Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Minden héten változik a Portalos Official event. Pont azért, hogy ne legyen unalmas.
Max Portal módban találsz unofficial jármű only szervert.A 128-as módok meg kész káosz. CQ-n talán még okés volt, de pl a Rush XXL meg a Chaos módok full élvezhetetlenek kb 5 perc után, utána elkezd laggolni a szerver, mert nem tudja lekövetni, hogy mi a szar történik.
Én azt max farmolásra használtam amikor bent volt és volt rá dupla XP is.
Casperrel drónjával tök könnyen ki lehetett farmolni a ribbonokat. -
Enigma1945
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
megveszem, de elotte kell egy jobb kartya, rtx 3060-at szemeltem ki, a ryzen 3600-om oc-val még "kihajcsa" talán fhd-ban
Lendova: minden bf-ben vannak kezdok, vagy gyenge jatekosok.
nincs uj a nap alatt, neha en is kezdobb vagyok annal is, aki most kezdte
de meha meg nagyon adja, olyan statokat hozok, enis meglepodok
bar a bf sose ak/d-rol szolt, hanem a csapatmunkarol
tamogatas stb -
bul07
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Na toltam pár kört
Hát ha már egy vagy netán kettő társ nem azt csinálja amit kell akkor esély sincs tovább jutni, ez így nem ér fabatkát seNem egyszer kempingeznek csak, még szerencse hogy csapatársat is meg lehet ölni, és én nem vagyok rest és meg is ölöm a kempingező szerencsétlent, még ha emiatt a kör megy is a lecsóba
-
Enigma1945
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
itt nem az a lenyeg, mert az ero megvan hozza szerintem, sot erosebb is annal a kartyanal kb masfelszer!
nem akar mindenki 4k-ban fullmax beallitasokkal jatszani, en is sokaig 1366x768 lowon toltam a jatekot 60 fps, vagy meg annyival sem es megis vittem jo koroket top 5-ben benne voltam.. ( mert ugye a bf nem (csak) a k/d-rol szol )
mindegy, a kartya drivere 2022-es, a jatek meg 2021-es megjelenesu
nincs valami unoffical beta driver vagy valami, esetleg mas probalt regebbi amd-vel jatszani?
[pedig itt regebbi driveren is fut a jatek, es ez "sima" 380 ]
nem ertem en -
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Egyetértek. De alap lehetne, hogy játék indulásakor egy alkalmazás ellenőrzés, a valós cheat progik telepítése miatt 1 hónap account ban. 3. ilyen próbálkozás után végleg bannolni a profilt. Így a csíter be sem kerülhetne az online harcmezőre és nem kellene szavazni sem.

Példa: A Rockstar Meg tudta oldani, hogy a játék mindenkinél ugyanolyan legyen az online-ban? A csaló progikat is meg lehetne találni és még AI sem kell hozzá. -
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Azért teszteltem külön hátha előjön valamelyik tesztnél a hiba.
A furmarkot még nem futtatom amíg nem pasztázom, inkább nem kínzom a kártyát. Igen az csak szoftveres eredmény de én is meglepődtem, hogy 90 fok fölé "megy".
Köszönöm
#19662 Zsolesz1885
Igen jó lenne egy másik kártya, az 5let remek.
Tegnap pendrive-ről frissítettem a biost 103 --> 1805. Reménykedtem, de sajna ez sem oldotta meg. Hétvégén akkor pendrive-ról memtestet is fogok futtatni gpus takarítás és pasztázás után.
"A 30-as széria amúgy hibás memória chippeket kapott, illetve a kondikkal is voltak bajok."
Ezt szomorúan olvasom remélem nem fogok találni pupos kondikat.
Köszönöm a tippeket, megfogadom
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Pormacska tuti nincs decemberben takarítottam a gépet (táp + vga-t is)

Aida 64 és HWinfo-ban is néztem a hőmérsékleteket és feszültségeket de azok rendben voltak.
Már nem csak BF közben indul újra a gép, sajnos. 90%, hogy táp hiba lesz, több ember véleménye alapján.
Köszi szépen a segítséged. -
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Köszi.Igen én is gondoltam rá. MSI ab -vel lehet logolni, jól tudom?
#19487 watador600
Látom Neked is intel konfig.-od bár kétlem, hogy ez gond lenne. Megérteném, ha frissítettem volna bios-t de nem, vga drivert updateltem csak. Na a repairt megpróbálom, hátha
Remélem megtaláljuk a megoldást, de ha még 1 darabig nem akkor op rendszer reinstall lesz.
Még 1 kérdés, kipróbálta valamelyikötök az Nvidia App-ot? -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Teszteltem, pár körön keresztül sajnos a játék továbbra is akad. Most lehet én csinálok rosszul valamit de gondolom indítás után a csúszkákon kívül nincs más teendő.
Az akadás problémát egy ideje kezdtem el tapasztalni. A gépemmel van valami vagy a frissítések okozzák sajna még nem jöttem rá.
Nálad nincs probléma? -
stoon
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
sajna szétszéledt az igazi bf4 es brigád, ott lehetett csapatni rendesen. itt sajnos ez nem igazán lehetséges..... nem is csada ha csak egyének esetleg kisebb "csapatok" játszanak (max 4 fő, ha többen vagyunk kínlódás hogy összehozzuk a meccset)
Kíváncsi vagyok mi lesz a max óraszám amikor végleg leteszem a lantot (már a 2042-re értem
)
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Ebben a játékban nincs Frame Generation.

Hardveres gyorsítás természetesen ON a Windows-ban, mert egyéb játékokban használom.
Az érdekesség kedvéért megjegyezném, hogy az NV-nak van ez a béna játékoptimalizálója, nem használom amúgy, kézzel állítom be ingame a dolgokat....nos a híres BF2042 az egyetlen játék (az amúgy tekintélyes gyűjteményemben) amelynél ez a funkció sem érhető el, benne van a listában, de "nem sikerül betölteni, próbálja meg később."
Hagyjuk....
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nagyon izgalmas a meccs ha vagy abból áll, hogy ki sem tudnak mozdulni a kezdőről vagy az én csapatom ekkora balfasz. Létezik az a szó, hogy balance, ha a fejlesztők tudnának programozni akkor kurva egyszerűen lehetne balanszolni a meccseket, dehát minek tegyék ha a sok balfasz így is veszi mint a cukrot... Végülis nincs 6 millió stat trackelve ami alapján még egy dilettáns is tudna írni egy kódot ami a meccs elején szétszorja úgy a játékosokat, hogy az egyéni statok alapján bepontoz mindenkit, utána meg egy még egyszerűbb matematikai feladat kihozni a két oldalt ugyanarra az összpontszámra

-
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Néha ígyis túl kihalt a pálya nagy része csak rohansz a semmibe aztán persze hátulról a saját kezdödről lelő az enemy mert persze hogy ott van mindig 1-2 nagyon okos nagyon skilles állat... 64 fő meg konkrétan nem találkozom ellenféllel...
Conquestet szeretem, minden BFbe azt toltam, de itt kb csak én védekezek a többi 63nak fel sem tűnik, hogy 1-2 ninja elviszi a kezdő elötti 2 pontot... hiába írom chatbe azt senki sem használja.. hiába spotolom defre, semmi... értelmetlen az egész, 128v128 deatmatch az egész, semmi objektív játszás -
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nem értem, hogy egy 64v64 meccsen miért 0 a kommunikáció... Ha van egy-két squad akik premadek és tudnak voiceon is dumálni azok kb lehozzák 10v64-be, mert amúgy csak egércsorda módjára szaladgál mindenki, semmi "taktika" hogy most védjünk egy bázist vagy támadjunk egyet... A chat az le lett tiltva valamikor? Mert hiába írom squadba(bár ezen nem lepődök meg mert olyan félkegyelműeket kapok 0-24, hogy az már fáj... lelőnek és spotolom/pingelem a csávót a házba, hogy ott van a sarokba erre a squad társam rámfut feléleszteni és közbe agyonlövik... nem elég, hogy pittyeg a spotolás ilyenkor ami rohadt idegesítő ergo rohadt könnyű észrevenni, de ha még süket is az ember akkor meg vizuálisan is odatesz egy kurva nagy jelölést, hogy hahó ott oda löjjetek már...), hogy védjük mondjuk E-t amit jelenleg 2 shotis kötsög támad(CQC bázis) de nem nem jönnek, én szórakozok 2v1-be ott velük, aztán mire végre odajönnek meg a csapatból is másik addigra már özönlenek ott az ellenfelek, és ez a RU induló bázisunkhoz legközelebbi, azaz első bázispont...de nem, kurvára nem érdekelt senkit..
-
AsakuraDave
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Lófaxt nehéz...csak iszonyatosan sok az agyhalott akiknek anyucikától kisírt 2000 forintjukból lett meg a játék mert a csicska fejlesztők nem tudták olyan állapotba kiadni a játékot, hogy az évszázad bukása lett a játék ezért még a Steamen is 80%-os akciókba megy ez a gané
Úgy csinálok 1:1 K/D-t +jó pár assist spotolással, defelek zászlót stb, hogy közben fegyvert unlockolok 25m-en belül kell öljek a fegyverekkel ami retek nehéz nem HC-ba, de még ígyis van aki képes mögöttem végezni, az mégis mi a halál faxát csinál? Ebbe mit élvez, mi a játék számára? Mert ez eszméletlen, hogy van aki ennyire retek béna és nem, nem hagyná ott X idő extrém száraz mélytorkozás után, nem baszki hanem még utána lévő pályára is jön utánam az idióta

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Mondjuk nálam lehet hogy azért mert be van kapcsolva a crossplay de pár másodperc alatt talál szervert. Kizárólag 64-es conqvest-et játszok. Botokkal szökőévente találkozok de akkor is csak a meccs kezdetekor. Utána eltűnnek. Nem gondoltam volna de nagyon beszippantott ez a rész is. Igaz hogy nem egy bf3, 4 de kellemes csalódás nekem.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Köszi! De valami nem passzol. A játékba beírva én sem találom az ő acc.-ját, sem ő az enyémet. Ha az EA launcherben akarom az "Import friends"-et, ott pedig hibát dob ki.
[link]
Sőt, a Browseban, a szerverkeresőben sem látjuk ugyanazokat a szervereket
Lehet az a gond, hogy ő nem megvette a játékot, hanem előfizetésen keresztül játszik? -
Veiled Bride
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Szerintem is sokkal jobb volt a bf3/4 böngészős megoldása. Sokkal több információ, nem kellett elindítani a játékot hogy loadoutot változtass, battle report, na meg a jó kis embléma szerkesztés, szerver kereső, kedvenc szerverek, onnan kiválaszthattad hogy melyik bf-el akarsz játszani stb stb. A végén belerakták a 4-be is a játékon belüli szerver választást meg egyebeket de akkor is böngészőből indítottam.
-
stoon
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
járművekből a tuktuk lesz kihívás mert nincs szeró ahol lehetne vele csapatni....

én azt imádom amikor egyedül repkedek, átülök lövöm az ellent, vissza fler viszavonulás ,repite, és beül a kedves random squad társ és bevisz a halálba , de ő elötte kiugrik mert csak taxizni akar és már a levegőben lelövik......agyf@szt kapok az ilyen agyhalottaktól...
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Legutóbb azon röhögtem, hogy mikor felszálltam mint Lis, egy Pondhawk-kal, észrevettem az egyik ilyen daru tetején egy másik, üres Pondhawk-ot. A sniper nem is gondolt bele, hogy azt már messziről ki lehet szúrni, tehát nyilván a gazdája is ott lesz valahol.
Szerintem meglepődött mikor a rakétám becsapódott a fejébe.
-
Puro
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
100/100, hely is van bőven. Általában régebben akkor volt gond, ha alt+f4 választottam kilépésnek. Én már kifogytam az ötletekből, max letöltöm újra még annyit tudok meg az ea appot is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De mintha más is jelezte volna itt pár hónapja, hogy amikor unabled to connectet ír a menüben, akkor egy repairt érdemes megcsinálni aztán megjavul, viszont nálam ez mindennapos, el sem indítom addig. -
stoon
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
már vittem végig randomokkal! mindig kell fegyver kiegeket "lútolni" ha megvan egy adott pont ....kreditért tudsz amit a játék közben kapsz. célszerű értelmes embert és fegyvert választani/"venni"
az utsó résznél el kell menni a lifttel, hogy winner legen!

Ott már azért nehéz ha randomokkal vagy!
-
Laraxior
titán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Lockolva van a driverben. Nem nagyon van szükség többre, ezért megy a kártya is csak félgőzön, így is elbírja.
240Hz a monitor, de szerintem felesleges annyi FPs, attól nem leszek jobb, lövöldében meg pláne nem, cserébe viszont megáll a VGA 300W körül, maxon meg menne 500W-on. -
Laraxior
titán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Azért tettem fel, mert nem indul ez a redacted map. Shader betöltést ír, de ott ragad a töltőképernyőn. Gondoltam megoldja a dolgot, tekintve nem frissítek én se drivert, ha nem muszáj.
De nem jött be, mert filmet akartam nézni TVn, rá van kötve második megjelenítőként, de kompletten eltűnt, egy órát baszakodtam vele, kábelt cseréltem, csatlakozókat cserélgettem, aztán visszatettem egy régebbit, lám, meglett a TV... bár a redacted továbbra sem indul.
-
astrojoe12
tag
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
A többi topik kvázi halott.

De ha úgy érzed, nem tart vissza senki.Amúgy közösségi dolog az egész, engem csak az eredmény érdekel, amikor megosztják.
A játékra nem nagy hatása lesz valószínűleg, ezeknek a kérdéseknek a jórésze már rég el kellett dőljön, ha jövőre jön a játék és nem akarják kapkodva összecsapni.
Bár azért végülis kíváncsi leszek mi lesz belőle vagy lesz e bármi DICE reakció majd rá.
-
Dtomka
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
A 4.6.5 a végleges változat a 4.6.6 a beta.
Afterburner (msi.com) -
astrojoe12
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Hi!
Az Originben jobb oldalt felül a barát hozzáadása menüben beírod a nevét és rákkattintasz. Ne add hozzá barátnak, hanem a három pontra ( ... ) kattintva lehet reportolni és blokkolni.
A megjegyzésbe beírhatod amit tapasztaltál, pl wh, aimbot, speed hack, teleport hack, invisible hack only weapon visible, stb...1.

2.

3.
4.
5.
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A DLSS-nek jobb az élesítés miatt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

FollowTheORI