- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xtremist #90954 üzenetére
Tápkábel vadi új, jött a Seasonic táphoz, 1 hónapos kb. A DP csatlakozó is új, az meg jött a 3 hetes 32" Samsung Oled G8-cal
De csinálta ezt 3 különböző monitorral és integrált meg dedikált gpu-val is. Egyébként ezért merült fel, hogy AMD-re kéne váltani
Lehet az alaplap lesz a ludas?
szerk. DP és HDMI-vel is csinálta, az ki lett próbálva
-
Sziasztok. Mitől van az, hogy Néha 1-2-3 másodpercre elmegy a kép és csak fekete képernyő van olyankor? Eddig csak integrált volt a gépben. Most lett egy 4070 super GPU, azt gondoltam, hogy majdcsak megszünik ez a dolog, de inkább itt többször előfordul. Ráadásul ha alvó módból indul, akkor sokáig villódzik is, mire magához tér. Kissé idegesítő jelenség ez
-
Sziasztok. Kicsit bugyuta kérdés, de az új VGA-nak a doboza nincs becsomagolva fóliába? Azért érdekes ez, mert most kaptam meg alzától, de a dobozon nincs fólia, se a karton fülein matrica, ahol magát a dobozt nyitom ki! Én úgy gondolom, hogy visszaküldött lehet? A HDMI kábel biztosan bontott volt, mert át van vágva a záró matrica
áá közben meg is találtam: [link] Ezen van, szóval el is állok tőle!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest