- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Rivaul #31186 üzenetére
pl.: itt van fent az összefogalaló, ott ha lenyitja az ember, akkor egyből láthatná..
de nem is értem, hogy valaki hogy gondolja, hogy egy ilyen "gtx660ti ki, gtx650ti be, nem indul, mi a gond"-ból, normális diagnózist lehet felállítani?
(bocs, nem csak rád értem, csak te vagy a példa most..
)
(#31188) ritterkrisz : a 450w táp elég ködös..
bővebben? a vga-t próbáltad másik pci-e slotban?
-
TomAce
tag
válasz
Rivaul #30934 üzenetére
VGA: 1 GB, DirectX 9.0c
NVidia GeForce 8800GTX, ATI Radeon HD 3870 both with 1 GB of VRAM
- 1 GB of Video RAM
- Vertex Shader 3.0
- Pixel Shader 3.0
- Vertex Texture support with R32F or R16F format
- Render Target support with R32F and G16R16F formatEz nekem is megvan, de utoljara 4 eve foglalkoztam gep osszerakassal ezert erdekelne, hogy melyik videokartya jo bele, tul sokat nem szannek ra igy is tobb lesz a VGA, mint a gep volt.
-
djkay
senior tag
válasz
Rivaul #30897 üzenetére
na igen. az ember ha szétnéz annnyi egy komolyabb hütés, hogy egy másik karit vehetnék ha ez bedöglene...
hát igen valamit valamiért.. már 3 nagy hűtöventist már néztem. pofás hűtésre képes..de az ára is fent van rendesen
programot esetleg nem tudsz amivel belepiszkálhatok a gyári hűtésbe h hamarabb hűtsön?
-
djkay
senior tag
válasz
Rivaul #30885 üzenetére
és ha felveszem a hűtést alapból? catalistból jól kezelhető volt h játék közben végig 50 fok alatt volt ha a fordulatot 45% körülire állitottam (amugy 25% körül nyomta) még a sokk teszt progiba se ment afölé. vagy tudnátok olyat mondani h alapból tudná a gép hogy hány foknál mennyire emelje vagy vegye vissza a venti értéket? hallottam hogy ebbe belelehet piszkálni. azért itt a nyár 30 fok
-
béke
aktív tag
válasz
Rivaul #30877 üzenetére
Hát ha a teljesítmény nem nő akkor felejtős azt hittem hogy dupla teljesítmény minimum.
Miért jó egyébként az SLI végül is? vagy nagyobb kártyáknál ajánlott?
Mindegy ezt köszönöm azért nem csinálom akkor meg.Még egy kérdés ha már itt vok hogy Multi monitort miként és hogyan is?
EurotruckSimulator2-nél használnám.
2db egyfroma CRT-n nem lehet multizni ugye? vagy ez hülye kérdés? -
troland26
őstag
válasz
Rivaul #30252 üzenetére
persze ott van a "ha" , de hátha
..nekem volt ilyen régebbi pc-m és az volt a hibajelenség , hogy kb 2 percenként újra indult a gép , aztán kb az 5. próbálkozás után lekaptam a burkolatot és venti nem forgott a vga-n ..megbütyköltem és utána ugyanúgy működötta gép mit a hiba előtt .......persze benne van a pakliba , hogy mákom volt
-
anonymus89
addikt
válasz
Rivaul #30203 üzenetére
No azt nem tudom mert kb. 2 hónapig ment csak hát haverom nem figyelt oda a hűtésre mondjuk kb. 60-70°C között alakult a hőmérséklet semmi szellőzés a szobájában ugyanis nincs ablak.
troland26: én személy szerint, mint laikus nem sok mindent nézek ki azokból a kis fecnikből....
-
hegegabi80
addikt
válasz
Rivaul #30153 üzenetére
NA igen éppen ezért nehéz a döntés a vga-knal! Pl most néztem GPU-Z progival az én GT440 DDR5 -ös karimat, meg van fent aprón egy 8800GTS, ami minden értékben többet mutat értem ezt Pixel Fillrate, Texture Fillrate és Bandwith értékekre. Igaz ez 320 bites kari, és majdnem 3-szor annyit fogyaszt mint az enyém.
Pedig az a gts nem egy mai bútordarab.
-
modern
aktív tag
válasz
Rivaul #29923 üzenetére
persze h hibátlan, előtte mielőtt ideért kb 5 percel vettem ki a gépből, én még tegnap diabloztam vele.
tuti h hibátlan, de így nem tudja beletenni a gépébe és most vissza akarja a pénzét h a polgális törvénykönyv szerint akkor is köteles vagyok visszaadni ha ő nem ilyen kártyát akart.Ez sztem hülyeség, minek vesz olyat valaki aki nem tudja h mit vesz?
Itt pattog nekem és eléggé idegesít, sztetek jogosan?
Ott volt a link a hirdetésben de egyébként 2 perc alatt utána lehet nézni mert így tettem fel a hirdetést (nem csak prohardverre): "GV-N520OC-1GI eladó" -
Lacika112
aktív tag
válasz
Rivaul #29814 üzenetére
win XP sp3
abit nf2-s v2 / 2X512mb ddr 400 / sempron 2600+ (tb-B) / 120gb+750gb sata vinyó / 400W tápnem a videó, játék, stb hanem a böngésző,win asztal, minden szaggat
eszközkezelőbe kiírja hogy hd 3450 és a drivert is helyesen ismeri fel de olyan mint ha nem is használná
már lassan ott tartok hogy végigzongoráztam szinte az összes ccc-t
a kártya tuti jó másik alapba megy-alap tuti jó másik vga simán megy bennenincs semmi húzva és a flopi tápcsatit sem felejtettem el beledugni
-
ONEFREE
aktív tag
válasz
Rivaul #29799 üzenetére
ok! Át néztem és minden szép és sértetlen. Minden alkatrész egyben. Egy kondi sincs kifujva. Hozzá kell tennem, hogy a Sütőben azért kb 2-3 pdrcet volt bent, de csak 170 cfokon. És sajna a sütő előtt is le állította a gépet. Én kb a tápom túlfeszültség ingadozásra gondoltam. De a kari képe tiszta és szép.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Rivaul #29751 üzenetére
Csak nem tudom, hogy probaltassam ki a tapot. Mert a szervizek csak tapteszter hajlandoak hasznalni, az semmit nem er. Gepre nem kotik.
Jaja, olyan mintha ingadozna a fesz. Eloszor a vga-t kiprobaltatom a szervizben. Kimeretni viszont nem tudom. De ha mukodik, akkor jo gondolom.Trevi: koszi. Az enyem nem porgott fel annyira. Eppdnhogy valtoztatta a fordulatszamat.
-
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Rivaul #29689 üzenetére
Hőfokkal nem volt gond,mert néztem folyamatosan Afterburnerrel.Pl: CoD 4 nem fagy ki,mert ott csak 40/50 % ban vannak használva a magok.De új Bioshocknál vagy Crysis 3-nál egyből jön a restart.
Leszedek pár dolgot tápról de szerintem egy 850-es Corsair kéne neki legalább. Csak a 6990 után biztosra vettem hogy ez is fog menni.
Köszönöm a segitséget!
-
fonseca
tag
válasz
Rivaul #29663 üzenetére
Rendbe lett rakva..
hát nem szívesen mutatnám meg másnak hogy néz ki,de a lényeg hogy nagyon hatékony! Megfogadom a tanácsod újfent. Az döntött igazából hogy a 7950 terhelés alatt nagyon hangos. Ez az apró ref. hűtő komoly hangokat képes kiadni magából. Érdekes,mert nekem is az van a kártyámon bár nekem 6870-em van,biztos sokkal modernebb az a hűtés. Szóval marad a 8600gts játékra. köszi
-
fonseca
tag
válasz
Rivaul #29657 üzenetére
Szia. Szívemből beszélsz,de már megvettem mindkettőt,de egyik sem az enyém lesz..
Lehet hogy emlékszel is rám,pár napja beszéltünk hogy küszködtem a 8600-os hűtésével. Az egyik a lányom gépébe lesz,a másik kollégáméba. A lányom játszani fog vele,a kollégám pedig inkább filmet nézni,netezni.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Rivaul #29639 üzenetére
A kártyához közvetlenül biost letölteni nem lehet az MSI honlapjáról. A LiveUpdate 5-öt azonban feltettem, de nem talált frissebbet.
-
fonseca
tag
válasz
Rivaul #29542 üzenetére
Nem először használtam,tudom hogy nem szabad ész nélkül használni. (bár idáig csak procikon mertem alkalmazni)
Végül is igazatok lett,nem gondoltam hogy ennyit hűlhet egy kis "beavatkozás" után..
Már azon gondolkodtam hogy visszamondom a bizniszt,végül is 1 hét garit kaptam rá,és csak pár óra telt el belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest