- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
válasz
papasoft80 #46017 üzenetére
Mint mondtam a 400-as már elég lesz a 350-es is elvinné de az már határon lenne ami nem tesz jót a tápnak.
trancemusic: Se a PNF-en se az APN-en nincs Pci-e csati de tudja azt amit tudnia kell egy 400Ft-s átalakító egyszerűbb mint a tápcsere (szerintem) .
-
shootme2
senior tag
válasz
papasoft80 #46011 üzenetére
Mert nem csak vga van a gépedben és azok is fogyasztanak ám. A 400-as már elég kell hogy legyen. Mind a két csatlakozónak bedugva kell lennie különben nem fog menni ha nincs elég a tápon akkor átalakító is jó.
trancemusic: Nálam FSP 350PNF-ről közel 2 éve megy egy 6850 egy Phenom II X4 társaságában havernál pedig kb 1 éve FSP 350-60 APN-ről 6850+Athlon II X4.
-
csoty
aktív tag
válasz
papasoft80 #46011 üzenetére
Nem kapni ilyet?
Akkor ez mi?
Eddig amiket olvastam róla, megbízható, halk és jól teszi a dolgát. -
trancemusic
senior tag
válasz
papasoft80 #46007 üzenetére
Nem elég a táp,azért mert régi szabványú.
420w-os chieftech-em 15-15 amperos 12voltos ágakkal nem bírt el egy hd6850-vel!Azért próbáld ki átalakítóval,de ha 3d-ben lekapcsol a táp,akkor tudni fogod,hogy miért teszi...
-
codec
senior tag
válasz
Szia!
Szerintem ne is erőltessed amíg nincs még egy átalakítód. Kártyád bánhatja. -
csoty
aktív tag
válasz
Az a táp nem egy mai csirke, én mindenképp lecserélném azt a tápot a 6790-hez. Ha nem akarsz tápot cserélni, cseréld el a kártyád egy GTX750-re vagy GT740re. (GTX750 erősebb nála, GT740 picit gyengébb.)
De nemhiszem hogy terhelés alatt bírná a táp a komplett gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest