- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Furmark
Futuremark
Prime95
IntelburntestDe van még ezer+1, és az is elképzelhető, hogy vannak újabb verziók, én most nem néztem utána, csak gyorsan belinkeltem egyet-kettőt.
Szerintem mindegy amúgy, hogy melyiket próbálod(bár mind másra jó, olvass utána) csak terheld a gépet, hogy mindenképp előjön-e a hibád terhelésre, vagy csak játék alatt. Próbáld monitorozni a hőmérsékleteket stb stb.Levwi
"bár nem tudom miért az eszközkezelőben nem hd 7770-nek ismeri fel hanem csak hd 7700 series a videókártyám neve. "
Ez teljesen normális, mindig is így volt -
persil
nagyúr
Megpróbálhatod mérni a hőmérsékleteket, amikor előjön a hiba. Milyen játékok alatt jön elő, ilyesmi.
Az a baj, hogy bármitől előjöhet szinte, ezért lenne, ha legalább egy vga-t, egy marék ramot, meg egy tápot tudnál kölcsön szerezni, hogy ezeket ki tudd szűrni.
Procit és alaplapot már neccesebb kölcsönözni sajnos.Ezen felül futtathatsz valamilyen terheléstesztet is, hogy ott is jelentkezik-e a hiba, vagy windows-ban idle-ben is előjön-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest