Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
tzsolesz #69162 üzenetére
Egyrészt modern APU-t szeretnél, ami jobb, mint a GT 1030, akkor már 1050-et vgy méginkább 1050 Ti-t rakj egy modern ryzen, vagy shintel mellé.
Lehet, hogy már tart itt/ott a technológia, de vesd össze a HD 630-at egy 750-nel, csak nem olyan bivaly az az IGP...
Egyébként grafikus kártyát újan nem éri meg mostanában venni pász-száz százalékkal megugrottak az árak, tiszta kartellezés, azt meg nem kell támogatni.
Esetleg ha találsz használtan, megbízható embertől, értelmes áron...
(#69163) Ice&Lime Innen talán tudsz viszonyítani. Véleményem szerint simán elfutna a két említett játék!
-
válasz
tzsolesz #68572 üzenetére
Lapban nem tudom hogy van, egy ismerős Lenovojában nem volt hely második modulnak (A8-7410 APU-val szerelt, így ott 4-ből úgy lett 8, hogy be lett a helyére téve egy 8GB-os modul), de nem tudom ez minden modellnél így van e.
Ha min 1600MHz-es a RAM alatta, akkor én sem kínlódnék vele, 1866MHz-eset fogad max, gondolom single chanel esetén nem sokat hozna ez a lépcső.Nincs mit!
-
válasz
tzsolesz #68570 üzenetére
Beema/Mullins/Kabini és társai direkt spórolós APU-k, ezért van bennük csak gyárilag egy csatornás memóriavezérlő.
A piacot akarták velük szegmentálni gondolom, olcsó, kis TDP-s APU-k belépő szintű gépekbe, Celeron és Pentium N ellen. Ehhez képest a gyártók rakták minden féle gépbe ezeket (Bristol, Carrizo helyett), gondolom olcsón kapták az AMD-től.Stoney Ridge váltotta ezeket (A6-9xxx, A9-9xxx), ezekben is csak egy csatornás a memvezérlő.
-
válasz
tzsolesz #11973 üzenetére
Ha a képminőség ennyire fontos, akkor vedd nyugodtan a 2600Pro-t. A hardveres flash gyorsítást is csak azért írtam, mert nálam nagyon fontos.
Az adatlapomon lévő proci durván szenved youtube alatt, kell a vga támogatása, így viszont a hd flash-sel sincsen gond.
Mod: nézem az adatlapod, mivel E8400 dübörög, elfogyott az érvem a 8600 mellett.
Ati-ban HD4***-től van hardveres flash gyorsítás. Legalább is eszerint. -
Alister71
nagyúr
válasz
tzsolesz #11969 üzenetére
A 8000-es nV-k képminősége valóban nem a legszebb, de a 2D-s órajelekre a 8600GT-t is rá lehet venni egy kis bios móddal.
A 2600pro játékbeli teljesítmánye egyenlő a 2005-ös játékokkal. DX10-ben semmire se jó, de 9-ben is kevés.
Keress egy jó kis Sapphire DDR3-as X1650XT-t, korábban küldtem neked ilyen eredményeket, egy igazi kis ördög az a kari. Én annó 4 ezerért vettem.
De ezek közül talán a 8600GT a leggyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest