-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Nem tudom, jó helyen járok-e, talán ide illik leginkább a kérdésem...
Ölbe rakható notebook alátétet keresnék egy Elitebook 8560p-hez. Az, hogy hatékonyan hűtsön is, az nem elvárás, amúgy sem melegszik annyira integrált vga-val... Viszont mindenképp olyat szeretnék, amin egy egérnek is van hely a laptop mellett. Mint írtam, egy 15,6"-os, jó nehéz jószág alá menne, nem bánnám, ha valamennyire masszív lenne az az alátét, bár ez relatív... Majd vigyázunk rá...
Tud valaki valami ajánlható darabot? -
kutkut
addikt
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Erre valaki? Bocs, hogy itt, de a másik topic napok óta halott...
Igazából az is homály, hogy milyet érdemes venni - 1,5 vagy 1,35V-osat vagy mindegy?! Baj-e, hogy ha 1333MHz-nél (papíron) gyorsabb RAM-ot teszek bele?! Azaz tud 1333-on is üzemelni probléma nélkül (mivel ha jól tudom, a sandy brigde max azt támogatja)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged