- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
RAiN91 #49959 üzenetére
Láttatlanban nehéz megítélni ,mi lehet a hiba.
Viszont ha igy megtaláltad a problémát szerintem rendelj használtan egy 120-as ssd-t valakitöl... nem nagy kiadás ,és kiszürheted a problémát..
Asztali gépnél már láttam ilyen problémát...de az elég öskövület volt...gondolom nem is gyárilag ssd-vel szerelt -
-
Kbali
nagyúr
-
ricsi99
addikt
válasz
RAiN91 #42504 üzenetére
Értem a problémát.
Én erre egy ilyen állitható dőlésszgögű hűtőpadod vagy valami ilyesmit javaslok.
Igy egy picit meg van emelve a kijelző és a billentyűzetnek is van egy kis megszokott dőlésszöge.
Ha megemeled próbáld bem beállitani hogy a kijelző valami hasonló dőlésszogben legyen.
Sajnos a noti ilyen felűről lenézős kategória ,ahol meg kell találnod a neked megfelelő szöget.
Asztalinál persze szemből nézed ezért más igy.
Ha van lehetőséged ,nézz meg igy pár más mérető notit is ,hogy neked mi az ideális.
Vagy lehet ha kicsit alacsonyabb széket használsz akkor kényelmesebb. -
blue_23
senior tag
-
-
válasz
RAiN91 #39119 üzenetére
Hát, szerintem nem lenne gyorsabb érzésre. Én főleg a htpc-m szoktam távolról irányítani laptopról, vagy telefonról, de lassabban reagál kicsit, mintha közvetlen rajta dolgoznék. Egyik munkahelyi gépet is irányítottam otthonról, de azért nem az igazi, zavaró a 'lag'.
Annak a 6200u-nak nem kéne lassúnak lennie ssd-vel, az nem rossz proci. Azt nem tudom, hogy pl. az android sdk mennyire használja ki a ht-t. -
-
Dell XPS
veterán
válasz
RAiN91 #18554 üzenetére
Próbáld DDU -val letakarítani az illesztőket, majd a HP support oldaláról kezd ismét a telepítést. A legújabb driver -ekkel majdnem biztosan nem fog működni a videokártya választás, és hibásan fog megjelenni (vagy egyáltalán nem ) a kiválasztás lehetősége.
Melyik noti pontosan?
-
szabonagyur
félisten
-
-
Dell XPS
veterán
A legtöbb esetben el kell fogadni a gyári specifikáció által leírtakat, mert szigorúan jelölik a támogatás mértékét. Néhány ritka esetben a BIOS és a Chipset támogatása lehetővé teszi a bővítést, amit a vásárlás helyszínén ellenőrizve kipróbálhatunk, szóval laptopja válogatja. Érdemes a topic-ban rákeresni, rákérdezni a pontos típus alapján a siker érdekében. Notebook memória modulok különböznek pl: az asztali gépekben lévő moduloktól, ha ezt értetted "sima és hagyományos" jelző alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged