- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
l4cyk4 #64739 üzenetére
Akár Fiery-nél is rákérdezhetsz az aida topikban. Ők írják a programot. Szerintem nem akar közös nevezőre jutni az alaplap a kártyával, vag még pár ilyen monitorozó progival nézd meg, lehet, hogy csak ezek olvassák ki rosszul a feszültség értéket. Pl. ezzel is nézted már: CPUID HWMonitor ? Vagy amd driverben (wattman nemtom van e ehhez már), esetleg a kártyához való tuning progival, vagy msi ab -vel?
-
OutSider17
senior tag
válasz
l4cyk4 #64714 üzenetére
Nem hinném hogy a lap miatt csinálná ezt.
Inkább tápegység. De ez inkább szoftveres hibának tűnik nekem! De ha van lehetőséged akkor próbáld ki egy másik lapban, vagy másik konfiggal (ez lenne a legjobb.) Ha ott is ezt csinálja akkor garanciáztasd szerintem mert ha a vddc-t rosszul méri akkor lehet hogy hőfokot is rosszul mér és tönkre mehet. Túl melegedhet vagy nagyfesznél nem fog leoldani csak simán szét ég a kártya. -
OutSider17
senior tag
-
OutSider17
senior tag
válasz
l4cyk4 #64705 üzenetére
Szervusz!
Ez milyen videókártya?Közben megtaláltam hogy egy R7 360-ról van szó!
Esélytelen hogy ennyi legyen a feszültég amit kap!!! Ezt a feszültéget nem képes leadni egy számítógépes tápegység sem. Esetleg rövidzárlatnál. De ott sem hinném hogy ennyit leadna. Ez rengeteg. Itt valószínűleg szoftver a ludas. Vagy a kondenzátorok száradnak már ki rajta.
Üdv.: Norbi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest