- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Hp 250 G5-be lehet procit cserélni? -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi [link]leírás szerint csak 1 gigás ramot tehetek a gépbe vagy mehet a 2 gigás is? Mert 4 gigáig bővíthető, viszont csak két helyet ír.
-
b1sti
senior tag
Én ebben nem láttam. Bár nekem nem is ilyen foglalatú a gép. Mindjárt keresgélek kicsit, hogy milyen procit tudok beletenni. Mert ugye abban a leírásban, amit Te is néztél abban szerepel a régi is, meg az is, amit megvettem hozzá.
Az előbb olvastam olyat is, hogy hasonló történet volt a Sony-nál és a két chipkészlet között 5 dollár különbség voltVicc, komolyan! Találtam olyat is, hogy átírnak vmi kódot a BIOS-ban, de akkor aszerint, amit írtál... nem is a BIOS-ban van ez a kib...s
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj, ha a HP 650 proci és memória bővítés után magától egyszer csak kikapcsol?? Teljesen szűz rendszer van rajta, net sem volt még rádugva, program se lett telepítve. Majd fogja magát és minden előjel nélkül kikapcsol.
Gondoltam futtatok rajta memtestet (5.01-es verzió)... 3 módon ment a teszt. Első, mikor mind a két modul benne volt... 63% környékén fogta magát és kikapcsolt hibaüzenet nélkül. Majd elindítottam még egyszer, az eredmény ugyanaz volt.
Második és harmadik teszt során külön külön teszteltem a modulokat... egyszer végig ment sikeresen, de ugye kétszer szerettem volna, de a második során már ugyanúgy kikapcsolt hibaüzenet nélkül.
Samsung 1600-as ramokkal és 3210M procival lett bővítve.
Régebbi BIOS (F.22) volt rajta, amit a hivatalos oldalon írtak szerint frissítettem F.39-re.Vkinek vmi ötlet?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Dell 1520-as laptop. Tűz forró volt az alja, így az illető szétszedte gondolva, hogy kitisztítja és újra pasztázza a procit. Meg is történt. Viszont a gép ezután már nem kapcsolt be. Újra szétszedte, hogy elfelejtett vmit, de minden rendben volt. Gondolta, ha már újra szét szedte, akkor megnézi a vga-t is. Totál rá volt száradva a paszta, így azt is újra pasztázta. Összerakta, de a helyzet változatlan... a laptop továbbra sem kapcsol be. Mit ronthatott el??
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondani, hogy mi a különbség HP Envy és Pavilion között??
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Hallottatok már a SAGER nevezetű notebookokról?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a proci: Core 2 Duo T5450 1,6Ghz 2MB L2 cache 667Mhz FSB 65nm belemegy egy Fujitsu Siemes Amilo l7300-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged