- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
geckowize #46075 üzenetére
Folyadék az jó dolog (hideg sör még jobb) ...csak ez a fránya elektrónika nem szereti....
Szedd ki belőle az alaplapot... bontsál le róla minden hűtést ,mjd nagyító alatt nézd át nem e jött ki belőle valahol már füst (égésnyom/ szétcsattamt ic ,ilyesmi) ..ha igen akkor szervíz ... ha nem akkor hagyd száradni 1-2 nap..... aztán ha meg tudod oldani csak alaplap +akku + bekapcsolo panel.... alap esetben 1.5v körül kell feszültséget mérned a bekapcsoló gomb lábainál... ha az ott nem jelenik meg akkor szintén szervíz -
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #28878 üzenetére
Sziasztok,
Ha más gépet vennék, amire még vonatkozik valamennyi gyári gari (4 hónap kellene), és olyan nemzetközi garit szeretnék, amit usában és uk-ben is tudok érvényesíteni, mely márkák mely típusai között nézelődjek? Csak business class notiknál van ilyen? Vagy consumernél is? Mi az ilyen gari neve, hogy keressek rá?
-
Impressa
őstag
válasz
geckowize #11036 üzenetére
Akkor a telepítő jó, nem szóltam...
Ha a telepítést követően csinálod a particionálást, akkor nem lesz vele gondod. Nem a rendszer stabilitását "veszélyezteted", hanem az adatokat, amit már rámásoltál esetleg, meg a telepített programokat. Hányszor csináltam olyat, hogy kezdett fogyni a C meghajtó szabad területe, átméreteztem nagyobbra, egy jól belakott rendszert, és időnkét volt nemulass...
Amin elsiklottam, érdemes lenne a HDD-t megnézned Sentinellel, hogy minden okés-e a lemezzel. (található-e gyenge, illetve hibás szektorok)
-
Impressa
őstag
válasz
geckowize #11014 üzenetére
Hali!
Szerintem, telepítsd fel a wint, és utána csináld meg a particónálást a win lemezkezelőjével, szerintem.
Nekem 1180eh csücsül a polcon, de én rövid időn belül megváltam a Vistától, és win 7-re váltottam, de nekem nem volt gond a telepítésnél... Lehet a win telepítővel is probléma lehet, ha még nem használtad soha....(#11018) NEMO1968 Neked is.
-
Hunter2
addikt
válasz
geckowize #8127 üzenetére
Amikor én próbáltam használni még pont semmire nem volt jó, azóta ez lehet hogy változott. Ennek utána is nézek. Mondjuk alapvetően az nem tetszik hogy 30$-t kérnek olyan dologért ami alapvetően full ingyenes.
Tudom hogy vannak rá alternatív módszerek de azért na...Krallure
Y kábel van a külső házhoz? mindkettőt bedugtad a gépbe?
-
Hunter2
addikt
válasz
geckowize #8121 üzenetére
Ja , a legfontosabbat elfelejtettem: A driver genius meg a hozzá hasonló programok egy kalap sz*rt sem érnek.
Ha valamihez nem találsz drivert akkor eszköz kezelőben megnézed a vendor ID-t , device ID-t és utána a google megtalálja neked a drivert . Lehet hogy egy másik notebook gyártó csinált hozzá de attól még működni fog. Esetleg az aida még nagy segítség lehet. -
TriX2010
tag
válasz
geckowize #3158 üzenetére
Meg van törve a kábel. Ez szerintem biztosra vehető... Volt már dolgom ilyennel, kábel csere.. Ebben csak az a fájó, hogy a kamera kábele a legtöbb esetben teljesen egyben van a kijelző kábelével, vagyis ez esetben LCD kábelt kell venned, és az általában nem olcsón kínálják...
-
Kbali
nagyúr
válasz
geckowize #2790 üzenetére
Lapozófile-od le van tiltva? Ha igen, akkor állítsd be, hogy a win kezelje.
Az is érdekes lenne, hogy mi fut még a háttérben. A képről azt látom, hogy csak a chrome-od zabál vagy 300 mega memóriát, ill. a desktopodon mennyi cucc van, mert nekem az explorer.exe 7x megája is soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest