- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
-
bodoember
csendes tag
válasz
bodoember #8350 üzenetére
Megoldódott a probléma jelentem.
Leírom a megoldást,mert hátha segítek vele másnak.
Szal mint kiderült az volt a gond,hogy azért nem ismerte fel az ipaq az új aksit,mert az már valószínűleg nagyon régóta állhatott a polcon és egy kanyi elektron nem volt már benne. Mint ha egy doboz gyufát tettem volna bele pl. A megoldás a cégünknél dolgozó kis műszerész zseni mondta "be kell bikázni azt' jóvan". Oda adtam neki és percek múlva rendben is volt minden. Vette a töltést és azóta is köszöni jól van.
Szóval ilyen is van!! De ezt a bebikázást szerintem csak szakemberrel érdemes!! Asszem 5V-al ment rá. -
jFox
addikt
válasz
bodoember #8357 üzenetére
Még azt érdemes megnézni, hogy az akku fedő hátlap rendesen záródik-e. Nemrég volt nálam 2db HW6915 és az egyiknek is ez volt a baja. Benne volt az akksi, de mintha nem is lenne.
Szokott ezeknél lenni egy kis érzékelő, ami azt "érzi", hogy rajta van-e rendesen a hátlap. És ha ez nincs, vagy rossz az érzékelő akkor lehet ilyen hiba. -
kingabo
őstag
válasz
bodoember #8353 üzenetére
"De hálózati töltőről működik,lehet használni,"
Bocs, úgy tűnik efölött előző átsiklottam (vagy arany hal effektus
)
Nézd meg a kütyü akku érintkezőit, hogy tiszták-e, nincs-e valamelyik letörve, benyomódva, esetleg az akku nem "lötyög"-e. Ha mindre nem a válasz, akkor lehet az alaplapon a töltés szabályzó részen valami tönkre ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Játékok
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest