- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawrlantb
tag
válasz
KubanitoS #32972 üzenetére
A cpu-z program az jó ötlet volt! Azt írja, hogy csak az egyes foglalatban van memória. A gépet azért nem szedhetem szét, mert akkor a kiterjesztett gari az ugrott
Az biztos, hogy jót rendeltem. Úgyhogy marad az, hogy vagy rosszul rakták bele a modult és nem érzékeli vagy elfelejtették
Köszönöm a segítséget!!
-
d@vee
őstag
válasz
KubanitoS #31443 üzenetére
Azt érdekesnek tartom, hogy alig egy éves a gép, de már pasztázni kell :/ Tesóm notiját ma szedtem teljesen szét, sajnos meghalt az alaplap. 4-5 éves noti, de a paszta rajta még nem volt kiszáradva. Ennyire silány lenne néhány gyártónál az alapból rákent lóbalzsam?
Ahh nem is akarok olyan szerencsés lenni, ha lehet kerülöm a túl régi gépeket -
-
akos86
aktív tag
válasz
KubanitoS #31350 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, teljesen rendben van a hőmérséklet. Elképzelésem sincs mi okozhatja ezt ilyennel nem találkoztam még oké hogy a cpu gyenge de ennyire azért nem lehet az. Az Xp- se hasít rajta konkrétan használhatatlan az egész gép.
Alaplap 28fok
CPU1. 33fok
CPU2. 34fokAlaplapi bios is a legfrissebb
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
KubanitoS #31279 üzenetére
+1
Valamint az az i7es cpu alapvetően is egy kazán...
Volt ilyen procival gyárilag szerelt laptopom es az még a gyari tervezésű hűtővel sem ment rendesen. Mindig tul melegedett es vissza vette az órajelet.
Mindenképp vissza kellene cserélnie a kerdezonek mert szerintem haza is vaghatja a gépet a túlzott hotermeles... -
Szaki Bácsi
tag
válasz
KubanitoS #31247 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítséget. Esetleg tud valaki ilyen embert BP-n belül?
Ami még eszembe jutott:
Kikapcsolom a gépet. Kihúzom a töltőt, kiveszem az akkut pár másodpercre. Utána csak akkor kapcsol vissza ha csak 1mp-re is de be dugom a töltőt. Addig a pillanatig semmi életjel. Utána megy szépen 1,5-2 órát akkuról. De ha full áramtalanítva van, akkor a töltésig se kép se hang. -
Vidual001
tag
válasz
KubanitoS #31065 üzenetére
Én PC fanatikus vagyok.. Édesanyám a fentebb említett példánnyal tért haza, apám babrálta picit (Win7-et rakott fel), aztán átmentem hozzájuk, hogy rávessek egy "szakmai" pillantást, de inkább hétvégére hanyagolnám a javítást, áthoztam magamhoz a lap-topot.. Most ott tartok, hogy "egész pofás faldísz lenne ebből a lap-topból"
Hétvégéig szeretnék valami értelmes megoldással előrukkolni, hogy ne kelljen telepítgetni egy hardverhez 800x drivert.
Egyébként teljesen jogos a kérdésed..
PC-n ilyet még nem láttam, ezért kértem segítséget a profiktól
-
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
KubanitoS #30581 üzenetére
Elvileg ez a széria ajánlott (ha még nem tetted, kérdezz be ide is esetleg), azt nem tudom, hogy IPS-e a kijelzője. egy harmincast megérhetnek a plusz dolgok (nem lenne olcsóbb, ha utólagosan tennéd bele sem). Az érdekes lehet, hogy hűteni tudja-e majd az i7-et.
Alternatíva még a Dell 7559-es, az biztosan IPS, jó a hűtése és +1 év a garancia, kérdés mennyiért szerezhető be (i5 HQ bőven elég, nem a processzor lesz a szűk keresztmetszet). -
Hegyirabló
veterán
-
wowpegazus
tag
válasz
KubanitoS #30375 üzenetére
Szia!
150-200.000,- Ft között szerettem volna venni.
Az egyik 8 giga rammal:
https://www.laptopszalon.hu/notebook/altalanos_akcio_laptop/acer-aspire-f5-573g-555g-nx-gd6eu-010-laptop_24798-adatlapA másik ugyanúgy 8 giga rammal:
https://www.laptopszalon.hu/notebook/altalanos_akcio_laptop/acer-aspire-e5-575g-333m-nx-gdzeu-004-laptop_24038-adatlap -
Tivi103
tag
válasz
KubanitoS #30247 üzenetére
Úgy 130.000 körül gondolkoztam, lehet ennyiért jó laptopot venni? Amin legalább hasonló játékok elfutnak mint amit említettem? Nem szeretnék még egyszer így járni, mint ahogy most.
Köszönöm segítséged!
Brandynew: Köszönöm válaszodat! Pár éve volt tapasztalatom az "Emag" nevezetű céggel, elektronikai dolgot rendeltem tőlük ami sajnos nem működött, ok meg a telefont is alig méltatták felvenni. ezért kicsit tartók az online vásárlástól, de ez a Laptopszalon valóban megbízhatónak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest