- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18573 üzenetére
Nekem jött most email h feladták a rendelést, 10.03 ra írta a várható szállítást. Annyira nem izgat hisz még az i11-et sem vettem meg, de örülnék neki ha jövő héten megjönne.
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18565 üzenetére
Tegnap én is írtam nekik ismét,én is kaptam tracking numbert. Elvileg nekem is 24.én adták fel. Hát gondolom akkor a héten már nem érkezik meg.
-
esbii22
őstag
válasz
alcapone386 #18561 üzenetére
Én szeptember 10.én rendeltem egy blitzwolf töltőt [link] a leendő iphone telefonomhoz szintén CZ raktárról és 5 business day-es szállítással. Paypall-el ki is fizettem azóta is processing van. Írtam emailt de érdemi választ nem kaptam csak sablon szöveget hogy amint küldik kapok emailt stb stb.. Most rendeltem először tőlük és valószínű hogy utoljára is, még így is hogy tudom nem egyedi a problémám .
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest