-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyrandus #29792 üzenetére
Általában a notik kijelzője mind fényes mert egyszerübb és olcsóbb gyártani.A z üzleti széria és a felső kategória tulajdonsága a matt kijelzö.Ezen van egy speciális matt fólia,ami csökkenti a fényerőt és a kontrasztot,de valamit valamiért.Valóban nem nagyon szokták megadni a kijelzö típusát,de azért ott szokott lenni a display typ-nál ,hogy bright vagy matt.
-
Tim82
félisten
válasz
Pyrandus #28584 üzenetére
Nagyobb méret, nagyobb ház, több hely a hűtésnek és szellőzésnek a Vostro esetében.
Mindenesetre én úgy gondolom, hogy az X61s hőmérsékleti értékei a normális tartományba esnek. Amúgy az én X220-amnál a mérőprogramok (ami kb. 3 generációval későbbi utódja az X61s-nek, szintén i5 processzorral) netezés mellett jellemzően 52-58 Celsius közötti értékeket jeleznek.
Megszabadulni akkor érdemes tőle szerintem, ha kellemetlen is számodra a melegedése (tapintásra, ölbevéve stb.).
-
embe
nagyúr
válasz
Pyrandus #28535 üzenetére
Nagyon szívesen!
Ha próbálnád értelmezni amit írtam, meg kicsit is foglalkozni a dologgal, akkor előrébb lennél. De ha ilyen a hozzáállásod, akkor inkább add be egy szervizbe! Bonyolult ez így neked.Ja ha valaki segítséget kér itt, azt megszokták köszönni.
Ja hogy ez intelligencia függő dolog.... Bocs!
-
Tim82
félisten
válasz
Pyrandus #28535 üzenetére
Szia!
Innen töltsd le a HWInfo-t: [link], majd indítsd el a telepítőjét. Telepítés után indítsd el a programot.
Rá fog kérdezni, hogy "Sensors-only" vagy "Summary-only" módban induljon el, az előbbivel indítsd el.
(Nekem a HWInfo 64 bites verziója van fent a laptopomon, azzal szemléltetem.)
Elképzelhető, hogy a Te Thinkpad X61s-ed esetében is feldob egy ilyen figyelmeztetést:
Itt nyugodtan lehet akár a "Do not monitor...", akár a "Continue"-ra kattintani, csak annyit akar közölni a program, hogy van egy olyan szenzor, aminek az adatait kicsit nehezebben tudja feldolgozni (a hőmérséklethez nincsen köze), ezért felajánlja, hogy azt a szenzort ne mérje, ez a "Do not monitor..." opció. Én szívbaj nélkül a "Continue"-t szoktam megnyomni, de akár ki is lehet lőni a "Don't show this message again" rubrikába pipát téve ezt az üzenetet, hogy többet ne mutassa.
Ezután pár másodperccel el is indul, a következő ablakot dobja fel, ebből a Téged érdeklő részt -> aktuális processzor hőmérséklet - be is karikáztam a mellékelt képen.
Ha mérni szeretnéd, tehát csináljon róla egy folyamatos naplózást, akkor jobbra lent lévő ikonok közül az órától jobbra lévő, papírlap + zöld pluszjeles ikonra kell kattintanod ("Logging start"), akkor megkérdezi, hova mentse a naplózás eredményét (alapértelmezetten a Dokumentumok mappába teszi, egy Excellel megnyitható, .csv formátumú fájlba), és persze ne zárd be a programot, amíg mérni akarod a hőmérsékletváltozásokat. Megállítani, befejezni a naplózást ugyanerre az ikonra kattintva tudod majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest