- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
Donki Hóte #18600 üzenetére
Még szép
Most mint a kisgyerek... feltöltöttem a kádat és csapatom
-
válasz
Donki Hóte #16341 üzenetére
Nem kérheted kártyára, hiszen PayPal-al fizettél, az hogy mi volt mögötte a pénzforrás lényegtelen. A válasz: vissza a PayPal-ra.
Egyébként is a kártya mögötti bankszámlára utalják vissza a pénzt, direkt kártya nem megy még Revolut esetén sem.
Amikor szükséges akkor írnak. -
válasz
Donki Hóte #16336 üzenetére
A GLS azt is igazolja hogy visszaadták a feladónak? Mert ha igen, akkor nincs különösebb probléma, hiszen náluk van.De ha csak azt igazolták le hogy te nem vetted át hiába az elismerés, nehéz lesz kimagyarázni, hiszen azt ők írták be.
Nem véletlenül írtam a chat felületet, ott gyorsabb a kapcsolatfelvétel, de a kapcsolat felvételi űrlapon vagy a vásárlásnál az After-sales link, ha írni akarsz -
válasz
Donki Hóte #16326 üzenetére
Van vásárlói védelem, ha ott nem teljesítenek feléd, akkor mész a PayPal-hoz, ott is kell bizonyíték és első körben mindenképp a Banggood-al és nem a PayPal-al egyezkedsz.
Minden problémát sikerült "levelezéssel" elintéznem a BG-n, válaszolnak, van amikor a pénz visszaküldés a válasz nem pedig regényt írnak.Hogy érted azt hogy vissza került? Eljött ide, nem kézbesíttették neked és visszaküldték? Nem a szállítóval van akkor gondod? Persze akkor is kérheted a pénzed vissza.
-
Beni2360
félisten
válasz
Donki Hóte #16316 üzenetére
Igen mint én is feb.12.-n.
Előtte meg Dec.23.-n. -
válasz
Donki Hóte #16316 üzenetére
Valójában már közzétettük ezt is tegnap.
-
privatposta
tag
válasz
Donki Hóte #16161 üzenetére
Legutóbb én is így jártam, és véletlenül szétnéztem a spam mappában...
Ott voltak a válaszok -
válasz
Donki Hóte #16161 üzenetére
Attól függ hogy mikor írtál, január 24 és február 3 közt volt némi nem munka. A Chat felületen vedd fel velük a kapcsolatot, aztán majd használod az üzenetes részt ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest