Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolkodom az Ulefone 3W-n, vett esetleg valaki ilyen telefont a BG-n?
-
vandor01
senior tag
van egy ingyenes TN mentes de biztis rendelesem feb 22 rol nem jott még meg irtam a cservicere hogy COVID es varok meg 4 hetet..... valaszoltak inkabb varjak 8 hetet
szoval akkor junius kozepe!
-
Monaaaaa
csendes tag
Köszönöm mégegyszer.
Akkor úton van, tuti? -
Monaaaaa
csendes tag
Köszönöm!
A BG oldalán miért nem jelzi ki akkor? -
Monaaaaa
csendes tag
LT028928373NL
-
Monaaaaa
csendes tag
Sziasztok!
Látom, itt már egész kis összeszokott csapat van, szeretnék én is csatlakozni.
1 hete rendeltem magamnak egy okosórát és a nyomkövetési szám alapján nincs semmi, pedig múlt hét szombaton feladták. Ilyenkor mi van? Írtam nekik, hogy ez mi, de azt mondták hogy biztosan megkapom majd a csomagom és 10 nap is lehet, mire a nyomkövetés látható lesz(?!). -
w.miki
veterán
Tegnap vidáman Snatcheltem, aztán egyszer csak kiírta, hogy Your Account has been locked.
Azóta sem tudok belépniMit lehet ilyenkor tenni?
-
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni .
Nos az történt hogy tegnap láttam Banggodon egy Deerma VC20 porszívót . Megrendeltem de utána láttam egy DHGates cikket és hogy Jimmy milyen jó árban van úgy hogy inkább töröltem a Banggodos rendelést és megrendeltem a Jimmyt.
Ma reggelig vártam hogy megjöjjön a pénz de nem jött ezért írtam a supportnak ott megigérték hogy törlik a rendelést és küldenek levelet . Eltelik fél óra és jön az email hogy hogy el indult a rendelés ki hozzám 😟
Ezután újra írtam a supportnak hogy ez most így mi mondták hogy mikor már beszéltem velük akkor nem tudták de már el indult a rendelés és ha gondolom küldjem vissza de akkor le vonják a szállítási díjat.
Kérdezem itt van csomó rutinos ember mit lehet itt tenni ?
V mester tudom mindig nekem vannak ilyen sztorijaim -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #17229 üzenetére
Amúgy meguntam és továbbítottam a PayPalnak (holott eddig is a felületükön történt a párbeszéd). Ha elutasítanak, akkor legalább a PayPal tegye meg, és ne a Banggood. Leírtam, hogy Békéscsaba nem az én címem stb. A postával nem fogok kommunikálni, ott van mindenkinél minden információ, ennyi.
-
-
A bankod zárolása az adott összegre az még nem levonás.
A fedezethiány szöveg jön elő akkor is ha bankod a napi vásárlási limit miatt utasította vissza, vagy ha időponthoz kötött limit van, azért is lehet mert valamiért technikai hiba van.
Mivel sem a Banggod-nál, gondolom sem a PayPal-on nincs fizetési tétel erre, a banki dolgokat kell ellenőrizni, az biztos hogy nem vontak le semmit és később sem fognak hiszen nem fogja ezt a zárolt tétel összeget lekérni senki sem. -
skroy
senior tag
Paypallal szerettem volna fizetni egy rendelést. Fizetés után jött üzenet a Paypaltól, hogy a csatolt kártya visszautasítva, valószínűleg fedezethiány miatt. Volt rajta elegendő, a vásárlás összege le is vonódott. A rendelés viszont nincs fizetve, Pending állapotba került, fizetésre várakozik. Na, ilyenkor mi lehet?
-
petipetya
nagyúr
Köszi. Itt most milyen e-mail címre kell nekik elküldeni? A PayPalnál nem lehet csatolni. A Banggoodon már van nyitva egy új after sale hibajegy, melyhez nem tudok hozzászólni. Egy újat nyitottam volna, onnan pedig eltűnt az az opció, hogy nem érkezett meg a csomag (pedig a jelenlegit arra nyitottam, emlékszem)
Dear customer, We apologize for the inconvenience occurred with your order. On the following link, you can view that your parcel has been successfully delivered:https://t.17track.net/en#nums=CP007949523DE The latest one is 2020-04-06 08:42 Békéscsaba Logisztikai Pont, Successfully delivered We suggest you ask your colleagues or neighbors if they received your parcel in your name. Could you please provide your local Customs or post office with the tracking number of your order? Please ask them to write a formal document in which they state that your parcel was undelivered and send this file to our via e-mail at disputeservice,@banggood.com. (please ignore the sign“,” when you enter the email address since it can not display without it.) After receiving this document, we will send you a refund. Please write your order number or PayPal case ID in the title of the e-mail and inform us after you have sent it. Yours sincerely, JANNA
-
válasz
jkutya #17214 üzenetére
Nem védek senkit, leírtam hogy mikor tudsz hivatalosan reklamálni, ez miben meríti ki a védelem fogalmát?
De nem dughatod a homokba a fejed a kialakult körülmények miatt, amikor megrendelted az a környék karantén alatt volt a cseh miniszteri rendelet szerint.
Nem véletlenül javasoltam másnak is korábban hogy a cseh raktárakat egyenlőre figyelmen kívül kell hagyni vagy pontosítani hogy el tudják-e küldeni. A konkrét raktás nem az általános tájékoztató.
Ha erre azt válaszolják hogy igen és mégsem teszik meg, a megadott várakozási idő után lehet reklamálni.Azt meg nem igazán ismételném, hogy kínai cégtől vásárolsz bármilyen "európai" kereskedelmi kultúrát (amelyre eléggé durva negatív ellenpéldákat ismerek) számonkérni nem sok értelme van.
-
jkutya
tag
-
válasz
petipetya #17215 üzenetére
Tévedés, nem név szerinti igazolást kell kérni hogy kinek adták oda, arról adnak igazolást hogy azt a számú küldeményt ott a másik városban a címzettnek kézbesítették, de egyébként az angol nyelvű kép a postai nyomkövetésről elegendő szokott lenni, hiszen aki nem vak az látja, hogy a te címed városa és a kézbesítés városa nem ugyanaz, akár egy térkép részlet a két település közti útvonallal is segít.
-
jkutya
tag
Avval, hogy a honlapjukon a termék mellett és a számlán - megjelenítik a várható szállítási időt, és nem jelenítik meg hogy késés várható....
egy picit eltérő gyakorlatot folytatnak az Európai kereskedelmi stílustól.
Mint ahogyan azzal is, hogy SEHOL nem tudsz érdemi választ kapni a kérdésedre.
No és avval is, hogy 14 nappal a termék "shipped" státuszba kerülése után SEMMILYEN információt nem tudnak adni.(és egészen nyilvánvalóan a kisujjukat sem hajlandóak megmozdítani)Én megértem, hogy topicgazdaként véded őket - de ez chinese deal, chinese style - Európa közepén
.
Máskor, és máshol is ragadt már be csomagom. De -mindig tudtam hogy HOL van.
A jelen állapot szerint adtam egy kinainak 200 dollárt - és kaptam cserébe egy számot, ami semmire sem jó. -
válasz
jkutya #17212 üzenetére
Európában van vírusjárvány még és minden Európai országban korlátozások, ezekről tudomást nem venni most nem igazán fogalmi probléma. A kereskedelemben vannak szerződések és vannak a szerződés teljesítését akadályozó okok, ha szerinted jelen helyzetben minden rendben megy én azzal nem tudok mit kezdeni.
Utaltam erre a szerződési feltételre, innentől kezdve részemről ennyi.All items sold at Banggood are guaranteed to be delivered in 60 days (120 days for Brazil, 90 days for Ecuador, Venezuela,Argentina, Bolivia, Peru, South Africa and all orders shipped with European Railway Direct Mail.) And all orders shipped from the US, EU, FR, ES, RU and AU warehouse are guaranteed to be delivered within 30 days (45 days for orders shipped to Brazil and Mexico).
If you have not received your item(s) beyond this time, you are eligible for a full refund after we have conducted a postal investigation.Full refunds are not available under the following circumstances:
1.Delays caused by the buyer providing incorrect or incomplete delivery information;
2 Delays in delivery caused by any force majeure incidents, such as natural disasters, bad weather, and war;
3.Any un-insured order that is lost or stolen;
4.Delays in delivery caused by any other beyond Banggood's control, such as public holidays and Customs issues.Note: The shipping times mentioned above refer to the estimated times of business days that the shipment will take after an order has been shipped. Business days do not include Saturday/Sunday and any public holidays.
These estimates are based on normal circumstances and are not a guarantee of delivery times.
We are not responsible for the failures or delays in delivery resulting from any force majeure event, such as natural disaster, bad weather, war, and any other event beyond our direct control, such as public holidays and customs issues. -
válasz
jkutya #17207 üzenetére
Ha neked van ismerősöd aki ott él és már feloldották a karantént mindenhol már hetek óta, akkor az én informátorom tévedett, elnézést.
Ma április 22-étől valóban már mindenhova szállítanak a futárcégek, a postát azt nem tudom, de ez eleve nem volt ebben a témában benne.
Már írtam az a szám amit írsz (CP...DE jellegű) az a német posta azonosítója, ők Csehországban nem működnek, ott cseh posta van, tehát a DHL német posta ilyen jellegű tájékoztatása nem mérvadó. Nem a DHL Express az érintett, azok csak számokat használnak azonosítónak pl: 536528537447
Ha április 6 akkor május 6-ig meg kell érkezni, ha nem érkezik meg visszakapod a pénzed, ezt vállalták.
Egy bökkenő van, hogy továbbra is járványügyi helyzet van ezért ez a 30 napos EU-s raktár esetén érvényes feltétel nem müxik. Május 7 amikor tudsz kezdeni valamit vagy kéred a vásárlás törlését és esetleg arra lesz reakció.De ha már indítottál a PayPal-on dispute-t úgy hogy meg sem vártad az ő vásárlói garanciájának teljesülését, akkor mihez kellet tanács? Folyamatban a vitás ügyed, akkor várni kell a döntésre.
Komolyan halálom, ha a vírus világjárvány miatta mindenhol lezárások, karantének vannak és valaki számonkéri a "békebeli időszakra" vonatkozó várható szállítási idő napokat.
Neked május 6-ig kellene várnod a szerződési feltételek szerint a reklamációra normál körülmények közt. -
jkutya
tag
A DHl oldalon is vannak infók - mely országban tudnak működni és hol nem.Csehországban zavartalan a működés.
Leginkább a totális információhiány zavar - és az inkompetencia. A vásárlás törlése nem játszik már: a termék leszállítva státuszba került.
PAYPAL claimet nyitottam - ha menetközben megérkezik nyilván beérem részleges visszatérítéssel a késedelem, okozott kényelmetlenség és keletkezett extra költségek miatt.Volt már ilyen - simán megáll az ügy és jól dokumentált: jelenleg egy kamu tracking number, amivel a Banggood bizonyitani tud...
Egy opcióm maradt: rendelek egy printert máshonnan - ezt meg szimplán nem veszem át. -
jkutya
tag
Sziasztok,
van egy kis nyűgöm - talán majd megoldódik egyszer, azok okulására beirom akik a Cseh raktárból terveznek rendelést:
Április 6-án rendeltem a Cseh raktárból egy printert - a honlap szerint Cseh raktárban volt, fel is adták (pontosabban cimkét kicsomtatták
) annak rendje-módja szerint 8-án. Kaptam CP...DE jellegű DHL es tracking numbert - igáig rendben is a történet.
Viszont - ez a tracking number mind a mai napig (14 nappal a feladás után) nem mozdult meg a rendszerben: azt mutatja h csak elektronikus úton lett továbbítva a szállitmánnyal kapcsolatos infó, valójában még nincs a DHL-nél.
A BANGGOOD vevőszolgálata valójában nem létezik: akárhol keresem meg őket - még az élőerőtől is csupán droid szerű, sablon szövegekből álló válaszokat kapok, ill. ígéretet h mélbe ntájékoztatnak 4 órán belül. Aztán jön a mail a sablon blokkokból .
A DHL nem tud mit csinálni - nincs náluk a csomag azt mondják - nekik inkább hiszek, mert
kis guglizás után azért kiderült h jó pár embernek van ilyen gondja most velük.Én arra tippelek, hogy előbb adják el az árut minthogy raktáron lenne - tehát ez valójában Kínából fog érkezni.
De azért a 14 nap alatt európába érés - ha tényleg feladták - elégnek kellene hogy legyen.Van valakinek valamilyen ötlete - mit tehetnék még ebben az ügyben?
Nyilván kész vagyok elfogadni, hogy a DHL pár napot késik.Na de két hetet?????
-
válasz
M2D744 #17200 üzenetére
Mivel csak EU priority ingyenes vagy US International Shipping fizetős így egyszerű a választás, az USA-ás mindenképp áfás dolog.
1000 $-os motyók is vannak eladva itt a 173 $ (Two Batteries Without Storage Bag ) nem igazán magas és nem sok köze van a megbízhatósághoz.
Annyi opciód van hogy Banggood címke ne legyen (Remove Banggood logo from the package) és fizesd ki a szállítási biztosítást US$3.46
Jelenlegi helyzetben a Shipping time:10-20 business days inkább a 20 nap tájéka valószínű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest