-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
szagnes69 #45433 üzenetére
Tabletté hajtáskor a windows tablet módba kapcsol. Ha visszahajtod akkor visszakapcsol normál módba. Nem tudom melyik szoftver szolgálja ki ezt, de ott is lehet probléma. Frissítsd be a windowst, az összes update-tel, és ha úgy sem javul meg, tényleg érdemes lehet visszavinni. Vagy csörgesd meg a supportot, hátha ők tudnak rá megoldást.
-
válasz
szagnes69 #45439 üzenetére
Szívesen részemről
BIOS frissítést csak teljesen feltöltött akksival és áramforrásra csatlakoztatva lehet csinálni. Ha 40% alatt van az akksi el sem kezdi, hiába van töltőn. Egyébként egy sima next next next és csinálja. Párszor újraindítja áramtalanítja magát és kész is van. Hibával még sosem taliztam BIOS frissítés terén. Mármint a mai Lenovo gépeket értem ezalatt.
Na akkor hajrá, aztán ha egyik sem, akkor vissza kell vinni és oldják meg.
-
válasz
szagnes69 #45433 üzenetére
Próbáljatok meg egy BIOS frissítést is előbb. Ez úgy tűnik, hogy azért jön elő, mert amikor áthajtod teljesen a Winfosnak tablet üzemmódba kell váltania. És lehet ő kapcsolja le az érintőt. Meg a Lenovo Vantage nevű progit rakjátok fel. Az lehet talál illesztő és BIOS frissítést is. Ezt még próbáljátok meg. Valóban érdekes a hiba. Ennyit még megér.
-
-
válasz
szagnes69 #45421 üzenetére
Szia. A rejtettek közt van? Esetleg teszteld kérlek live linux alatt, vagy driverezd újra, azaz szedd le töröld a drivert, a rejtettek közül indítsd újra, majd telepítsd újra a drivert. Ha 1 hetes a gép (vagy használtan vette 1 hete? ez nem tiszta nekem, bocsi) akkor ennyi idő alatt nem kéne elszakadni.
-
válasz
szagnes69 #45421 üzenetére
hát akkor meg ne is lovagolj rajta, vagy 14 napos elállással vidd vissza, vagy hátha rögtön cserélik. A szervíz Lenovonál háztól házig meg cirka 2 héten belül meg szokott lenni. A zsanértörés még a jellemzőbb ezekre. Sajnálom. Pedig jó kis gépek, nekem Ideapad C340 volt.
-
-
-
szagnes69
aktív tag
válasz
szagnes69 #26700 üzenetére
Kedves Berci!
Angol fórumokon utána olvastam és azt írták, hogy miután mindezt megcsináltam a jelszóval, törölni kell a supervisor jelszót és lőn csoda, sikerült telepítenem a Windows 8.1-et.
Minden a helyén van, minden működik!!! Elsőre azt hittem, hogy a touchpad nem fog, de mint kiderült be kell kapcsolni a billentyűzeten és utána az is rendben ment. Hát nem szerettem meg az Acer gépeket.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
szagnes69 #26619 üzenetére
Kedves Bercy!
Ismét probléma akadt, megpróbáltam a hiányzó drivert megkeresni, de állandóan riasztott a víruskereső. Végül felhívtam az Acert, ahol elmondták, hogy a közoktatásban használt Win 8.1 Enterprise-t, amit telepíteni akartam nem támogatja az Acer, tehát ez lehet a probléma oka, és azt is mondták, hogy Bios-ban UEFI módot állítsak be, úgy telepítsek egy másik Windows-t. Készítettem Rufus segítségével Windows 8.1-es telepítőt (nem Enterprise). Bár nem biztos, hogy mindent jól állítottam be.... (UEFI, FAT32, gpt). Hiába állítom át a BIOS-ban a Legacy-ról UEFI-re előjön a no boottable device szöveg, a pendrive villog, de semmit tudok csinálni a géppel csak a fenti szöveg látszik. Valamit lehet ezzel kezdeni vagy sikerült valamit alaposan elintéznem.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
szagnes69 #26615 üzenetére
Ugyan már semmiség, szívesen segítek
nem véletlenül dolgozok olyan helyen, ahol embereknek segíteni kell
(Kereskedelem) Számomra a legjobb érzés amikor látom, hogy valakinek tudtam segíteni és látom az önfeledt "nyomi" vigyort az arcán
Már írtam korábban is, hogy Biost csak akkor szabad frissíteni, ha gond van a géppel, am ne piszkáljuk -
_Berci_
aktív tag
válasz
szagnes69 #26608 üzenetére
lehet újra indítani nyugodtan
Rosszabb nem lesz
Ha megvolt F2 vel biosba lépj be > Main fül > F12 Boot menu endabled legyen > Exit és save... majd bootolásnál F12-t nyomd és válaszd a HDD-t
Ha nem látod a winyót akkor restart újra bios és Boot résznél állítsd át a Boot mode-t UEFIre, ha most is legacy-n van
és újra boot menu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest