélkül jelent meg, ami röhej. Nyilván az sem jó ha valaki ezt tolja a chaten, de azért ennyire nem kéne átesni a ló túloldalára a supportnak sem. -
Eversmann
aktív tag
Steamen 15% kedvezmény van BF6-ra, ha valaki megakarta venni Karácsonyra. 59,49 EUR
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A HD textúráknak mikor van értelme? Letöltöttem, de nem látok változást. 1080p-ben játszok. A redditen és egyéb helyeken olvasgattam és látom másoknak is gond ez.
Jól értelmezem, hogy csak overkill beállítás mellett aktiválódik és vram gondokat okoz?Köszi ha segít valaki!
-
Pedro78
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
én élből egy hét bant kaptam, warn nélkül, szóval nem voltal elég kemény

-
TommyS_27
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
ez az új pc világ sajnos
... bezzeg anno bf3-bf4-ben 
-
Hummin
tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
sajna már lusta voltam javítani.
De csináltam egy felvételt róla. Igen az M710 egerem jobb gombja vacakol már.
Régen volt egy kabarészám Gálvögyitől a Mindent ölő ninja, az jutott róla az eszembe.
Kipróbáltam, más fegyverrel is csinálja, nem csak a sniperrel.
-
-
yodamester10
őstag
Na srácok csak óvatosan a betűkkel
Nagyon béna csapatban voltam,de van aki unatkozik és jelentgeti a másikat mint az oviban.
-
Dave567
veterán
Hogy lehet elővarázsolni, hogy több lőszer legyen nálad? PL Assault
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Steam gondolom, az enyém is szép hosszú, mint a karom.
-
Enigma1945
őstag
Hogy lehet az, hogy egyeseknek hosszu neve van a jatekban?
Nekem az ea app alig enged par karakternel tobbet beirni -
Derron
aktív tag
Sziasztok!
BF3 óta nem játszottam, csak pár kört most PS5-ön amivel elkapott a hangulat. Hétvégén új gépet építek, a kérdésem, hogy:
- A fegyvereket kihívásokkal lehet feloldani, ha jól tudom, de ezeket ki kell "farmolni" okozz 10 fejlövést, vagy inkább kihívás szerű, okozz 10 fejlövést egy csatában lehet megszerezni?
- Gondolom a fegyverek fejlesztéséhez használni kell őket minél többet, vagy ezekhez is kihívásokat kell teljesíteni?
- Battle Pass al fegyvert szerzek, vagy csak skin-t a fegyverre? -
H4V4SBUTC4R
friss újonc
Battlefield katonák – Csatlakozz hozzánk! 🎖️
Ha szereted a Battlefieldet, és szeretnél egy barátságos, aktív közösség része lenni, ahol mindig van kivel játszani, itt a helyed. Nálunk nem számít, hogy új vagy-e vagy veterán – mindenki megtalálja a helyét.
Mit kínálunk:
🎮 Rendszeres közös meccsek – naponta van lehetőség squadban vagy nagyobb csapatban játszani
🌱 Folyamatos fejlődés – tippek, trükkök és tapasztalt játékosok segítik a fejlődést
🤝 Segítőkész közösség – kérdezz bátran, mindenki szívesen segít
🏆 Közösségi események és kihívások – kisebb versenyek, együttműködő játékok és kreatív kihívások
⚔️ Baráti, taktikus hangulat – a játék élvezete és a csapatmunka egyaránt fontos számunkra
Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, milyen egy összetartó, támogató Battlefield közösségben játszani!
https://discord.gg/EBGsrkfsxN
-
Hummin
tag
Nem néztem a friss megoldásokat, inkább munka után, a háttérben újrahúztam a játékot.
Most este mentem ismerkedésként pár kör TDM-et az új pályán, és közben meglett a Mini Scout. Mondom akkor kipróbálom a lőtéren. 100-as fejesekkel leszedve a táblákat, azok nem akartak visszaállni. Mind fekve volt. Ha elnéztem oldalra, akkor visszaálltak. Visszafordulva ismét lementek fekvő pózba. És ez reprodukálható volt.
Ez valami új future? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Leszoktam inkább scope-ok használatáról

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Megjelenés napja óta benne van még mindig. Ahogy az a rohadt éjjellátó scope bug is...
(sima scope néha átvált éjjellátó módra) -
Ilyet bazd+, nézzétek a grafikát. Miután tankban meghaltam (abban ilyen a zoom), utána gyalogosként futás közben, vagy ha célozni akartam minden blurry lett + sárgás....
-
rottenbull
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ok
-
Enigma1945
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
szia. sajnos sok embernek csaladja, munkaja van. este fele szoktunk aktivabbak lenni, illetve hetvegen

de ha van kedved ugorj be

-
rottenbull
őstag
Raneztem a ket bf discord szerverre ami az osszefoglaloban van. A BB tok ures a masikon 3-an vannak egy szobaban. Most ez csak egy ilyen csutortok este vagy ezek ennyire kihaltak?
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok! A játék sztem elég jól hozza a Bf3, Bf4 hangulatát.
A sarkon beugrom, fordulásból fejest lövök feature-t javítani kellene.... + ezen kívül más dolgokat is... -
Valami megoldás ?
Múltkor megoldotta a "játékfájlok ellenőrzése " steamen . Most nem.
Router reset / flush DNS nem segít . -
omfgk
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kicsit napraforgás megy itt a dev-ek részéről.
Pár hete még 1000-ről lecsökkentették 700-800 körülre.
Escalation is most lett hosszabb.
Breakthru kevesebb player-es lett, de lehet ,hogy ez a következő amit visszacsinálnak. Hiszen ez a mód mindig is egy daráló volt. -
IntelKiller7
Topikgazda
CQ 1000 ticketrol 1200-ra lett emelve!
-
almos94
aktív tag
Való igaz, hogy én 7:30-16:30 dolgozok hétköznaponként, szóval este 6-11 között szoktam játszani. Meg hétvégén.
De nem is értem, korábbi jó BF-ekben is az volt, hogy elindult a meccs 45-50 emberrel a 64 helyett és szépen 1-2 perc alatt betelt aztán. Nem kellettek botok.
Szerintem is kell lennie elég játékosnak, inkább a matchmaking nem tökéletes.
Mondjuk nem is dobott távoli szerverre még, mindig 25ms kb. a pingem. BF3 és BF4-ben azért volt, hogy bedobott 130 pinges szerverre... -
almos94
aktív tag
Ti hol találkoztok ennyi bottal?
Én PC-n, főleg CQ, breakthrough játékmódokban nem találkoztam eggyel sem. Mondjuk ki is lépnék, ha bot ellen kellene mennem. Emiatt (is) volt nekem no go a 2042 is. -
boogie84
veterán
Csak akkor tudsz squadot váltani, ha máshol van hely. Ez már régebbi BF-ekben is így volt. Azzal egyetértek, hogy feleslegesek a botok, bőlet a bot szerverek xp miatt.
#8141BerserkGuts
Fogalmam sincs hogy jött nekik ez a frissítés, amihez mindenképp vissza kellett állítani a billentyűkiosztást alapra..
#8135ProEvoFan
Én vennék vmi asztalt ha igazán tetszene a játék. Ezt neked kell eldöntened. Tuti nem szopnék a kontrollerrel. Amúgy az a fura, hogy ezt a játékot konkéran konzolosra építették fel, a menü is totál olyan h távolról TV-n nézők is lássák, nagy csempék, olyan a menürendszer... A játékélményt szúrták volna el? Nem lehet jól optimalizálni a beállításokat? Soha nem játszottam kotrollerrel...
-
q13579
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Amúgy ezzel a botosdival az a büdös nagy gond, hogy egyszerűen nem létezik a játékban a squad-ok közötti mozgás... Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem még egyszer sem sikerült másik squad-ba meccs közben átlépnek, holott ez is egy jó taktikai opció volt anno a játékban.
Egyrészt meg vagy lőve, ha olyan squad-ba rakott be, ami egyszerűen nem csapatként működik. Másrészt, ha esetleg a játékmenet úgy hozza, hogy te hasznosabb lehetnél egy másik squadban adott pillanatban és oda akarnál spawnolni, nem létezik, hogy van szabad hely.
Érthetetlen miért kellett ezt így lebutítani, másrészt meg felpumpálni csurig a game-t botokkal. Ha nincs max player nincs... Ez van, akkor majd játszik 50 játékos és nem 64. -
-
bul07
nagyúr
Egyszerűen nem tud győzni a másik oldal ha le van tarolva a pálya és a gyalogosok és helikopterek ki vannak véve a képletből
Trollkodni kiváló ez a pálya normális játékra nem igen
Helik gyalogosok megvannak lőve ha tisztítva van a terep, járművek meg olyan gyengék hogy azzal támadni lehetetlen

Na itt bújjon el egy ellenséges gyalogos

-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
crossplay off-nál 100% hogy lesznek botok. ha jó akkor a meccs felétől el tűnnek, de nem mindig, van hogy meccset se talál. pl battle royale meccset nem is talált kikapcsolt crossplay-el. ha bekapcsolom akkor szinte csak pc-sekkel rak össze.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Szóval, én crossplay off. A PCsek ellen kontrollerrel nulla az esélyem. Így is tele van a tököm, hogy a ps5 natívan támogatja az egeret és rengetegen ki is használják a játékosok, mert összevannak eresztve a konzolos kontrollerrel jatszókkal.... Tehát ps5 only szervereken Escalationban sokszor vannak botok, kb a meccs feléig. Akkor most lépjek ki, mert nem támogatja a bot killt a játék? De mégegyszer. Csak a hivatalos EA szerveren fáj ez nekem, a csaló k/d bot szervereket én sem támogatom. A casual Breakthroughotnál is oké ha nem számolja a killt
-
Hummin
tag
Ahogy néztem a topikban többünk belefutott a hibába. Én meg pont ma akartam kipróbálni a multit 32:9-ben. Többször kidobott a desktopra. A kampány működött, és aztán file ellenőrzés után (kapcsolat biztos nincs) elindult a Mirak. Megörültem, hogy helyre jött, de a köv. pálya betöltésnél ismét kidobott. Aztán a Mirak még egyszer ment, valószínűleg azzal működik nekem. Újratenni nem fogom, inkább várok vmi javítást.
-
ProEvoFan
nagyúr
A hivatalos EA szerveren megölt bot killeket nem kellett volna elvenni, ugyanis sokszor a meccs első harmadában sok a bot, majd később jönnek az emberek.
A nem hivatalos szervereken elért bot killek elvétele az oké. -
Zsöti90
tag
Hali, vagy egy msi b450 tomahawk max alaplapom, az istenért nem tudom beállítani a secure boot-ot. Elvileg bekapcsolom, de mégse. Van valakinek valami ötlete?
-
Csodálatos lett az új patch, matchmakingnél ha talál meccset kidob az asztalra csak úgy. Az lehet a megoldás, hogy letöröljük a játékot majd újratelepítjük, de ez sem megoldás mindenkinél, nálam működött. Majd azzal szembesültem, hogy a kb 140-160 fps-ből maradt 100, harc közben leugrik 70-80-ra. A hit reg-ről és a fal mögötti halálokról már ne is beszéljünk. Game crash to desktop after 1.1.2.0 update (launch, gameplay, map change) | EA Forums - 12932747 Egészen elképesztő ez így 2025-ben. Szerencsére csak az EA play pro-t fizettem elő.
-
ozzyxx78
csendes tag
Hi!
Ps5, volt vmi frissítés, ami hazavágta a gombkiosztást?
2napja nem léptem be és az fogad, h alapra álítva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kipróbáltam a két új heavy fegyvert. A minigun nem rossz, de olyan recoilja van hogy ihajja csuhajja
A railgun vicces, bár ölni még nem tudtam vele, mert nem találkoztam járművel BR módban 
-
Veiled Bride
senior tag
-
omfgk
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
BF1-ben nem volt ebből se probléma.

Bármilyen fegyvert be tudnak tenni. Bármilyet. Olyat ami soha a büdös életben nem látott napfényt, csak a hidegháborúban egy bunkerban hevert és porosodott.
-
ProEvoFan
nagyúr
PS5ön nem lehet BRezni. Talál kb60 embert, majd kidobal mindenkit, mielőtt indulna a meccs.
-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Még egy LMG ami már kinézetre is kb ugyanúgy néz ki mint már vagy 3db a játékban...
Ami most hiányzik egyértelműen, az egy burst fire puska.
Famas és társai.Vagy a meglévőkhöz jöhetne upgrade gyanánt. Ugye van semi auto match trigger, lenne valamilyen burst is.
-
CptAdamica
veterán
Egy kis adatbányászat Temporyal-tól, úgy látom a DICE továbbra is utálja a DMR fegyvereket.
-
-
almos94
aktív tag
válasz
nanofocus
üzenetére
Nekem is tetszik az a map. Főleg Escalationben, mert a meccs elején még nagy, rengeteg foglalható ponttal, a meccs végére pedig beszűkül (de még ekkora sem apró a map) és kis CQB is játszik már.
Na meg ezen a pályán lehetett eddig normálisan tankozni (mióta bejött a Blackewell, azóta sztem azon is lehet már).
Mindenesetre nekem még hiányoznak az olyan jó pályák, mint a Caspian, Kharg Island, Golmud, Gulf of Oman, paracel Storm... - de a mostani két pálya iránya tetszik, lesz ez még sokkal jobb is!#8105: "Nem hiszem hogy a BF3-at meg fogja közelíteni, de a 4-et simán verheti évek alatt." - ugyan a véleményem nekem is. Potenciál van a játékban, ez már a fejlesztőkön és a kiadón múlik.
-
nanofocus
tag
Dehogy ilyedtem meg, amúgy sem szoktam negatív kritikára ugrani
Abból már kinőttem. Szerintem sem százas a program még, de azt tegyük hozzá, hogy évek óta ez a build áll legközelebb ahhoz ami a BF-et jelenti. Nem hiszem hogy a BF3-at meg fogja közelíteni, de a 4-et simán verheti évek alatt. -
11.25-től 1 hétig ingyenes lesz a BF6.
-
Gainka
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Könnyen benne van hogy engem is az év végi pörgés(stressz) huz el egy kicsit. Na majd ramegyek a fegyokra én is.
-
Fitzgerald
veterán
Saints Quarter és az Eastwood kivételével nem érzem egyiket sem sterilnek, sőt. Szerintem az Iberian Offensive, Mirak, Liberation Peak nagyon is elkapják azt a szürkés-koszos esztétikát, amit imádtam a BF3-4-ben. Nekem a béta kimaradt, de gameplay videókat nézve ez volt az első dolog amit észrevettem (főleg a Liberation Peak mapon).
Saints Quarteren meg nem játszok, mert nem érdekel a TDM, szóval számomra mindegy is. Zavod az jöhetne igen, meg egy Caspian is.Én unni nem unom, még van 10 nem unlockolt fegyverem, és van még vagy másik 10 amit unlockoltam, de sosem próbáltam. lvl72 vagyok 80 órával, csak közben újra melózok, meg elkezdtem a Kingdom Come: Deliverance 2-t is; az meg nagyon durván zabálja az ember idejét, és lehetetlen abbahagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... bezzeg anno bf3-bf4-ben
bugnak gondoltam
Nagyon béna csapatban voltam,de van aki unatkozik és jelentgeti a másikat mint az oviban.
ezért nem tapasztaltam ott a bugot.
Múltkor megoldotta a "játékfájlok ellenőrzése " steamen . Most nem.

FollowTheORI