- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkzoli
tag
válasz
Újoncka #8503 üzenetére
"Bluetooth-on hogy a fenébe küldök cuccokat?
Fogadni tudok de küldeni nem :S
Kell hozzá valami program esetleg ?"
Külön progi nem kell, de ha még nincs fenn, akkor villámgyorsan told fel a Totalcommandert.
http://www.ghisler.com/pocketpc.htm
A menüjében kiválaszthatod: "send by blue.." Be is kapcsolja a bt-t.
Ha a küldés célja is egy pocket pc, akkor ott a start/settings/connectionsban kapcsold be a pipát a "beam" pontban. Meg persze ott is legyen látható a bt. -
kingabo
őstag
válasz
Újoncka #8498 üzenetére
Akkor lehet van több féle is, én csak azt ismertem. Egyébként azt is ennyi telepíteni.
Van egy olyan érzésem, hogy az sdhc-t nem kezeli, csak a sima sd-t, elég régi egy gép az már. Mindjárt utána lesek.
szerk: ez alapján úgy tűnik, hogy jó volt a sejtésem. Hogy kapható-e valahol még nem sdhc-s 4GB-s kártya, azt nem tudom, de nem hinném.
-
kingabo
őstag
válasz
Újoncka #8484 üzenetére
Azért ez erősen gépfüggő is. A 400mhz-s processzorú kaiseren sokkal észrevehetőbb a hatása, mint az 1ghz-s hd2-n.
(tapasztalat) A Tiédben meg egy 195mhz-s van.
Mondjuk ettől függetlenül megpróbálhatod, de a magyarítás fizetős...
Nem kell prónak lenni angolból, egy alap "számtech-es angol" bőven elég. Egyébként van vmi amit nem értesz?
Csak azért próbállak lebeszélni róla, mert több helyen is olvastam, hogy sokak első kérdése az volt, hogy hogyan lehet leszedni a magyarítást, ill ez az én tapasztalatom is, hogy lassú, nem 100%os és sok a félre fordítás
Persze fentebb is írtam, hogy ha ragaszkodsz hozzá kipróbálhatod; de a beszerzésben nem tudok segíteni (még akkor sem, ha PH!-n nem lenne tiltott)
-
kingabo
őstag
válasz
Újoncka #8482 üzenetére
Hali!
Wm-ből magyar változat nem készült, a sunnysoft nevű cég "készített" hozzá magyarítást. Az én tapasztalatom (igaz másik kütyün), hogy rettentően lassítja a gépet (kb felezi a sebességet), hiányos, (sok) hiba van benne. Szerintem nem éri meg feltenni, ha már minimális szinten tudsz angolul.
Rom felrakásához mindenképpen az xda-t ajánlom kiindulási alapnak, ott vannak leírások, romok, ill az ott lévő wiki-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest