Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
galdani #1573 üzenetére
Arra akartak célozni, hogy 200ból max hazsnáltan veszel jó notebookot. Igazából, amíg nem fogsz meg egy jó notebookot, vagy nem tapasztalod meg ezeknek a kiforratlanságát, addig boldogságban fogsz élni, sőt! lehet soha nem is akarsz váltani.
Ezt neked kell eldönteni. Viszont, ha itt egy 200as határt jelölsz, meg akkor ilyen válaszokra számíthatsz, hogy a 200 és új jó notebook fogalma egymondatban nem fog szerepelni. Kompromiszum, mert szerintem 140e-s noti is jó, csak mi a felhasználási terület.
Nekem pl a Fusi lifebook t4210es notim is alul marad az ibm t43-omhoz képest, pedig a kettő között 200e a különbség és nem az ibm javára. -
amargo
addikt
Toshiba lifebook tabletpc-nél mivel lehet elküldeni gombnyomásra csincsikálni?
Sehol nem találtam.. -
amargo
addikt
válasz
lordjancso #1364 üzenetére
Ma még elég sok alkalmazás nem tudja kihazsnálni a 2magot, ezért igan, kb azonos a teljesítmény, de még sem.
Szerintem nézzél inkább valmai hazsnált notit, mert 140e teljesítményt nem kapsz. -
amargo
addikt
-
amargo
addikt
válasz
Doris Lune #1166 üzenetére
Hozzáérsz a tapipadhoz nincs mese, az hogy most a csuklód, vagy a pulcsid/ ruhaszövet teszi ezt, ami lelóg a csuklódnál mind1. Valami hozzáér.
Nálam is ez volt az elején, csak én vakon gépelek egyből rajta kaptam magamnálam a pulcsi volt a ludas.
-
amargo
addikt
[link]
The 630 comes with 512MB DDR RAM (expandable to 1GHz) and the Pentium 4-M 1.7GHz. Graphics are handled by NVIDIAs GeForce2 Go 100 chipset with 16MB RAM which unfortunately holds it back from offering strong competition to the ATI Mobility Radeon- and GeForce4-based chipsets found in the others. Like the Targa and Digital Star entries, the 630 could not run 3DMark2001 SE at 32-bit, resulting in a 16-bit test at the same resolution. Both 3DMark2001 and Quake 3: Arena tests highlighted the limitation of the graphics chipset beating only the Targa and Digital Stars non-dedicated 3D chipsets.
Véleményt nem akarok írni, mert hosszú lenne, és a ''Milyen notebookot vegyek?'' topicban márjópárszor le van írva. Olvasgas véleményeket. -
amargo
addikt
Matrox kártyák sem hiába kerülnek annyiba, azok pedig 3d alig ismerik.. ahhoz képest 2d ben mit tudnak.
De innentől nekem ötletem több nincs, van egy csomó lehetősége, csak pénz a kérdés. Az aranyközép meg leginkább átlagfelhazsnálásra van. Vállalatnál ritkán megengedhető. -
amargo
addikt
-
-
amargo
addikt
Ma már indent eltudok képzelni, hogy levédetik. De ezt ebben az esetben még is kizárnám, mivel akkor akármilyen noname gyártó egy sima billen is meg kellene, hogy fizessen ilyeneket.
Én arra az egyszerű kérdésre jutok, hogy egyszerüen csak elbaszák a dolgot a tervezők, így jött ki nekik, ennyi.. valamiért azt gondolták, hogy az Ő elrendezésük jobb, és tény! Van akinek az áll kézre, ahogy a pöcök vs simogató -
amargo
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #639 üzenetére
Lehet butaság, amit kérdezek, de feszültség ingadozás is van az USB-n (noti ajzaton)?
A tünetek nekem erre utalnak.. -
amargo
addikt
Nos bios ügyileg mennyire vagy képben?
Mert esetleg azzal megpróbálkozhatsz, hogy frissíted rajta. Vagy, lehet irq ütközés is, és ha mondjuk auto-n van, akkor valami manuálist adni, neki, ha manuálon, akkor auto-ra rakni. Stb. Kicsit a régi win98időket idézi számomra, amikor még ezekkel kellet trükközni. De az is lehet, hogy szar maga a chipset, akkor viszont gari, vagy külső hangkártya. -
-
amargo
addikt
''Ugyanakkor szeretnék megszabadulni a rejtett partíciótól is, ami a teljes rendszervisszaállítást teszi lehetővé.''
''A másik, hogy XP Pro alól is menni fog vajon a Vaio Centralon keresztül a teljes rendszervisszaállítás Windows XP MCE-re?''
Ha törlöd, akkor tuti nem. Ha nem törlöd, gondolom itt is mit az IBM eknél van egy gombod, ami a noti indulásakor behoz egy menüt. Ha van rejtett partició és jó is, akkor működik, ha nincs. Nem. Nincs köze ennek operációs rendszerhez. -
amargo
addikt
Nézd, szerintem ez közel sem mérvadó, hogy 1év alatt nem megy tönkre az 2év alatt sem..
Ha tönkre megy keményebb pénzeket is fizethetsz mind 36rony. Több dolog romolhat el mint gondolnád és még is kevesebb az esély. Kérdés, hogy használod stb.. ha nincs rá 36-e, akkor nincs, ha van, akkor kellemetlenségektől kímélheted meg magad, ha történik valami.
Ez persze az én szempontom. -
amargo
addikt
Halee egy wifis rooterel kell, kell megoldanod a dolgot, rajtad áll, hogy milyet választasz, de azért érdemes jobban utánuk járni. Vagy ha van egy régi kiselejtezendő géped, akkor azt hazsnálod rooterként, abba megy a wan oldai kábel, a net majd akár kábelen oszthatja a desktopod fele, plussz 1 wifi kártya. De szerintem egy 6-10e ért már kapsz rootert is.
-
amargo
addikt
válasz
karesz501 #219 üzenetére
Bent megnéztem egy notit és az Fn + le/fel nyilakkal a fényerőt tudod változtatni. De, hogy kikapcsolni? Semmi ilyet nem láttam.. esetleg az Fn + F8, kiteszi külsőre a képet így az LCD kikapcsol, de ha nincs külsőd, így lényegiben csak kikapcsol.. de ez olyan félmegoldás. Ismerősömtől is kérdeztem, de csak lehajtani szokta a fedelét.
-
amargo
addikt
válasz
karesz501 #219 üzenetére
Vagy a notid hotkey driverét nézd meg, biztos létezik valami, de ha még sem, akkor turnoffMonitor/LCD -> google. Találhatsz hotkey megoldásokat is.
(Én is írtam annó egy ilyet, de a TV tunerem (meghajtó programja mellé: mert tettszet, ami volt csak ez hiányzott).. csak azóta rájöttek, hogy tudnia kellene ilyen alapvető funkciót is.) -
amargo
addikt
most látom, hogy ez subnot, és multiport os. Akkor egy dokkoló kellene hozzá, amiben van optikai drive. Ha USB-ről nem hajlandó bootolni nem fogod tudni megheggeszteni, hogy még is. Ha nem tudsz dokkolót szerezni, akkor marad az, hogy felturod a netet a hálozati telepítésről-> vagy megkérdezed moonman vagy Xcom kollegát itt a fórumon vagy emailt küldesz nekik.
-
amargo
addikt
Ha jól tudom hálózatról is tudsz telepíteni, még soha nem csináltam így ennek utána kellene olvasni. A másik. Biztos van rajta valamien floppy csatlakozási port, ahova egy külső floppyt tudsz ráakasztani, de lehet optikait is. Ha floppyt tudsz, akkor részben már elönyőd van. De én az ethernetes résznél is keresgetnék google, vagy valaki leírja, hogy lehet valami más tuti módszerrel telepíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest