Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Lehet a gm6 hiúz-ra gondolsz. Jó kis magyar romboló puska. :) Ha jól tudom sebzi a járműveket is. Még nem próbáltam.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Akkor úgy néz ki igazak voltak a pletykák és jön az Iwo jima map, az a10/su25 és 3 új fegyver is.
-
Veiled Bride
senior tag
Azt lehet tudni hogy mikor jön körülbelül? Idén van rá esély vajon?
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Na ebben teljes mértékben egyetértünk.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
De ez már az előző részekben is így volt.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Norecoil script-et nagyon sokan használnak szerintem. Az összesnek eltördelném a kezét.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Én pont ilyen vagyok :) Itt kizárólag Lis és Svk. Bf4-ben kizárólag engineer és Sr2, később Groza. Bf3 kizárólag engineer és Scar-H. Persze adott kaszton belül (engineer) kipróbálok minden fegyvert hosszabb rövidebb ideig de ha megtalálom a számomra leghasználhatóbbat akkor annál maradok.

-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Utolsó válaszom hozzád. Majd én azt eldöntöm hogy mit és mikor veszek meg, ugyanúgy mint bárki más. Azért ez a játék nem mindíg volt olyan mint most, ennél még rosszabb volt. Egyszerűen nem voltam hajlandó a teljes árat kiadni érte. Bf3/4-et megvettem prémiumostól annó teljes áron mert azok megérték. De ez nem. Bc2-óta battlefield-ezek de sosem tartottam magam "fan"-nak. Iszonyat gyerekesen viselkedsz bármennyi idős is vagy. Ezen a ponton le is zártam veled a kommunikációt.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szerintem még minimumon is diavetítés lenne sajnos. A proci nagyon kevés hozzá és a vga sem túl acélos már. Próbáld ki, aztán ha nagyon rosszul fut akkor kérj visszatérítést. (steam)
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Kezd rohadt unalmas lenni az állandó sírásod. Pont te viselkedsz úgy mint egy hisztis gyerek. Közelebb vagyok a 4x-hez mint a 3-hoz de én is csak akcióban vettem meg a játékot. (nem azért mert ne lett volna rá pénzem) Ezek szerint nekem sincs agyam? Amennyi marhaságot összehordasz itt az már fáj. Miért nem játszol a Squad-al? Kökemény csapat alapú játék. Ez továbbra is egy árkád lövölde mint az összes eddigi battlefield.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Figyi közel sem tökéletes ez a játék, szerintem is sokkal jobb volt a 3 és a 4. Viszont nekem a hibái ellenére is tetszik. Ha neked ennyire nem jön be akkor minek szivatod magad vele? A helyedben régen töröltem volna már.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Igen az alap fegyvereket bárki használhatja de ettől függetlenül még rendesen elkülönülnek a kasztok. Pl Lis-el nem fogsz ammót dobálni vagy healelni vagy spawn beacont lerakni stb stb.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Mit vársz egy ilyen árkád lövöldétől? Ha komoly csapat alapú játék kell akkor ott a squad vagy a hell let loose. Utóbbinál konkrétan kiraknak a szerverek többségéről ha nem komunikálsz mikrofonon.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Itt is megvan a külön feladata mindegyik operátornak. Szépen elkülönül itt is a recon, support, medic, enginer kaszt. Annyi hogy lehet hozzájuk nevet társítani.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Volt már ilyen nyáron is. 2800ft-ért vettem meg akkor.
-
Veiled Bride
senior tag
Nem felejti el. Minden fegyvernek megvan az alap tűzmódja amit alapértelmezettként használ. (automata, félautomata, bolt action). Az hogy van lehetőség menet közben váltani egy plusz dolog. Ez minden komolyabb játékban így van hogy az alapértelmezett tüzelési móddal indulsz.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Mondjuk nálam lehet hogy azért mert be van kapcsolva a crossplay de pár másodperc alatt talál szervert. Kizárólag 64-es conqvest-et játszok. Botokkal szökőévente találkozok de akkor is csak a meccs kezdetekor. Utána eltűnnek. Nem gondoltam volna de nagyon beszippantott ez a rész is. Igaz hogy nem egy bf3, 4 de kellemes csalódás nekem.
-
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Szerintem is sokkal jobb volt a bf3/4 böngészős megoldása. Sokkal több információ, nem kellett elindítani a játékot hogy loadoutot változtass, battle report, na meg a jó kis embléma szerkesztés, szerver kereső, kedvenc szerverek, onnan kiválaszthattad hogy melyik bf-el akarsz játszani stb stb. A végén belerakták a 4-be is a játékon belüli szerver választást meg egyebeket de akkor is böngészőből indítottam.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Értem a frusztráltságát annak aki annó kiadott 70eurot és ezt kapta érte. Én a játék kezdete óta nagyon sok videót néztem, tesztet, kommenteket olvastam és úgy döntöttem hogy nem adok ezért nem hogy 70eurót de még a felét sem. Ezt a topikot is követem már a legeleje óta. Most summer sale-ben megvettem kb 2300ft-ért. Idáig inkább bf4-eztem tovább.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Értem de ezt naívságnak gondolom. Még ha pl Cod, Pubg, Fortnite stb féle skinezés lenne akkor azt mondanám hogy van benne valami. De itt közel sem beszélhetünk olyanról mint az említett játékokban. Ez a játék nem azért tart ott ahol mert vannak benne megvásárolható skinek hanem mert egy alapból elhibázott konstrukciót toldoznak foltoznak.
-
Veiled Bride
senior tag
Továbbra sem értem hogy ez téged miért zavar ennyire.
Kötelező megvenni a skineket? Származik belőle bármi hátrányod vagy előnyöd ha megveszed és ha nem? Amíg nem pay to win rendszer van addig pont hidegen hagy. Aki akarja költ skinekre aki meg nem az nem. Mindenki el tudja dönteni. -
Veiled Bride
senior tag
Mit kell tennem hogy a játék újratelepítése után megmaradjanak a beállításaim? Annó bf4-nél ki kellett másolni a dokumentumok mappából a profil fájlt, itt hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Júniusban egy ugyanilyen leárazáson 6 euróért. 
De a te döntésed, csak ajánlottam hogy steamen iszonyat le van árazva a játék. 
FollowTheORI