-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Szerintem a "jó kis oldalnak tűnik"-ből elég egyértelmű, hogy azelőtt nem ismertem az oldalt, azóta viszont vettem a saját laptopomba kijelzőt, és sokat nézelődtem különböző webshopokban meg ezen az oldalon, és volt olyan, hogy egy adott típust IPS-nek tüntetett fel a panelook.com, de más oldalakon ugyanazt a típust TN-ként árulták. Ettől még az oldal jó, de szerintem nem 100%-osak az ott lévő információk.
-
Muerte68
addikt
Az a kék árnyalat az ami pld a fejlécen van-nem kék a képernyő csak kék árnyalatú,ezért gondolom hogy valami köze van a szemkímélő progi kinyírásához mivel az pont a kék árnyalatot csökkentette.
Ennek a képnek is sárgás árnyalatúnak kellene lennie nem kéknek.
Közben megnéztem telón ott jó a kép,csak nálam nembocs én vagyok hülye erre nem gondoltam
-
thotzoltan
tag
-
Zsidaaj
tag
Nem volt benne akksi pont igen.
Ha vissza teszem az akksit kiírja, hogy az akksi nem jó 42%-on van folyamatosan és tovább nem tölt ha kihúzom a töltőt kikapcsol azonnal.
(Pedig 329 ciklus van csak az akkuban és 20%-os elhasznállodottság)
65W-os a töltő igen szimpla integrált Intel hd-s nem a nvidia verzios.
Sémát átváltottam a Lenovo power managerbe maximális teljesítményre de szintén semmi reakció..
Automata frissítést bekapcsoltam jelezte, hogy a Power manager kritikus állapotú frissítettem szintén de semmi.. Bios update megvolt minden maximális ott is és maradt a 800mhz -
-
amdni
aktív tag
Be van kapcsolva a jobb oldalán a wireless kapcsoló.
Vegyek bele másik bluetooth kártyát? A google -on olvasva sok ilyen hiba van, típushiba lehet ha sok embernek elszáll a bluetooth.
Megnéztem, be van dugva, kihúztam bedugtam újra a bluetooth kártyát.
Amit belinkeltem és írtad rá hogy elírták nincs köze a bluetooth hoz, az mi lenne? -
amdni
aktív tag
Helyesbítek, Fn+F5, elírtam, de nem működik.
igen az általad linkelt képen látható bluetooth egység van a gép elejében, a tapipadtól balra.
Típushiba lenne ennél a laptopnál ez a hibajelenség? Volt egy másik lenovo t420 is nálam, először annál sem működött, aztán linux alatt egyszer csak megjelent, és utána windows is érzékelt egy telepítetlen hardvert, és akkor már fel lehetett telepíteni a bluetooth szoftvert is. De ennél a linux sem látja. -
csixy
addikt
És még ez sem igaz, mert kis huncutsággal tudta kezelni a WPA2-t is korábban is, csak először WPA titkosításra kellett a menüjét állítani és úgy beírni a jelszót , Ezután újra beszállva a kis ablakba már át lehetett állítani WPA2-re.
(#31189) Cry0
Nyiss egy sima WPA ablakot, írd be az általad ismert SSID-det írj be valamilyen jelszót, mentsd el. Menj bele vissza , most már át tudod WPA2-re állítani és be tudod írni az igazi jelszót. -
geryboro
senior tag
+1
sok program a natív órajelet méri.
a gyártók és a forgalmazók az effektív órajelet határozzák meg.
ilyen esetben a memória modul generációt kell alapúl venni.
pl.ezen felűl ott a ddr generáció, ez határozza meg a szorzás mértékét.
ddr-ddr2-ddr3-ddr4itt egy kis olvasnivaló ami ehet is kötődik. [link]
ugyan van jelen a grafikus vezérlők dedikált memóriáinál is.
a lényeg: magas órajel, több csatorna, kisebb késleltetés.
-
tatabike
őstag
Megpróbálok mindent, ha odajutok, köszi a segítséget. Ez az optikai meghajtó kiszedés azért lenne érdekes, mert valamiért nem olvassa a DVD-lemezeket, van egy jó meghajtóm, kicserélném azt is. Én a fenti videón kívül még olyat találtam, ahol ki kell szedni a billentyűzetet, hogy kijöjjön az ODD. Annyira nem akarom szétszedni.
-
tatabike
őstag
Hát ez sajnos nem jött be. Ezt a verziót is eljátszottam már én is, most tűnt fel. Ennél csinálja azt, hogy átnézi a gépet, és közli, hogy nincs olyan eszköz, melyhez ezt a drivert fel tudná telepíteni.
(Driver Installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver.)
Ami hülyeség, mert egy Joli OS live CD-t elindítottam, és azzal volt hangja... XP alatt néma gyerek... -
tatabike
őstag
Kösz, megpróbálom. Még annyi kérdésem lenne, hogy a cd-romot hogyan tudom kiszedni van ez a videó, de ha agyvérzést kapok, akkor sem látom, mit csinál a csávó, és hogyan veszi ki a cd-romot.
-
Gabesz87
veterán
Szia!
Pár hete linkeltél nekem az ebay-ről egy wifi kártyát, ami a Thinkpad Edge E530-amba betéve remélhetőleg képes együtt dolgozni az Asus N18U routerrel, mert a jelenlegi Inteles cuccal folyton szakadozik. Meg is vettem, tegnap be akartam rakni, de a Windows a bejelentkezésnél totál kifagyott. Ez miért lehet? Nekem 2 dolog fordult meg a fejemben: vagy az, hogy előtte el kellett volna távolítani a másik kártya illesztőprogramját (mert én csak úgy kicseréltem és kész), vagy a másik (bár szerintem ez nem annyira esélyes), hogy a Win10-nél hallottam korábban erről, hogy egy adott hardver konfiggal működik együtt, az aktiválás csinál valami hardverazonosítót, és ha megváltozik egy hardver, mondjuk alaplapot cserélek, akkor gyakorlatilag új Win kell!? Vagy legalább is ha jól emlékszem valami ilyesmi volt a Win 10-el....megpróbálom ma még azért még egyszer úgy, hogy előtte eltávolítom a korábbi illesztőprogramot.
-
BRIKLY
veterán
Háát, nem is topik,csak Logoutos írás. [link]
Hát ez nem hangzik jól
Megpróbálom megkeresni.
A helyzet az,hogy vettem egy ilyen gépet törött kijelzővel kemény 7k-ért, de kijelzőt csak egy X61 tabletét találtam aprón 5k-ért. Jó is lenne, 12k-ból lenne egy fain kis gépem. Ha meg az érintő is működne,az szuper lenne. Tudom az már szép álom
-
FlashLed
senior tag
Sajnos ilyet tudtam szerezni
Viszont a Lenovo-n hackelt bios van, nem csak a fehér listás bővítőkártyákat látja. Gondoltam valahogy meg lehet oldani, nem lehet becsapni valahogy a telepítőt, hogy menjen ebben a gépben is? Manualban ha felteszem 10-es hibakód és kék halál, csak csökkentett módban tudom feléleszteni.
A nagy kérdés ezzel lehet e így valamit is kezdeni?PL fw-jét valamilyen úton módon cserélni?
-
Gabesz87
veterán
Nézegettem ezt a whitelist mentes BIOS dolgot, de nagyon nem tűnik egyszerűnek. Úgy láttam küldöldi fórumokon, másnak is meggyűlt vele a baja. Nem tudom, egyáltalán hol keressek ilyet, van-e valami részletes leírás. Egyébként valami olyan oldal nincs, ahol meg tudná nézni, hogy egy adott típussal milyen wifi kártyák működnek? Mert akkor azt is lehetne, hogy egyszerűen kipróbálok egy másfajta wifi kártyát, mielőtt a BIOS-t buherálom.
-
Gabesz87
veterán
Nekem csak annyi bajom volt vele, hogy a dual band miatt valószínűleg, nem volt akkora hatótávja a wifinek, mint egy csak 2,4GHz-es routernek. Pedig az 5 GHz-et ki is kapcsoltam.
Valóban említetted. Nem is tudom. Vagy ez lesz, és akkor nézek egy másik wifi kártyát, vagy előbb megpróbálkozom a routerre feltenni vmi custom fw-t. Új eszközt semmiképp nem akarok venni. Pláne nem laptopot
-
Gabesz87
veterán
Na hát ez nagyszerű
De legalább most már akkor tudom végre, mi a helyzet, és miért van ez. Nem tudom mit csináljak, mert régen nagyon sokat szívtam ezzel a router témával. Sajnos a közelben elérhető hálózatok száma jócskán 100 fölött van, és ezért a lakás másik végében, a nagyszobában használhatatlan lett a wifi a 841ND-vel. Mondjuk az sem segített, hogy szekrényben volt (persze nem elzárva, elől nyitott polcon). Az N18U-val viszont egész jó a jel a nagyszobában is. Próbálkoztam előtte WDR3600-al is, de az még rosszabb volt, mint a 841ND. Laptopot nem terveztem cserélni egyelőre, de a router témával sincs kedvem újra elkezdeni a kálváriát.
Nem tudom, mi a fenét csináljak. Inkább a routeres topicban érdeklődöm tovább erről. Köszi a segítséget!
-
b1sti
senior tag
Én ebben nem láttam. Bár nekem nem is ilyen foglalatú a gép. Mindjárt keresgélek kicsit, hogy milyen procit tudok beletenni. Mert ugye abban a leírásban, amit Te is néztél abban szerepel a régi is, meg az is, amit megvettem hozzá.
Az előbb olvastam olyat is, hogy hasonló történet volt a Sony-nál és a két chipkészlet között 5 dollár különbség voltVicc, komolyan! Találtam olyat is, hogy átírnak vmi kódot a BIOS-ban, de akkor aszerint, amit írtál... nem is a BIOS-ban van ez a kib...s
-
dvd_R+
őstag
Szia!
igen ezt olvastam még anno mikor írtad és azóta folyamatban van a beszerzése.. na most valahol olvastam a neten hogy hp 6715s ben lévő wifi kártya megfelelő és itt aprón találtam egyet aki bont egy ilyen gépet , és ponton 1000 Ft ért oda adná , csak biztosra szerettem volna menni ezért megkértem hogy csinaljon képet róla és feltegyem itt a kérdést -
havri1
félisten
+ (#28185) _Berci_
Köszi!
Így már annyira nem buli. Mert akkor lenne 3db 2GB-os modulom, feleslegesbe
Tegnap mondom szétszedem a T400-at, meglesem mi is lapul benne (típusra), bár ne tettem volna. Ekkorát még nem szívtam!!!
fél délután volt, mire újra életet leheltem bele.
' modullal jó, 2-vel sípol..se így, se úgy. Külön külön mindegyik slotba jó, de párba nem..Hát mondom ezt nem hiszem el!
Töröltem BIOS-t, hátha elállítottam vmit, nem..aztán addig addig törölgettem, mozgattam, mire elindult.
W10 tölt, loginnál nincs kép. Mondom mi a fene..Power kikapcs. Indul, van kép, de csak loginig.
De venti elkezdett pörögni, akkor esett le, hát a BIOS törlésnél valószínű visszakapcsolta az ATI kártyát is..amit a W10 nem volt képes lereagálni y, hogy adjon képet..Kellett neki 5-10 restart, mire észhez tért
Levert a víz, mondom ennyi volt, kisütöttem valamit az alaplapon.. -
havri1
félisten
Egyelőre én most egy W7-et szertenék aktiválni, mert most ez van fent, de mindjárt nézem a w10 et, is
De tartok tőle, ha a w7 nem fogadja el..akkor a w10 sem fogja.Elfogadta a w7, máris próbálom az upgradet
(Elgépelhettem, mert Fr kiosztású a bill, és az M helyén kérdőjel van)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest