- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz
parandroid #91618 üzenetére
Na ez jól hangzik
-
Henker2
addikt
Sziasztok.
Fiam gépében jelenleg egy GTX970-es kártya van.
Egy I5-8500-as proci és 16GB RAM mellett.Az lenne a kérdésem, hogy ha maradna a proci mi az a VGA amire érdemes lenne lecserélni? Mert a 4GB VRAM lassan kevéske lesz. Max 1080p felbontás van használva.
Köszönöm a válaszokat
-
Henker2
addikt
válasz
pandras83 #87074 üzenetére
Azért azt is nézem, hogy kb mi az a kártya amit még a 12400F "kihajt". Friss vétel a proci , azt végképp nem akarom cserélni egy darabig.
2560 × 1440 A max felbontás amin játszom egyébként.
Ha AMD-s VGA-t teszek az Intel proci mellé, semmilyen anomália nem lehet most már elvileg? -
Henker2
addikt
válasz
DravenMoral #87071 üzenetére
Nem vagyok annyira belemerülve az FPS hajszába. Fusson rendesen, és legyen szép az a game
-
Henker2
addikt
válasz
DravenMoral #87069 üzenetére
Már hogy érted? Nem viszi el full beállítással a játékokat?
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Ha max 1440p felbontás a cél és mondjuk nézzük a 6700XT-t hogy 12GB VRAM-mal szerelt, a 3060ti és 3070 pedig "csak" 8GB-tal, a +4GB VRAM érezhető lenne-e?
-
Henker2
addikt
válasz
Aprósólyom #87053 üzenetére
Inkább online játszik. Fortnite, World of tanks ilyenek
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
A gyerkőc gépében egy i3-8100-as proci és egy GTX 970 van most.
Melyik az a videokártya amit "kihajt" ez a proci?Köszönöm
-
Henker2
addikt
Sziasztok.
Jelenleg ez a konfigom:
Alaplap: ASRock Z68 Extreme4
Processzor: Intel® Core™ i7-3770K@4,2GHz 1.2v
Videokártya: Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 4 GB
Táp: XFX 550W Pro Core Edition
Hangkártya: X-Fi Xtreme Music
SSD: ADATA Premier Pro SP900 256GB
Ház+ventivezérlő: Cooler Master HAF 922+Aerocool V12XTA videókártyát le szeretném cserélni egy szintén Giga GTX 1080 ti-re.
Az lenne a kérdésem, hogy a táp szerintetek el fogja még bírni?
Köszönöm
-
Henker2
addikt
Úgy néz ki, hogy a Driver újratelepités megoldotta a problémát!
-
Henker2
addikt
Üdv Nektek!
Van egy Gigabyte GTX970-em. Pár napja el kezdett sziszegő, sipoló hangot kiadni. Ha hamgszóró be van kapcsolva, ez a hang onnan is jón és elég hangos. Illetve a vga ventilátorai is nagyobb fordulaton mennek.
Ja, és windows asztalról beszélünk. Nincs játék inditva!Tudtok segiteni?
Mit csináljak? -
Henker2
addikt
válasz
MasterMark #30181 üzenetére
Feltettem a 12.4-eset és 2600XT-ként írta át az eszközkezelőben a VGA-t, ami HD3600 series volt előtte. Érdekes, mert amikor kézzel állítottam be az illesztőprogramot, nem találtam sehol sem 3650-eset, csak így hogy 3600-as széria.
Most végül is feltelepült a CCC és az illesztőprogramot újra visszatettem 3600 series-re -
Henker2
addikt
válasz
MasterMark #30178 üzenetére
Nem sajnos nem. Most akkor próbálgassam mindegyiket külön-külön?
-
Henker2
addikt
Üdv!
Van nálam egy "régi" gép egy ABIT IS7-es lappal. Ehhez kellene nekem Win7 32bit-es driver, mert az ATI HD 3650-et amit most tettem bele az istennek sem ismeri fel.
Köszi
-
Henker2
addikt
Üdv!
Írok a problémámról, hátha tud segíteni valaki.
Egyik ismerősöm elhozta a gépét. Egy Sapphire hd 3650 agp-s 512MB-os vga van benne. Akár hogy akartam összekötni a monitorommal /dvi, d-sub/ egyik esetben sem adott képet. Ha kivettem a kártyát és beindítottam a gépet, szakaszos sípolás jelezte, hogy nincs a gépben. Ha visszateszem semmi, de a rajta lévő venti bekapcsolásnál megmozdul egy picit de nem indul be.
Szerintetek meghalt a VGA?
Milyen hasonló tudású vga-t tudtok ajánlani helyette AGP-s foglalattal? Lehet jobb lenne Nvidia.
Kinéztem Nvidia-ban párat:
- Galaxy 7600GS Premium AGP 256MB DDR3 128bit Zalman hűtővel
- Nvidia Geforce 6800GS AGP8x 256MB TV-OUT DVI
- Gainward 6800GS 256MB 256bit DDR3
- Gigabyte Geforce 6200 512MB DDR2 AGPEzekre mit mondtok. Jobbak vagy rosszabbak a Sapphire hd 3650-nél?
-
Henker2
addikt
Köszi a gyors segítséget!
-
Henker2
addikt
Üdv!
SÜRGŐSEN SEGÍTSETEK!
Van egy TOSHIBA Satellite L20-182 -es laptop amire Windows7-es oprendszer került.
A Videokártyát nem tudom telepíteni az istennek sem.ati radeon® xpress 200m van benne
Van hozzá win7-es driver?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest