Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brimi25
csendes tag
Köszi az infót,
Sajnos nem nagyon találtam semmi használható infót, amely H6340-ra WM5-WM6 frissitést tartalmazna.Egy jó ideje, probálgatom a dolgokat, a neten keresgetni, de semmi siker.Ha valaki rakott fel ilyet vagy ehez hasonló rom frissitést, az nagyon megköszönném.Minden infó érdekel.
Balázs -
brimi25
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy érdekes kérdésem, nagyon sok forumot olvastam, és egy olyan problémába ütköztem, amit nem tudok megoldani, Szóval van egy IPAQ H6340 készűlékem ,amire WM5 vagy WM6-ot szeretnék feltenni, kérdésem a következő hogyan és milyen oldalról töltsek le ilyen rom-ot, ami kompabilitis a készülékkel,
elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest