- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alcapone386 #18599 üzenetére
Akkor a következő hétvégén retteghetnek a halak
-
-
Igen, a GLS is igazolta, hogy nem tudták kézbesíteni és visszakerült a Banggoodhoz.
Viszont ma végre jött válasz a Banggoodtól, hogy készlethiány miatt nem tudják újraküldeni
Azt kérdezik, hogy hogyan kérem a refundot. Paypallal fizettem, ami mögé Revolut kártya van rögzítve. A refundot a Paypalra kérjem, vagy kérhetem a Revolut kártyámra is?
-
Visszakerült a Banggood spanyol raktárába a rendelésem. A tracking azt mutatja, hogy én visszautasítottam a küldemény átvételét
Ez nem igaz, a GLS el is ismerte, hogy a futárjuk nem megfelelően járt el a küldemény kézbesítésekor. Erről emailom van, persze magyar nyelven, amit vagy elfogad a Banggood, vagy nem
Szóval nem lesz egyszerű a dolog, különösen úgy, hogy a harmadik emailemre sem reagálnak, még egy rohadt automatikus választ se küldenek, hogy vették a levelemet (igen, a spam könytárban is néztem már, ott sincs
).
-
Én is ott tartok, hogy refund lesz, mert hiába kérem egy termék ismételt elküldését, rám se hederítenek.
Van a banggoodon valami lehetőség refundot kérni (nem levelezéssel, mert arra nem reagálnak), vagy rögvest kérjem a Paypaltól a visszatérítést (csatolva a shipping infókat, miszerint 60 nap alatt visszakerült a banggoodhoz a termék)?
-
-
válasz
privatposta #16163 üzenetére
Ott már én is kerestem, de semmi
-
Kétszer írtam a Banggoodnak az oldalukon található levelezős felületen egy konkrét rendeléssel kapcsolatban, de eddig egyikre sem válaszoltak, pedig már több hét telt el a levelek elküldése óta
Van valami olyan megkeresési lehetőség, aminél van nyoma annak, hogy írtam nekik? Most annak sincs nyoma, hogy írtam, meg annak sincs nyoma, hogy megkapták az üzenetet
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest