- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
válasz
Ronny3 #46912 üzenetére
A KBC a keyboard controller IC, ami egy mikrokódot futtat ami szerint a billentyűzet mátrixából számolja ki a lenyomott billentyűt. Magyarán ha mondjuk az E betűt nyomod le akkor azt a gép úgy látja, mintha a egyszerre lenyomnád az F3-3-E-D-C gombokat és a QWER... sor gombjait. Ebből ki tudja következtetni a KBC, hogy a felsorolt oszlopból középső sor gombját nyomtad meg. Ennek van egy címe a KBC-ben ez a A101-es cím. Namármost, ha megvan a KBC Fn+F3 kódja akkor VB-ben már könnyem meg tudod hívni.
-
válasz
Ronny3 #46905 üzenetére
Ki kell nyomoznod, hogy milyen KBC van a gépedben, és amikor Fn+F3-at nyomsz akkor ilyen billentyűzet emuláció fut a KBC felé. (pl: Shift+Ctrl+Alt+F3) és akkor azt már meg tudod csinálni a VB-ben.
Esetleg BIOS-ban nézted, hogy a Security főmenüben a perifériák kapcsolásánál nincsen Disabled-re téve a BT? Mert elméletileg az utolsó kikapcsolt állapot szerint kellene a Windows-nak beállítani a perifériákat...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ronny3 #45543 üzenetére
A lényeg, hogy a 4000-es kártya az Ivy Bridge procikban van (pl.: i3-3xxx, i5-3xxx, i7-3xxx)
A háromezres pedig a Sandy Bridge-ben (pl.: i3-2xxx)
A négyezres sokkal többet nyújt, de csak akkor, ha 2 memóriamodul van, hogy a dupla sávszélesség működhessen.
Ebben a topikban a konkrét igényekre (árkategória megjelölendő) biztosan tudnak javasolni. -
Dell XPS
veterán
válasz
Ronny3 #45539 üzenetére
Szerintem, pedig pont azért találták a "Hotkey" gombok funkcióit, hogy Te döntsd el, mikor nincs szükséged valamelyik eszközre, és ne kelljen az eszközkezelőbe menned, hogy letiltsd. - Félre ne értsd, nem vitatkozom, csak próbálok elméleti síkon is közeledni, mert nem értem.......Már három OS -t feltelepítettél, BIOS -t is frissítettél?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Ronny3 #45529 üzenetére
Köszönöm szépen a tájékoztatást (möst, nem volt időm visszaolvasni)......próbáltad már esetleg az eszközt újratelepíteni, mert az biztos, hogy nem így működik? Nem kell azt fizikailag álladóan bekapcsolni... Tényleg előtte, hogyan működött, és egyszer csak ez lett? Egyébként nézem a utility-t, mert lehet, hogy kell hozzá....
Szóval, egy eszköz eltávolítása, majd újraindítása, mit eredményezne?Szerk: Eszközkezelőben mindig letiltva találod, indítás (FN+F3) előtt? Mert ha igen, akkor mindenképpen újra kellene telepíteni.......
-
válasz
Ronny3 #45508 üzenetére
és ha készítesz egy saját energiasémát és az lesz az alapértelmezett? (amiben persze mindig be van kapcsolva a cucc)
Más ötletem így hirtelen nincs, bár van(vagy legalábbis rémlik), hogy van ilyen Acer Utility, csak nem nagyon szoktam telepíteni semelyik ügyfélnél sem(ritka, ha valaki épp bekapcsolva akarja tudni a BT-t meg a Wifi-t) -
válasz
Ronny3 #45506 üzenetére
Az energiagazdálkodásnál, az aktuális energiaséma módosításoknál nem tudod állítani?
(Pl energiatakarékos módban biztosan úgy szokott lenni beállítva, hogy nem indítja el a BT-t)Ezenkívül az eszközkezelőben jobb egér a BT-n/tulajdonságok/energiagazdálkodás fül és szedd ki a pipát azon opció elől, ami megengedi, hogy a gép lekapcsolhassa az eszközt.
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Ronny3 #45478 üzenetére
Valaki aki tudja a megoldást erre kérem írja meg:
Van egy ACER notebook-om és indításnál csak a wifit tőlti be hardveresen és a Bluetooth-t NEMAzt csak az Fn+F3 kombinációval tudom életre bírni, ami engem lassít és sokszor elfelejtem netezés előtt bekapcsolni a Bluetooth-t!
Valaki írja meg, hogy milyen script parancsal vagy EXE parancsal vagy hol tudom beállítani, hogy hardveresen indítsa a gép indulásnál a Bluetooth-t!
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Kis kiegészítés:
WIN XP Prof HUN SP3 OP rendszerem van!
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest