-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Nekem egy játékban az a legfontosabb, hogy megvan e a hangulat és vissza tud e hívni játszani és nekem ez itt megvolt. (Mondjuk azt még hozzá kell tenni, hogy manapság nekem ilyen játékot találni elég nagy kihívás. Kiégtem már a legtöbb monoton játékból, például a legtöbb open world játéktól már rosszul vagyok, mert mindegyik egy kaptafa, lélektelen világgal. Utoljára a RDR2 tudott lenyűgözni.) Innentől az fog dönteni, hogy mennyi lesz a tartalom a játékban, meddig fogják támogatni és hogyan kezelik a TTK-t. Amúgy emlékszem, amikor megjelent a BF3 és nagyon oda voltam érte, akkor azon ment a legtöbb embernél a sírás, hogy ez nem BF2. Ez van, minden részben változtatnak valamit.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest