- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
pisti666 #7524 üzenetére
Esetleg tölts le egy másik romot - lehetőleg valami csomagolt fájlt - amihez mellékelték a rom frissítő programot. Ha ez meg van, elvileg csak a most felrakni kívánt mellé rakod azt a bizonyos upgrade-elő exe-t, elindítod, felcsatlakoztatod Activesync-módban a készüléket, megvárod míg az Activesync (Windows Vista esetén Mobile Device Center) szinkronizál, majd követed a frissítő program utasításait. Frissítés előtt az aksi LEGALÁBB 60%-os töltöttséget mutasson! (Az a tuti, ha teljesen feltöltöd.)
(#7530) kaller1:Az a baj, hogy bár volt egy-két pda-m, de nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy kell, azonos programmal, mint a htc-m és a samum. A HardSPL-t meg végképp nem tudom, hol talál asusra.
Szóval megeshet, hogy egyszerűen azért nem segítenek, mert nem tudnak.
-
Dufresne
addikt
válasz
pisti666 #562 üzenetére
Vannak a microsoft windows-osak, Palm OS és Symbian [link] itt megtalálod sztem a többséget.
Nemtudom miféle adatok kellenek róluk, de ha azért érdeklődsz, mert ki akarod próbálni, hogy melyik megy jobban a gépen, akkor az felejtős, mert a gépre azt tudod rárakni, ami rajta van. Esetleg frissítéseket lehet feltenni, de semmi egyéb tudomásom szerint
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest