Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
-
Inarus
addikt
válasz
bnorci71 #7407 üzenetére
A képernyő felső szegmensében nincs egy csúszka vagy ikon amit jobbra és balra lehet tolni? ha igen, akkor azzal tudod feloldani. Megesik hogy ilyenkor háttérvilágítás sincs, kvázi vakon kell csinálni. Vannak ilyen hibás romok. Javaslom amúgy a soft resetet, ha már úgy ahogy mondtam nem megy. De előtte azért nézd meg fény alatt a standby-ból visszahozott készülék képernyőjét!
-
Inarus
addikt
válasz
bnorci71 #7367 üzenetére
Ahogy én tudom, a radio rom, a bootloader és maga az "oprendszer", vagyis az három rész, amely cserélgethető általában külön-külön is megtalálhatók. A bootloader jelentőssége az én tudásom szerint abban áll, hogy milyen romokat enged felrakni, a radio rom szó szerint rádio-funkciókért (gsm-wifi-stb) felelős - egyes esetekben vételi jelerősség is javulhat, de ezzel körültekintően kell bánni. A szorosabban vett oprendszer rész megfelelő bootloader esetén szabadon variálható - persze csak amit az adott hardverre raktak össze. Szóval tömören a kérdésedre: simán frissíthetsz másik wm verzióra, de előtte nézd meg, hogy milyen bootloader verzió kell hozzá.
Remélem mindent jól mondtam, nem vagyok guru. Ha valami nem úgy van, kérem javítsanak ki a hozzáértőbb fórumtársak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Diablo IV
- weiss: Pant* rant
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest