Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Persze, ki miért játszik! Én nem "haragszom", arra aki trollkodik, bénázik, csak akkor ha velem csinálja, mert az ÉN játékélményem rontja el. Szoktam SQUAD-ot váltani, mindig próbálok olyanba bemenni, ahol pluszos/viszonylag a scoreboard közepén-elején lévő emberek vannak, mert számíthatok rájuk, hogy rám joinolnak, amikor éppen foglalom a pontot, megvédik a seggem, én az övéket, stb.
Nekem az is szempont, h nyerjen a csapat CQ-ben, mert egy kihívásnak tartom. De van amikor nem érdekel, mert pl. az assignmentet csinálom vagy épp én is trollkodós kedvemben vagyok.
ÉN is azért játszom, mert szeretek vele játszani, mert kikapcsol, ha van ismerős, akkor jókat mókázunk, nem beszélve, h jól jön egy kis levezetés meló után, ha van rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest