- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Megkapni biztosan megkapod, de lehet már hideg lesz a víz, mire megjön
Ezt nem trollkodásból írom, hanem tapasztalat.
Sokmindent rendeltem már banggoodról, geekbuyingról, aliról, temu, meg jóég tudja honnan. Mindig mindent időben megkaptam, alig volt csúszás. Eddig...4 hónapja rendeltem egy órát geekbuyingról Eu raktárból. Fizetést követő 5.napon adták fel a csomagot, de azóta semmi infó, semmi mozgás, pénzt visszakaptam. Na mondom oké, 1000ből 1, belefér.... ugyan ezt az órát megrendeltem banggoodról eu raktárból. Fizetést követő 4.napon sterilizálást követően (jelentsen ez bármit is) átadták a futárszolgálatnak. Na...1 hónapig semmi, gondoltam eljött az idő, hogy boldogítsam az ügyfélszolgálatot. Innentől 2 hónap levelezés, kedves semmitmondó nyugtató türelemkérés, "utánanézünk a szállítónál" válasz, stb, stb...de semmi. Na itt untam meg, és az összes elérhető csatornán írtam nekik panaszlevelet és láss csodát, valamelyik szűrőn átment a levelem és azonnal intézkedtek (3 hónap után azért illett...). Kaptam 1000pontot, sűrű bocsánatlérés és választhattam, hogy azonnal visszakapom a pénzemet, vagy újraküldik kínából. Ha már ennyit vártam, kértem hogy küldjék. 1.5hét alatt meg is érkezett. Azaz ma kaptam meg, öröm boldogság és minden fasza. Hozzátenném, fasza kis óra. Munkásórának hibátlan. Fossibot viran w101
100szónak is egy a vége. Megnéztem a feladót (Eu raktár), google értékelése 1csillag, sok panasszal. (Feladó:
Versender:teknihall Service GmbH
Tor 1,Levi-Strauss-Allee 10-12
63150 Heusenstamm
Németország)Szóval arra akarok kilyukadni, hogy némely EU raktárral lehet valami gebasz. Megkapni megkapod, csak nem mindig tartják a megadott szállítási időt
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!