-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ha integrált Intel, (talán Extreme Graphics 2), ahhoz asszem csak XP-s driver van, annál újabb nincs.
Az eggyel újabb, de driver-téren hasonló cipőben járó GMA 900-nál én anno talán tizedik nekifutásra, de felszenvedtem az XP-s drivert Win 7 32 bit alá, utána működött már.
-
Penguin95
senior tag
Esetleg egy XFCE-s Mint? Én azt használom a T41-en, és fateromnak is az volt az R51-en, míg nem adta el. Egész használható vele a gép, és egyszerűen nem melegszik, míg az XP sütőlapot csinál a gépből. Ha esetleg maga a Linux nem tetszik neki, akkor nem szóltam semmit.
(#35282) MaxxDamage: Anno jártam így asztali gépen egyszer. Akkor az segített, hogy az energiasémákon belül átállítottam bármire a bekapcs. gombot, elmentettem, majd megint átállítottam, de most már arra, amit szerettem volna. A mindenre érvényes részhez (amiről küldted a képet) nem nyúltam. Esetleg ha van olyan, gyártó által kiadott program a gépen (kép lent példának), ami ezt szintén tudja szabályozni, érdemes oda is benézni.
-
Tim82
félisten
BIOS-ban nézd meg még, hogy nincsen-e letiltva a wifi. Egyébként emlékeim szerint R51-ből még lehetséges volt olyan opció, hogy csak kiépítették az antennát, de nem került bele kártya.
Ha ez az eset és budapesti vagy, szívesen megdoblak ingyen egy Thinkpad-ből bontott Intel 2100B kártyával. (Én csak örülök, ha valaki hasznát veszi.)
Szerk.: elnéztem, írtad, hogy Aida szerint van benne wifi. Akkor vagy BIOS, vagy pedig csak kicsomagolta a drivert és azt még meg kellene keresni a C:\DRIvERS\... mappán belül és telepíteni külön.
-
Tim82
félisten
Akkor már csak ugyaninnen a LAN drivert is kellene, illetve a letöltött önkicsomagoló tömörített állományt ki kellene csomagolni, majd a kicsomagolt drivert, ami a C:\DRIVERS-en belülre kerül, telepíteni...
Esetleg előtte mondjuk egy Aida64-et telepíteni, hogy megnézd, biztosan a gépedben lévő hardverelemnek megfelelő Ethernet és WLAN drivert töltötted le. (A wifi Intel 2100B vagy 2200B/G vagy valami Atheros lehet (az IBM Thinkpad meg Philips névvel jelzett WLAN kártyák is Atheros-ok), a LAN Broadcom, asszem, ott nincs variálás R51-nél.)
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged