- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Őszinte választ kérnék azoktól, akik BF4-et is aktívan játszották és most a BF1-et (is) játszák.
Ha csak egyre lenne időtök, melyiket választanátok? .
Azért kérdezem, mert sajnos idő híján csak egyre van kapacitás és a BF4 is kellően aktívnak tűnik még (vannak szép számmal még teli szerverek), tehát csak azért, mert a BF4-en nincsenek már játékosok, nem kellene áttérni BF1-re. Ha viszont ad annyi pluszt (játékélmény) a BF4-hez képest, mindenképpen áttérnék.
(BF4-gyel is az a gondom, hogy a prémium miatt igen-igen komplex már a tartalom, amit így sem győzök kihasználni )
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
PC-re melyik verziót és hol érdemes most megvenni? Látom, hogy Origin-en leárazások vannak, de az utóbbi két évben nem követtem az EA-s sales logikát és hirtelen elvesztem ebbe a sok verzióba . Nem akarok a marketingesek csapdájába esni, így kérlek segítsetek .
Köszi előre is.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
BF1-ben teljesen kezdőnek lenne-e pár tippetek map és játékmód választáshoz? Becsatlakozgatok serverekre, de elképesztő szintbeli különbségeket érzek, illetve nagyon zsúfolt pályákat találok, ahol mindenhonnan is jön az ellen, így nem sok esély van átlátni és ráérezni a gamera . Kicsit nyugisabb map melyik lenne, ahol lehet egy kicsit értelmesebben szakaszokban is mozogni? (BF 2042-őt épp most töröltem és hintettem be sóval, mert undorító lett, gondoltam megpróbálom az 1-et. Ez mérföldekkel jobb, de nincs meg az a flow, ami meg volt BF3-ban és 4-ben is, de érzem, hogy lehetne ez jobb is... )
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs