- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Impressa #6258 üzenetére
Üdv!
A haverom úgy érti, hogy ha otthon használja a notit, akkor töltőről mennyen vagy a beépített aksiról?! Melyik az a módszer amivel kevésbé romlik a teljesítménye?
Én beállítottam neki a Samsung Settings programmal, hogy max 80%ig töltse fel az aksit, és mondtam neki hogy havi 1x azért merítse le 15-20%-ig.Így jó lesz szerintetek?
-
-
-
törölt tag
válasz
Impressa #5945 üzenetére
Köszi. És ezt a módot hogyan, ill hol tudom kikapcsolni?
Rendszermemória 2944 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM)
DIMM3: SK Hynix HMT351S6CFR8C-PB 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
Opr. neve Microsoft Windows 8 Professional
Opr. kernel típusa Multiprocessor Free (64-bit) -
Krystal_s
addikt
válasz
Impressa #5842 üzenetére
Szia, köszi. Más gépeknél még soha nem csinálta ezt a Pen. Ezt is csak az egyik USB3 csatin produkálta. A notebook még nagyon új, nincs vele sok tapasztalatom, de a jelenség után próbálgattam másik pendriverokkal is és azokkal nem volt venti pörgetés.
A disk error néha jelenik meg a naplóban és akkor is csak csatalakoztatáskor. Másik Win7 alatt is néha van ilyen naplóbejegyzés, keresgéltem leírást a neten, de arra jutottam, hogy mivel teljesen jól működik a Pen figyelmen kívül hagyhatom a naplót, állítólag ilyet az is okozhat, hogy nem olyan gyorsan tölti be a drivert hozzá a Win.
Amúgy ez egy 4GB-os pen és csak egy 200Mb-os rendszer lemezképkezelő program van rajta, ami nagyon fontos, de csak 3-4 havonta 1x van rá szükségem. Már sok ilyen felület tesztelő programmal néztem és semmi gond nem volt. Most is csak a venti pörgetés miatt ijedtem meg, hogy nehogy valami gondot okozzon.
Lehet semmi köze, ezért kérdeztem rá, hátha valaki tudja, hogy ha mégis lenne vezérlési hibája a pendrivenak, akkor az okozhat-e kárt egy gépen, amire kötöm. -
konyi79
addikt
válasz
Impressa #5618 üzenetére
Nekem a régi A200-as Toshibámban majd 5 évig néhány órás kihagyásokkal folyamatosan hálózaton volt. Igaz két kezemen több ujj van hányszor lett teljesen lemerítve, szóval az akku szinte csak a szünetmentes szerepét látta el. Most a gyerek tiporja, és simán elvisz neki egy filmet akkuról, ha ágyba viszi.
Szóval szerintem ezek az elektronikák mellett nemigen kell foglalkozni az akkuval. Szerintem. -
Gabesz87
veterán
válasz
Impressa #4971 üzenetére
Ok, a feladatkezelős dolgot majd kipróbálom.
Igen, a rendszer az SSD-n van. Az integrált VGA driver már frissült nem egyszer a Lenovo Support által, úgy emlékszem. Elég gáz lenne, ha több frissítés ellenére is ezt a problémát okozza.
Lenovo fast boot szerintem nincsen fent.#Kbali: A Thinkpad topicban már kérdeztem, az SSD-ben még nem, de megpróbálkozom vele.
-
Dell XPS
veterán
-
sch_a
addikt
válasz
Impressa #4865 üzenetére
Szia!
Igen garis, még alig fél éves, már kétszer járt a szervizben.
A hanghiba csak ritkán jelentkezik, de akkor legközelebb kiveszem majd az akksit és megnézem úgy. De most a tápot jobban megfigyelve akkor is serceg, ha a gépből kihúzom, csak halkabban. Ha be van dugva a gépbe és be is van az kapcsolva, akkor semmi. A hibás táp akkor okozhatja a hanghibát is? Köszi a választ.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Impressa #4820 üzenetére
Ezeket visszaolvasom majd amikor megint nekiállok, mert most már végső elkeseredésemben írtam ide...
Van még rá 2 hetem, addig csak összeeszkábálom. De hibajelentés nincs, csak simán kilép, és a win7-es ablak jön, hogy mit tehetek ha nem kompatibilis a driver ezzel a win-verzióval.
-
Bellavita21
csendes tag
válasz
Impressa #4547 üzenetére
Köszi a választ. Elmegyek és a fejükbe húzom.
A sztorim úgy nézett ki, hogy az allee-ban vásároltam a gépet a Notebookexpertnél, mire kiderült, hogy a cég felszámolás alatt van, mert épp a laptop.hu megveszi. Visszavittem a gépet 3 napon belül, erre hivatkozva mondták, hogy nem cserélik, de a laptop.hu-ba elmehetek, és ott mindent megoldanak. Gondolhatjátok, hogy az már a 4. nap volt és nem cserélték, viszont felajánlották, hogy kijelzőcserét megcsinálják. Na, persze, nem jött meg a kijelző meg ezer gond mire kész lett. Egy hónapja nem volt gépem még ekkor sem. Akkor odaadták, de hiába mondtam az usb-s problémát, semmi nem volt. Most már kurvára elegem van, akkor is beírtam a panaszkönyvbe de most meg fogom tenni a feljelentést is a fogyasztóvédelemnél.
Akkor szervíz? -
Bellavita21
csendes tag
válasz
Impressa #4532 üzenetére
Szia,
Bocsi, tegnap már nagyon fáradt és ideges voltam, nem írtam le rendesen.
A Laptopok pixelhibásan vettem, de sajna nem cserélték ki 3 napon belül a gépet, hanem szervízelték. Egy hónapig nem volt gépem.
Most a wifi nem működik, most már egyáltalán. Nem is csatlakozik a hálóra, ez már ma jött elő. Eddig csak le-fel csatlakozott, megszakadt, leesett a hálóról stb.
A másik meg a 3 usb port. Kettőt még elkezelget, de ha a 3. portba is belteszek valamit, akkor az egyiket nem ismeri fel. Valamint fel-le csatlakoznak az usb portok, hiába van bedugva, folyamatosan problémái vannak. AZ ötezer éves FUjitsum is jobb volt ennél. Nagyon mérges vagyok rá, ugyanis még csak 2 hónapos a gép. Ez szoftveres vagy hardveres hiba szerintetek? -
Girmin93
tag
válasz
Impressa #4474 üzenetére
elméletileg driver nélkül is mennie kellene,de itt más a gond. A C855 sorozat nem is támogatja a Sleep&Charge funkciót. Hiába szerepel annak a boltnak a leírásában ahol vettem,ha nem támogatott. Ugyanis toshiba oldalán sem szerepel. Biosban kellene állítgatni ezt, de erre vonatkozóan a biosban semmi nincs. Pusztán marketingfogásnak tudható be a dolog,sajnos. Reklamálni nem fogok, mert jó kis laptop ez,és nem ettől fog összedőlni a világ
Ettől független írtam nekik, hogy pontosítsanak a leíráson,mert ez így nem igaz.
-
Girmin93
tag
válasz
Impressa #4468 üzenetére
cdt amiken esetleg szoftverek lennének még csak nem is kaptam hozzá, ugyanúgy kezelési útmutatót sem mivel előre telepített op.rendszer eredetileg nincs rajta. driverek közt keresgettem,van "usb driver"-is felraktam attól sem lett más a helyzet, szóval már ötletem sincs.
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #4422 üzenetére
Akkor passzolok! Ahogy mondtam sajnos nincsenek nagy tapasztalataim SSD terén. Vettem egy döglött 32GB-st egy ezresért, hátha lehet bele lelket lehelni, de nem jött össze. Így az ez irányú tapasztalatszerzésem várat magára. Ami laptopban járt nálam, azzal meg semmilyen gond nem volt, így nem is foglalkoztam vele.
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #4412 üzenetére
Nem vagyok "SSD" világában kellő jártasságú, elhiszem hogy így van. Egyáltalán nem is változik a hőmérséklete működés közben? Mert ha nem, akkor úgy van ahogy írták. Minden esetre meglepő, hogy egy ilyen jelentéktelen többletköltséggel járó elemi dolgot lehagynak róla, és főleg az, hogy ez OCZ. Na akkor ismét tanultam!
-
ravail
senior tag
válasz
Impressa #4409 üzenetére
Ezt most nem értem. Azt mondod, hogy az SSD- nincs szenzor, és akkor 30-at kell mutatnia? Vagy mit értettem félre? Kicsit hihetetlennek tűnne, ha az SSD-d nem szolgáltatna magáról hőmérsékleti adatot a rendszer számára, hisz már az IDE (PATA) 2,5"-ös HDD is szolgáltattak hőmérsékleti adatot a rendszer számára.
(Persze, lehet, hogy igazad van, csak én nem tudok valamit.) -
Rivaul
addikt
válasz
Impressa #4356 üzenetére
Pedig olyan finoman tette be ide ezt a kis kérdést, te meg elküldöd
Mai top kérdés!
Ajánlom figyelmetekbe az utsó részt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged