Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
kengyel
üzenetére
Az i5 az hol gyengébb, mint egy phenom II-es?

Amúgy én is nagyon csalódott vagyok. Ha leraktam low-ra a grafikát, csak a felbontás maradt 1680-on, akkor elfogadható lett az egész. 60-70fps-ek, kis helyeken több is. Elég durva gépigénye van, szerencse is, hogy nem rendeltem előre. Majd megveszem ezt is 3 ezerért jó öreg orosz verzióba. Többet nem ér. Azért kíváncsi leszek, hogy a rendes, kész játék mennyire fog jól/rosszul futni, mert ez így szerintem a vicc kategória. Mondjuk én már 560Ti-vel nem állnék neki játszani, ami azt illeti a 7870 se egy bivaly kártya, de ennyire nem különbözik a két játék. Ráadásul szerintem tök ugyan az a motor, bár ki tudja. Ugyan azok a beállítások, irányítás, szinte minden megegyezik.
emiki: 40 fps-nek így örülsz a 90 után?

-
stoon
addikt
egykét kidobás némi lag, de azt a tornyot 2x ledöntöttem

-
emiki6
veterán
Az nVidiának azt üzenem hogy

Trolololo-lollolo-lollolo-ló-trololó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet nem is veszek új vga-t
Ultra 4x msaa és 40 fps alá nem is megy
Msi afterburnernek nem működik itt az osd-je van erre valami megoldés?
Szerk nem csak az nvidia vérzik el, hanem a régebbi radeonok is haverjaim jelentései alapján.
-
Gippo
senior tag
Nekem bejön, de lehet, hogy csak azért mert új... A fedezék rendszer sem rossz (ha még nem vettétek volna észre, ki lehet bújni a sarkoknál), heliztem egy is egy keveset, attackban csak gunner, ott is jóval nagyobb a célkereszt remegése szerintem, illetve ami tetszett, hogy ahogy a pilóta kilő valamit, a gunner rész kicsit megremeg.A grafikától egy kis javulást várok én is, főleg textúrák szintjén, meg természetesen a teljesítménytől is, mert ezek az fps droppok nem azok, hogy elfogyott a kakaó.
Talán a snipert érzem egy kicsit túl könnyűnek, mintha visszamentünk volna a bc2 reconjához...Összességében átjön, tekintve hogy béta. Jó lesz ez, HA optimalizáltabb lesz, illetve néhány grafikai bug, illetve néhány gameplay bug ki lesz javítva, illetve lag... (és látni kellene a többi mapot is
) -
bul07
nagyúr
Én nem vagyok boldog , hogy az én gépemen (adatlap) LOW grafikán akad és a FPS is alacsony (35-43FPS és van beesés is 10-ra), na ne mááááááááá

Lehet visszamondom a előrendelésemet mert most ezért nem fogok alaplap+processzort és vga-t cserélni 150e Ft-ért
Ennyiből simán kijönne a most megjelenő konzolgénráció egy darabja -
WaterWawe
őstag
Hát lehet hogy én vagyok a hülye de nekem nagyon tetszik a béta. BF3 bétához képest sokkal kevesebb hibát véltem felfedezni és a grafika is nagyon jó. (Persze ha minden ultrán van élsimítással
) -
törölt tag
BF3 eseteben is minden DLC szinte nagyobb gepigenyt hozott.
Nincs nagy valtozas ahhoz kepest, hogy megint mennyibe kerul a jatek. Hat a teljes arat beta alapjan egyaltalan nem eri meg de Origin akciokat nezve fel ev utan mar 50% korul be lehet szerezni.
Ami erdekes, hogy Domiation map-on a gyors jatekmenethez egyaltalan nem passzol ez a nagymamis mozgas
1-2 beta map meg lehetett volna mert ez igy nagyon semmi ... -
wwenigma
Jómunkásember
Joining server - es cseszik továbbmenni.... valakinek lett rá megoldása? El se indul az exe csak ennyi oszt szevasz.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én imádok nálam jobb ellenfél ellen játszani.Abból, hogy a "noob" playereket hentelem semmit nem tanulok.Csak a k/d nő tőle. Lehet eleinte szopó ágon lesz az ember, de nagyon sok mindent el lehet lesni a jobbaktól. Csalást meg utoljára az iddqd, idkfa, idclip triót használtam.

-
-
blaca83
őstag
Most értem haza és próbálok csatlakozni!

Kicsit több mint 400 hsz tegnap este óta.
Nem nyálazom át inkább jövök lőni. 
-
F e Z o
veterán
4 óra játék után, a BF4 működése leállt.

(#8381) v!ct0y : Nos az valóban egy vicc kategória.
(#8376) fogirobi : Ez még csak beta, azért a végleges játék megjelenésig van még egy hónap. Anno a BF3 is lassan indult be, jópár service pack érkezett hozzá az első 1-2 hónapban. Gyorsulni fog még a játék.
-
v!ct0y
veterán
Hát nem tudom ez a béta nem nyűgözött le. Az a gond, hogy ilyet már láttam a 3 idején. A tank lövegének olyan esése van....nagyon gáz.
-
haly
őstag
válasz
Plezs21
üzenetére
Fogalmam sincs. Anno bf3-nál is ebben reménykedtem, akkor lett meg a 4850, amivel a bc2 nagyon frankón ment, viszont bf3 megette keresztbe. Béta után nem sokat javult. 5-10 fps-re emlékszem talán. Viszont nekem ott 20-25 fps-eim voltak metro pályán. Szóval édes kevés volt akkor még a konfig. Itt is pályafüggő lesz. Lesz 3 pálya, amin tudok játszani. Feltéve persze, ha egyáltalán megveszem. Eddig annyira nem győzött meg.
Kicsit heliztem: katt -
Laraxior
titán
PDW-n kívül nincsen más fegyvere az engineernek? Mikor kapok valami normálisat?

-
fogirobi
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy mirefel ez a nagy gépigény? Annyival azért nem lett jobb a grafika... Sőőt!
-
Jah, van pár effekt főleg a füst meg a tűz/láng ami nagyon megfogja egy egy pillanatra ha hirtelen megjelenik vagy közel van.

Nem hinném sokkal jobb lesz, max javítanak az ingadozáson picit.
Egyébként összeségében élményben majdnem ugyanaz mint a BF3, ahogy én azt vártam is részemről.
Jó egy két dolog apróság változott, vagy optimálisabb lett, de nagyvonalakban ugyanaz.Őszintén szólva simán kiadhatták volna a plussz pályákat mint egy újabb DLC pakk ("Premium 2") úgy hogy lecserélik a BF3 alatt a motort is... de most rámentek a pénzre hogy 2x is beszedik mostmár egyből egy játék árát megint.
-
Shodan
őstag
Basszus ha az ablak bereped hogy néz már ki, mint valami pókháós okádék.
A fegyvernek alig van recoilja. Grafba kb ugyanott van mint a 3 szerintem -
haly
őstag
Na hát megnéztem most én is az fps-t. 7870, i5 3570K@4.3GHz társaságban átlag 50-60 fps élsimítás nélkül csutka maxon. Sajnos így, ha füst van, vagy tűzcsapot ha ellövik és spriccel a víz, akkor lezuhan 35-40 fps-re is, ezt nem szereti egyáltalán. Ha mindent low-ra rakok, akkor lesz 35-40ből 60 fps, így mindenhol máshol 90 fps környéke megvan. Hát kíváncsi leszek a rendes játékra, de ez így nem túl bizalomgerjesztő. 100 ezres kártyák kellenek majd, hogy fusson normálisan? Bár tudom, még béta...

-
apollo12
veterán
S.O.S valamiért amikor be kéne lépnie a szerverre akkor kifagy

-
TechArtist
aktív tag
Fraps, bandicam, dxtory stb.
-
haly
őstag
Emberek. Segítség kéne. Nálam nem működik sehogy sem az fps kiírása. Konzolparancsok között nem szerepel, MSI afterburner meg valamiért nem működik. Mi lehet a probléma?

-
ETOM
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
"2500k@4500mhz"
-
djculture
félisten
freeben is van ilyen de kicsit idesítő volt mert mindig oda akart beléptetni.
Amúgy az amd alkotott nekem megy simán a hd5850-el meg a nyavaja kis húzott athlon2 x4-el, havernál meg ilyen 70 ezres intel cpu-val meg 100k-s nvidia vga-val 10 fps.. Nmetudom mi a franctól fögg ez de hát béta sokat nemkell tőle várni.. -
Redneck
nagyúr
Letöröltem az nV laggos béta driverét (ami egyébként más játékokban jó volt) és 296.10 van fent a 460-asomhoz. Így jobban játszható és beenged

-
AMATŐR
őstag
Sajnos nincs időm a rengeteg hozzászólást végigolvasni, csak este tudok leülni a játszani egy kicsit. Megkérdezném, hogy NVIDIA karikkal hogy fut a játék?

-
Pietrosz
addikt
Megnéztem a Timer Resolution progit, átállítottam a network smoothingot, továbbra is ez az eredmény:

CPU miatt lagol durván, hiába annyi az fps amennyi, olyan mintha 10 lenne kb.
A rohadt nagy csúcs előtti értékeket kell nézni, a többi alt tab után volt.
Valami nem kóser az tuti. Minden lowon, win764bit, 16gb ram, 2500k@4500mhz, gtx 760@legújabb beta...Van itt valaki aki csak emiatt váltott win8-ra és megjavult neki?
-
Cseri0058
őstag
mivel lehet kiíratni az fps-t?
-
Cymby
tag
Visszatérve a BF4 témához, nekem nagyon tetszik a Spectator mód, főként az a része, hogy nem csak a saját csapat embereit tudod nézni fps módban hanem az ellenfélt is. Így ha valakinél felmerül a csalás gyanúja meg lehet nézni, valóban csal-e és mehet a report ha igen.
-
sittes79
addikt
Tudtok egy jó minőségű stream-et?
-
Cymby
tag
Igazán jó megoldás nincs és vélhetően nem is lesz hosszú ideig. De legalább a Punkbuster készítő állnának a sarkukra és szűrni a cheat programokat de úgy, hogy a lebukott játékos accountját is töröljék, vagy tiltsák ki legalább egy hónapra. Valami határozott retorzió kellene a csalók ellen a multi játékokban. De amit eddig a Punkbuster fel tudott mutatni az egyenlő a semmivel.
-
TTomax
félisten
Monitorozó progit mit ajánlotok?Mert az Afterburner nem megy,mivel nem 64 bites...
-
Madn!ght
addikt
BF3-ban voltam olyan szerveren, ahol rögtön a welcome szövegben kiírta, hogy túl magas a K/D értékem, ez low szerver.
Szóval megoldás lenne, ha a szerverek konfigjában lehetne mondjuk erre szűrni. Mert ha az általad említett kimaxolt statisztikájú emberke új bábut kezd, akkor vélhetően a legalapabb fegyverrel is jó k/d statot, vagy acc-ot fog lőni. Ezekre az értékekre szűrve simán kimutatható lenne még talán a csalás is.
-
Tirexi
addikt
Ez egy jó ötlet de mi van azokkal akik mondjuk egy másik acc-al jönnek fel játszani holott a fő acc-juk már fullos? Igaz lehet csak alap fegyvere lenne de, ha mondjuk neki pont az áll kézre akkor ugyan ott vagyunk ahol a part szakad.
Meg asszem volt erre opció is, hogy ki lehetett manuálisan nullázni a statot. Szal sajnos ezt sehogy sem tudjuk kiszűrni.Ahány szerveren én már voltam mindig volt 1 vagy két ember akik kitűntek a sorból és ők miatt ment el a többiek kedve az egésztől.
Noshahr Canals pályán volt egy ilyen TDM-nél a daru alatt állt folyamat a csóka és mindenkit leszedett kivétel nélkül hiába mentünk rá 3-an egyszerre.
-
apollo12
veterán
hali valakinek ilyesmi probléma előjött [link] ha igen mi a megoldás
-
@rglaaf
veterán
akinek lagolása ,akadása van az a Network smoothing -t tegye nullára
-
Cymby
tag
Én elvből ellene vagyok minden cheat-nek és csalásnak. Anno sok sok éve Unreal Tournamentet játszottunk sokáig klánban és akinél csak a gyanú felmerült a csalással kapcsolatban azonnal ment a levesbe. Sajnos főként public szervereken azt tapasztalom (BF3-ban), hogy szinte 1-2 óránként beesik valami vérpistike a legújabb undetected csitjével és osztja az észt.
Félek itt a BF4-ben is ugyanez lesz mint eddig mindig és ez kellően tudja rombolni a magamfajta nem 0-24 órában játszó játékosok lelkesedését. -
Madn!ght
addikt
Ennyi, így kell.

A cheateléssel kapcsolatban meg nem értek veled egyet. Aki nem boldogul önállóan egy szerveren, nem az a megoldás, hogy csalással játszik. Azt értem, hogy egy low játékos számára ugyanolyan élvezhetetlen a játék a "pro-k" ellen, mint egy átlagosnak a csalókkal szemben.
Viszont a csalónál sem ő játszik, hanem a bot. Sohasem fogom megérteni, hogy ebben mi az élvezet...
Gyárt egy valótlan statisztikát és tönkreteszi még kb. másik 30 ember játékát. Hát taps! -
TXT
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Koszonom

Win8 64bit-en gyonyoruen, siman fut, Csak ajanlani tudom, ha ezzel segithetek valakinek!
-
Tirexi
addikt
Volt saját BF3 szerverem tudom milyen ez, nekem aztán nem kell bemutatni. Nem egyszer vágtunk ki már csítereket meg túl "pro kockákat" akik állítólag ártatlanul játszottak.
Nem kell elviselni semmit sem utána mert nem Kick volt hanem Bannnnnnnnn.(#8321) nanorambo:
Az aláírásod tök jó.
-
ImpersonatoR
addikt
Külön spectator módban kell belepni a szerverre ekkor csak megfigyelni tudsz de van 3 fajta kamera nézet hasznos lesz úgy latom főleg a csalok kiszűrésere

-
nanorambo
őstag
Én meg azt nem értem, hogy meg van a rendes FPS szám, de 4-5 vagy akár 10 másodpercre is megáll a játék. Aztán megy tovább rendesen és megint. Mi a lóhere ez? így teljesen játszhatatlan.
-
Tirexi
addikt
Az a baj ezekkel a játékokkal, hogy túl sok a pro kockamocka akik éjjel-nappal ezt tolják és az ember nem tud felmenni egy jót játszani mert mindig leszedik. Ezért is utálom minden játékba a multit. Persze mert béna vagyok tudom én jól...
És sajnos tény és való, hogy pont ezért készülnek a cheat programok, hogy aki egy kicsit low a többiekhez képest az is valamilyen szinten tudjon játszani.
Én már azt sem tartom kizártnak, hogy már ebben a bétában vannak olyanok akik macro-znak.
-
Cymby
tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Egyébként baromi nagy a pálya, 64 ember szabályosan elveszik rajta. Ráadásul ha kimész az utcára szinte bárhonnan leszedhetnek, tetőről, sarkokból, romok alól. Engem a pálya majd másik végéről assault-al lőtt le tetőről fickó. Én ugyanonnan (tán saját bénaságom miatt is) képtelen voltam eltalálni bárkit annyira nem látszott a figura. Nem különösebben kedvelem az ilyen pályákat de hát ez van.
-
Cymby
tag
Na én már ide kevés vagyok. 1/18 KD arányok, 1 perc futkosás után hátulról leszednek... Öreg vagyok már bohócnak.
-
xTREem
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Azért írtam, mert nekem semmi gondom nincs a grafikával összedőlés előtt és utána sem, másnak meg nem tetszik. Baromi jó, amikor a heliben ülnek, és a nagy füstből lassan derengenek elő a felhőkarcolók körvonalai. Epic! Nagyon jó lett!
-
SkyS1gn
félisten
Spectator elképesztő, kikapcsolt huddal, freecam-be repkedni körbe Ultra graffal!

-
TXT
őstag
nVidia GeForce 331.40 Beta Driver-t valaki fel tette mar, tapasztalt barmi valtozast az elozo driverhez kepest?

GTX590 az alany jelenleg. -
Tirexi
addikt
válasz
Firkavadasz
üzenetére
Itt is egy ember késelhet csak egy időben a pályán vagy itt már mehet egyszerre több is?
-
Firkavadasz
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
LOL ezt a kurosanji gyereket ma megkéseltem XD
Biztos hogy ő volt az

Tirexi: Nem tudom sajna

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

)

N = Ultra 85-120 fps. Minden esetben FullHD felbontásról beszélünk.