- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turit
tag
válasz
killzone1987 #22754 üzenetére
Több gyártó van. Különböző gyárak , kicsit eltérő kivitelezés.
Pl a Gigabyte gyárt ati és nvidia kártyákat is. Az alapkoncepciót megkapják pl HD 5600 ös lap struktúráját és azt legyártják a saját gépein saját beállítással. Más gyártónál más gyártóberendezések vannak , másképp állítják be a kártya frekvenciáját stb. Ebből adódnak eltérő teljesítményű és minőségű kártyák ugyanarra a kártyatípusra.
Nem vagyok szakértő, ezt csak úgy józan paraszti ésszel gondolom
-
rooland
senior tag
válasz
killzone1987 #22690 üzenetére
A GTX 550Ti ilyen erős kártya? Vagy milyen helyet foglal el kb a VGA-k közt?
Én csak úgy havertól vettem meg pár hónapja az én GTX-emet mert eladó lett neki pont, de nem tudom pontosan milyen szintet képvisel!?
Alsó, közép-alsó,közép-felső kategória? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
killzone1987 #22692 üzenetére
Erre van egy konfigos topik, "milyen asztali gépet vegyek", csak mobilról nincs linkelés.
Egy SSD ajánlott, mondjuk egy i5 3470, H77-es lap, 8 giga 1600-as RAM. De nem látunk a jövôbe. -
agressiv
addikt
válasz
killzone1987 #22690 üzenetére
ASUS.
-
válasz
killzone1987 #22649 üzenetére
Intel procis (diszkrét) videokártya? Na, arra én is kíváncsi lennék
Próbálkozz inkább nVidiával, pl. GTX 550 Ti vagy GTX 560 Ti. Ezeken mondjuk leginkább HDMI van, de lehet kapni HDMI->DisplayPort átalakítót. Egyébként, ha a monitorra kötöd, akkor tökmindegy, hogy a Displayportot vagy a DVI-t használod, nincs különbség minőségben.
A teljesség kedvéért, már nincs olyan, hogy ATi. Az AMD megvette kilóra.
-
agressiv
addikt
válasz
killzone1987 #22618 üzenetére
Olykor előfordul az ilyesmi. Véletlenül nem gigabyte a kártyya és samsung a monitor?
Skilled. Az AMD már csak ilyen és a processzor sem tudja valami hatékonyan megrugdosni.
siwok1
Értem én, hogy kell a hozzászólás, de légyszíves ne szakmai topikokban gyűjtögess, mert a sok ökörség amit itt összehordasz senkinek sem hiányzik.
-
spista222
addikt
válasz
killzone1987 #22632 üzenetére
Az én HD5670-em is bíbelődik ha több monitor van rákötve és én sem vagyok egyedül egy időben elég sokan írtak hasonló hibákat a HD5670-el. 1 VGA monitorral tökéletesen működik így én nem foglalkoztam vele többet.
Bonkheads BGA/ memóriahiba, attól függően hogy milyen kártya kuka és másik kártya vesz vagy javíttatod.
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987 #22618 üzenetére
Az enyémre valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest