- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
Pyttawrx #45533 üzenetére
Windows 10 van rajta, 11-et nem lehet rárakni. Visszraktam a gyári rendszert, full alapra, akkor is csinálja és nem találtam olyan programot amiben lehetne efféle dolgokat állítani. Minden féle létező drivert felraktam már, de semmi. Ilyen power managert nem találtam rajta, de amit letöltöttem, nem rakta fel, nem kompatibilis.
Linuxot honnan tudnék leszedni ami megcsinálja magának a bootolós pendriveot mint a Windows? Vagy van esetleg bootable Linux?
-
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Pyttawrx #45454 üzenetére
Újraindul, nem kikapcsol.
Igen, az akksi is rossz. Rühellem a gépet, pénzt feccölni már nem nagyon szeretnék bele. Töltőm ilyen (toshiba) nincs másik, majd megmérem multiméterrel.
Azért is lett rá windows7 téve, mert hdd-t tettem bele, sajnos ez a core2 duo széria már felejtős. Bár érdekes volt látni, hogy így frissen win7-tel még döcög valahogy.
Igazából szakmailag érdekel a dolog, a kíváncsiság hajt, meg hogy tudjam mondani mit adok másnak, hogy becsülettel tudjak kijönni belőle. A laptopot magát szívesen a földhöz vágnám egyébként.
A fura az, hogy ez most jott elő, előtte ilyen gond nem volt. (Oks, 2 évet állt a gép)
-
szagnes69
aktív tag
-
-
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #45425 üzenetére
Kedves Pyttawrx!
Sajnos, csak átmeneti volt a javulás, mert a driver újratelepítése után teljesen jól működött a laptop, de miután megint áthajtotta a tulajdonos tabletté, majd onnan vissza, akkor megint nem működött az érintőképernyő. Gondolom, hogy ez így már fizikai hiba lenne, mint kiderült a múltkor is ezután történt a probléma.
-
-
-
-
ricsi99
addikt
válasz
Pyttawrx #45288 üzenetére
Ki-be kapcsoltam...
chromban a videogyorsítás be van kapcsolva manuálisan
win 8/10/11 3 fajta böngészövel is próbáltam
A curva gyári win7-alatt meg ment a 720p akadozás nélkül... csak legyalultam... ha rátelpítek 7-et ott már nem megy ,meg a 7-et nem eröltetnén úgyse
MPC-HC alatt megy a letöltött film ,hiba nélkülLali:
Mondj akkor egy drivert ami újabb a 2015-ösnél és jól megy... -
koma106
senior tag
válasz
Pyttawrx #45277 üzenetére
Köszönöm! Már nagyon régen szereltem és költöztettem Win rendszert. Tudnál segíteni, hogy pontosan milyen RAM és SSD kellene bele? Illetve az akkut is kivenném belőle (10 éves gép) úgysem használják akkuval.
jogtiszta win 7 fut rajta, hogyan tudnék SSD-re jogtiszta win 11-re varázsolni? -
-
DrDobos
őstag
válasz
Pyttawrx #45199 üzenetére
Termeszetesen ertem a szempontodat, abszolut egyetertek, köszönöm a segítséged! :)
Kelemen:
Be volt kapcsolva, utana nemsokara kikapcsoltam, most pihen. Probaltam 2 retegu papirtorlovel (szetszedtem 1 retegure) torolgetni a billlentyuk alatt, probaltam akar a kijelzo burkolat ala becsusztatni a sarkat a papirnak, sehonnan sem tudtam egy mikrocseppet/nedvesseget kinyerni. Remelem nem tortent semmi -
DrDobos
őstag
válasz
Pyttawrx #45197 üzenetére
Értem, gondolkodom.. volt nagyon rossz tapasztalatom mar szervizekkel, így feltenem a hibatlan laptopomat.. Nem tudom mit csinaljak. Rögtön letörölgettem, amennyire tudtam a gépet..
kellene látnom azonnal vagy közel azonnal jelentkező elváltozást vagy bármit? Tanácstalan vagyok.
-
-
Remekelek28
őstag
-
Remekelek28
őstag
válasz
Pyttawrx #45158 üzenetére
Wifiről megy,de ez korábban is igy volt win 10 alatt. Az utorrentet korábban 10 évig használtam. Sose volt gond. Jó a 2000 es évek laptopját és netjét szépen belassitotta. Más letöltés esetén nem lassul be.
Nem lehet h véletlen 32 bitest töltöttem le a 64 bites rendszeremhez? -
-
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
Pyttawrx #44952 üzenetére
Toltonek szerintem nincs baja.Laptop az nem kapcsolbe,tolto nelkul se,egett szag nincs.Kb fel orat ment mikor ez tortent.Lekaptam az aljat,mivel nem jar garancia vesztesel de nem lattam semmit rajta,erezni se ereztem.De lehet a tolto vitte magaval a laptopot ha az szalt el,nincs most muszer keznel,hogy ramerjek a toltore led sincs,hogy jelezne a mukodest.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Pyttawrx #44811 üzenetére
Közben elmélyedtem kicsit jobban ebben a FanSpeed Control programban.
Úgy néz ki, hiába hoztam létre egy protokolt (nevezzük így), mert nem csinál semmit. De ezt már írtam. Közben elolvasva a leírást (amit most nem találok), meg kéne adni a hőmérséklet regisztereket. A "read" és a "write". Be- és kikapcsoló ventinél kéne nézni, hogy melyik regiszter értéke ugrál. Na ezt nem sikerült kiderítenem, mert amire azt hittem (elég sok ilyen bejegyzés értéke ugrál), hogy az, az mégsem az. Legalábis nincs semmi hatása. És szerintem ez a baj, ez hiányzik ahhoz, hogy működjön a szabályozás.
Szóval feladaom ezt a módot.
Inkább leveszem az áramellátást a ventiről, vagy valami ellenállást heftölök rá, hogy félgázon pörögjön. Csak nem tudom, hogy mekkora ellenállás kéne oda. -
_ak_
addikt
válasz
Pyttawrx #44897 üzenetére
Köszönöm, ez elfogadhatónak tűnik, de sajnos ennek a keresésében nincs gyakorlatom, így nagyjából 50k környéken találtam csak az alkatrészt.
Nincs esetleg egy ajánlott szerviz/szaki, ahol be tudják szerezni és szerelni? Amúgy is ráférne egy pásztázás is. Esztergom/Szentendre/BP 3 vagy 13ker, hétvégi nyitvatartással vagy futárral. -
_ak_
addikt
válasz
Pyttawrx #44895 üzenetére
Nincs most nálam, de megvan a megrendelői mail 2015-ből :
Fujitsu LIFEBOOK A555G, ennél konkrétabban csak később tudnék mondani.
Mondtam hogy esetleg egy használt monitor olcsóbb lenne, mert amúgy szerintem 6 év alatt jó ha 5 centit volt arrébb téve az asztalon, de ha nem GTK elsősorban inkább a javítás lenne preferált. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Pyttawrx #44860 üzenetére
Valamelyik windows által telepített driver/frissítés után szűnik meg üzemelni a saját kijelzője a laptopnak. Már csak a megoldást kell kitalálnom. Lehet letiltom a frissítést és bízok benne amire visszakapcsol, addigra javítják. HD520 saját driverét eddig nem sikerült manuálisan telepítenem. Érintőkijelzős amúgy.
-
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Pyttawrx #44635 üzenetére
Közbe simán rányomtam ezt win alatt, annyit kibírt. Azóta jó. Nincs több képernyőhalál.
Mondjuk a minőség így se valami baba, többet vártam volna 1920x1200 felbontástól 17 colon, 8mag 8ram kombóval, 1g vrammal. Videóknál szépen kockáz. :s
De a fő probléma megoldódott, köszi a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest