- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Grave_444 #44493 üzenetére
AIDA nem látja, csak a Micron SSD-t, ami m.2 elvileg.
Bios nem mutat egyáltalán hőfokot.A coretemp viszont látja a hőfokot. Olyan 33-35°C körül van, ha elindítok egy 4K 60fps youtube videót, akkor felmegy 1-2 másodpercig 55-57°C körülire, de hamar visszaesik 38-39°C körül áll meg ilyen terhelés mellett.
Van egy MSI program hozzá, onnan láttam, hogy mennyit forog a két venti:
Ez a progi, és így írta a fordulatot, csak a hőmérséklet nincs ott, mint ezen a képen.
Valami ventilátor szabályozó programot kellene néznem hozzá, hogy hátha alá lehetne vinni a 2800-nak.
Az a baj, hogy nagyon nyitott a háza, és a zsanéroknál felül van a két kivezetés, szóval a kijelző alá fújja a "meleget", és ezzel a szokásosnál nagyobb szélzaj van. -
-
ricsi99
addikt
válasz
Grave_444 #44444 üzenetére
-1 pont a surface-nak.
Otthonra szép és jó....
Munkára tuti nem...
kijelző nem strapabíró
ram nem bővíthető
mikro ventillátor... ha hosszabban terheled visít+ throttlingol
akku csere mélytorkos szop@s...Amúgy szép a képe és baromi jól szól...
Konyhába tök jó lenne mosogatás közben aon halgatni a rádiót...
Röpcsin is lehet vele egész sokáig mozizni+ toolni a facebook-ot -
válasz
Grave_444 #44444 üzenetére
Örülök ha olcsóbb gratula.
Hát én azért megkérdezném, hogy 15,6"? ezekből a szerintem erre gondoltak... című mondatokból szokott lenni nagy bukó
Pl ez ugye forrasztott rammal van és nem is bővíthető, plusz nem is szedhető szét, azaz ha tegyük fel baja van vagy bővítené, akkor dobhatja ki (ha már nincs gar rá)
Szerintem nem surface-re gondoltak, de persze te ügyfeled, te tudod -
válasz
Grave_444 #44441 üzenetére
Ennyiért már kapsz jó minsőgéű 4k vagy 2k3k gépeket is, oled kijelzővel. Ezek nem olcsó kategóriás gépek. Ha olcsóbban szeretnél ilyen konfigot kihozni, akkor sztem engedd el a 2k-t, mert ez nagyon leszűkíti a lehetőségeket. FHD és 4k gépek vannak nagyon nagy többségben
-
ricsi99
addikt
válasz
Grave_444 #44412 üzenetére
Ilyet használok
Szigetelöszallag csak tesztre... hosszutávon kirázzák az userek a helyéről ,s nem tesz jót az alaplapnak ha az itt-ott hozzáér -
ricsi99
addikt
válasz
Grave_444 #44408 üzenetére
Sima elemre nem tudsz forrasztani alap esetben.
Vagy leesik a forrasztás ,vagy szétcsattan az elem.
Ha ideigleinesen kell (teszt) akkor szigetelőszallag tuning...csak nem mindig fér el összeszerelve... nagyon tudnak spórólni ott a hellyel
Amugy lehet kapni olyan elemet amire már ráaplikálták a forrasztó füleket... azokon ki lehet a zsinórt cserélni és kész.
Nem kell drága tölthető miniakkut venni ... sima mezei elem ,max 2-3 évente cserélni kell, addigra meg úgy is ráfér egy belső tisztitás. -
Tex Murphy
tag
válasz
Grave_444 #44382 üzenetére
Köszi mindenkinek
Igazából nincs jó megoldás, mert hiába veszek másikat 50 ráfizetéssel, az is 10+ év körüli, leharcolt/elavult gép. Decemberben lesz 15 éve, hogy újonnan vettem 200-ért. Akkor járok szerintem a legjobban, ha megvárom, míg teljesen megadja magát, s ismét olyat veszek, ami kibír újabb 15 évet... -
válasz
Grave_444 #44382 üzenetére
Kivi lennék melyikre gindoltál? Mert ami ott is van 2.3. Gen az kb 40k körültől van, az 25k az c2d vagy 1. Genesek. Csak hogy így mundegy h az övét csináltatja meg, vagy másikat vesz, szerintem! Szerintem akkor már 60-80 közt bőven kap jobbat.
nem kötekedem csak gondolkodom. -
-
válasz
Grave_444 #43334 üzenetére
I7-3540M. Néztem a tüskéket, nem hajlottak, elvileg nincs érintkezési probléma. Viszont olyan mintha nem adna képet a HD4000. Az is megpurcanhat benne? Megpróbálom a BIOS elemet kiszedni és meglesni úgy. Sajnos nem az én gépem, így nem tudom volt-e már ilyen hibajelenség.
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
Grave_444 #41935 üzenetére
Elsőre az hittem, hogy Bios frissítés után közvetlenül alakult ki a probláma. Azon még lehetett volna segíteni, ezért írtam.
Nem nagyon találkozni ilyennel, hogy eleve hibás, majd túl él a Bios frissítést, OS telepítést, majd "elvérzik" az alaplap. Érdekel mindenképpen! -
-
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Grave_444 #40882 üzenetére
Az a helyzet, a vege fele mar a regit sem tudtam mukodesre birni. Nyilvan a probalgatas sem segitett neki. Nem tudom biztosan azt mondani, hogy rosszabb lett.
Pyttwarx a gepben levo alkatreszen ugyanez a cimke van, a foglalatba tokeletesen illeszkedik, 45W, nem tudom meg minek kellene stimmelnie.
Igen, masik geppel jo a tolto. -
vyrnwy_31
kezdő
válasz
Grave_444 #40800 üzenetére
Nem az "alap" Windowsos dolgokra gondolok, hanem kifejezetten az SSD konfigurálására.
Még régebben hallottam, hogy vannak bizonyos "kényes" beállítások, amelyekre érdemes odafigyelni, bár lehet hogy azóta az SSD-k kinőtték ezeket a gyermekbetegségeket, ezt sajnos nem tudom, de az SSD topikban is utánakérdeztem a biztonság kedvéért.
-
Papooo
senior tag
válasz
Grave_444 #37928 üzenetére
Asus notid van?
Ott elég sok és változatos tipust érint ez az átok.
Valami tervezési hiba folytán az akksi épp hogy ki tudja szolgálni az adott konfig feszkó igényét. Ha az akksi nem tökéletes (elhasználódástól függetlenül), akkor nincs elég delej, és a kijelző lekapcsol, majd vissza, és kezdi előlről.
Volt már olyan vas nálam, ami 3,5 órát ment akksiról, de abból 3 órát villogott a kijelző.
Ha külső (külön tápellátású) monitorra kötöd, az nem fog villogni.
Ha az is villog, akkor valami nagy gáz van..... -
-
ravail
senior tag
válasz
Grave_444 #20281 üzenetére
Ha Intel WiFi van benne, nem is kell -és nem is lehet- felrakni az MSI WiFi driver-t.
Az User Manual-ban a driverek helyes telepítési sorrendje is benne van.
Sajnos az User Manual nem tartalmazza a BIOS beállításokat, így nem tudom, hogy a BIOS-ban van e lehetőség a WiFi tiltására és engedélyezésére. Érdemes azt is megnézni.
Ha minden driver jól fent van a BIOS-ban pedig nincs letiltva a WiFi, és mégsem lehet bekapcsolni a WiFi-t akkor meg van rá az esély, hogy halott a WiFi kártya. (Celvo D400V-asból kivett WiFi-m van egy, ha az jó bele.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- StarCraft 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged