- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone #41327 üzenetére
Lehet, hogy BGA hibád van, és a gép szép lassan elhalálozik teljesen. Én azt is érdekesnek tartom, hogy a dedikált VGA hibája miatt egyáltalán be lehet indítani...
-
I02S3F
addikt
válasz
dangerzone #41327 üzenetére
Sajnos itt megáll a tudományom! Hogy okozhatott az egér kihúzás maradandó kárt a Windowsban? Ennek van köze az usb-hez? A megszakításkezelőhöz?
Reprodukálni próbáltad az egeres mutatványt, esetleg más eszközzel?
Biosban le van tiltva a dedikált vga? -
I02S3F
addikt
válasz
dangerzone #41325 üzenetére
Mire használod a gépet? Ezenkívül más furcsaságot nem művelt?
Szerk. : A biosban letesztelted a hardvereket?
-
I02S3F
addikt
válasz
dangerzone #41323 üzenetére
Konkrét hibaüzenet micsoda? Rendszervisszaállítást próbáltál? Mintha a Windows újratelepíthető lenne anélkül, hogy formázni kéna a lemezt. (Úgyértem van ilyen lehetőség, ha semmi sem működik) Logokat nézted?
A konfig mikori?
Memtest-et tudsz tolni? -
Dell XPS
veterán
válasz
dangerzone #41073 üzenetére
Én szoftverre, esetleg rendszerre tippelnék, de elsőre ellenőrizd Live Linux alatt.
-
Dell XPS
veterán
válasz
dangerzone #11168 üzenetére
Nincs közötte sebességkülönbség, mert messze nem tud ilyen lehetőséggel élni, még a SATA1 sebességét sem éri el. SSD meghajtónál lényeges lehet, itt nem. Kompatibilis visszafelé, így működik fog természetesen.
-
Impressa
őstag
válasz
dangerzone #9373 üzenetére
Szintén nem gáz.
-
albi31
aktív tag
válasz
dangerzone #9371 üzenetére
no problem!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
dangerzone #8668 üzenetére
Nekem nincsenek OC gondjaim, inkább melegedés.
Szétszedni nehéz lenne (elkoszolódva nincs a venti is jó), ha VGA is használatban van (nem DXVA) nem tudom csak félgázon használni a procit (sajnos csak 3 állása van az órajeleknek 2x500,1000,2000) azt is úgy, hogy egy légcsavaros hűtőn van a gép.
Ha nincs így használatban a GPU akkor lehet teljesen kihasználni a procit, nincs 80 C fölött kicsivel egyből. (amúgy kézzel megsaccoltam a levegő hőjét kb reális lehet.) Sokat nem egészséges e közelében járatni. -
Impressa
őstag
válasz
dangerzone #8533 üzenetére
Semmi értelme az SSD-nek, ha az ODD helyére teszed be. Az SSD mehet a HDD helyére, a HDD meg az ODD helyére egy optibybe rakva. Így ki tudod használni az SSD adta lehetőségeket amennyire csak lehet. Az ODD helyére tennéd, akkor intsabillá válhat a rendszered és még a sebességed is jól karcsúbb lenne.
-
xcds
őstag
válasz
dangerzone #8533 üzenetére
Simán.
-
Impressa
őstag
válasz
dangerzone #4699 üzenetére
Melyiket próbáltad frissíteni, az iGPU-t, vagy a dedikáltat? Bocs, nem írtam oda, de az iGPU drivert kellene frissítened, mert az az alapértelmezett videovezérlő...... ha nem állítottál át semmit a Catalyst-ben.
(#4700) Livius: csati, amit bedugsz a gépbe nem laza, hanem rendesen belemegy, akkor használhatod nyugodtan.
(#4690) fireproof: akkor tudod megnövelni az akkumulátorod élettartamát, ha ezek a feltételek teljesülnek:
(A 40% töltöttségi szint körüli, hideg (kb. 0°C), száraz helyen való tárolás lassítja az öregedési folyamatot.)
Akkor is lemondasz egy fontos funkcióról, áramszünet esetén, a géped is lekapcsol. -
Impressa
őstag
válasz
dangerzone #4695 üzenetére
Biztosan szoftver gondod van. Mostanában volt bármilyen driver frissítve, vagy win update? ezek is okozhatják ezt a jelenséget.
-
Rivaul
addikt
válasz
dangerzone #4691 üzenetére
Az fn+monitor gomb nem hozza vissza?
-
Impressa
őstag
válasz
dangerzone #4691 üzenetére
Szia!
Ilyenkor próbáld meg a ctrl+alt+del kombinációt, ha ezzel visszakapcsolja a kijelzőt, akkor a drivert kellene frissítened. Pontosan ezzel szívtam én is, de nekem még az egérpad drivere is közrejátszott. Mindkét driver frissítésével megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged