- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daniel2121 #43651 üzenetére
hogy a 220-as kábel milyen az mindegy. csak van egy vonalzó v tolómérő v mérőszalagod....
Ha van multiméter, akkor mérd ki az eredetit tölőt, vagy ha tényleg nem értesz hozzá, akkor vidd el szervizbe, vagy olyanhoz, aki ért hozzá, és megállapítja a hibát. Most ezt ne sértésnek vedd, nem úgy szánom. -
válasz
daniel2121 #43649 üzenetére
Tehát az eredeti az 19v 3,42a, a proba pedig 20v 3,25a. Ez próbára határeset, bár én nem szoktam más V töltőt rádugni, max, ha nagyon muszáj, akkor is. 0,5V eltérés plusz irányban.Már csak az a kérdés a dugó méret jó volt-e, belső átmérő. Esetleg a 19V töltőre tudsz mérni?
-
válasz
daniel2121 #43646 üzenetére
Így nem tudunk segíteni, ha ilyen pontatlan infókat adsz, így csak találgatunk.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
daniel2121 #43646 üzenetére
A feszültség egyezzen és Amper / Watt legalább annyi legyen, mint a gyári. Több lehet, de kevesebb nem.
(Tehát ha ezek a feltételek teljesülnek pl 65W helyett 95W is tökéletes, de 45W már kevés.)Amikor "tönkrement" fel volt töltve az akksi?
Sokszor van, hogy az ügyfél pont ugyanezt a hibát mondja és simán lehet a töltője romlott el mondjuk 2-3 órával korábban és mostanra merült le teljesen az akksi, azért kapcsolt ki. Szóval első körben másik táppal érdemes kipróbálni kivett akkumulátorral, ahogy a többiek is írják. -
válasz
daniel2121 #43643 üzenetére
De mik az eredeti és a probált töltő paraméterei?
-
válasz
daniel2121 #43640 üzenetére
Szia.
Akksit vedd ki próbáld anélkül, illetve mérj rá a töltőre, vagy ha van másik töltő, akkor teszteld azzal. Ha nagyobb a baj, akkor lehet áramköri hiba is. -
Kbali
nagyúr
válasz
daniel2121 #43633 üzenetére
Nem mai gyerek már, nem biztos, hogy költenék rá. Saját korában én nagyon szerettem, nekem is volt 6930p-m.
Memória is kellene bele, a proci sem combos.... -
válasz
daniel2121 #43633 üzenetére
Természetesen SATA
2,5"-os
-
Kbali
nagyúr
válasz
daniel2121 #34234 üzenetére
Ha már foglalnál egy USB-t a BT dongle-nek, akkor miért nem inkább egy vezetékes hangkeltő?
-
bandras54
aktív tag
válasz
daniel2121 #34234 üzenetére
A legtöbb mai laptopban van Bluetooth. Kérdés, hogy megtalálják e egymást. De ha egy telefont lehet párosítani egy laptoppal, egy hangszórót pedig egy telefonnal, akkor a hangszóró + laptop párosnak is működnie kell. Még nem próbáltam, csak a gondolat menet van meg fejben. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged