- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
válasz
Draken #13143 üzenetére
Abban a chipkészletben (960GL) benne foglaltaik egy X3100-as videovezérlő is, ami nem cserélhető. Tehát nem lehet bele MXM-es VGA-t tenni.
Így is akarsz bele T9500-ös procit venni?
Nem biztos, h megéri. Sok olyan játék van, ami igényli a Shader Model 3.0-át, de az X3100 az csak Shader Model 2.0-át tud. Ergo egy halom új játék máris kiesik.Am jelenleg milyen processzor van benne?
Itt a PH-n az Egyéb processzorok, illetve a Notebook tartozékok, alkatrészek topicokban tudsz keresgélni processzorokat, elég sokan foglalkoznak vele, újakat is, használtat is árulnak.
Nézegesd végig az árakat, a 960-as chipkészlet 800MHz-es FSB-ig támogatja a procikat, illetve 667-es ramokat tudsz bele venni. Most milyen ram van benne?
Ha jól néztem, csak Vistás driverek vannak a notihoz, tehát nem árt 2×1GB ram, esetleg 2×2GB. Dual channelt ez a chipset már tud, de ha nem dualban hajtod, az sem baj, 10%-nál nem igen gyorsít a rendszeren az sem.Nemrég egy munkatársamnak X3100-as VGA-val, T5ezernemtudomhányas procival 2GB rammal raktam fel rendszert. Jó gép lett, a T2ezres szériájú procival szerelt notikhoz képest jó gyors.
Egy halom játékot is fel kellett tennem rá, de újakat nem vitt.
Call Of Duty 2 pl. szaggatott rajt minimum grafikán is. De pl. NFS Undercover nagyon jól ment. És még sok régi game ment rajt, meg is örült a tulaj a sok játéknak. -
8nemesis8
veterán
válasz
Draken #13143 üzenetére
Igazából memóriánál azt ajánlanám, hogy vegyél hasonlót ,mint a mostani, így ha lapod támogatja akkor dual channelbe tudja futtatni. Illetve egy gyorsabb memóriát úgysem tudnál kihasználni, mivel a legkisebb lesz a szűk keresztmetszet, a másikat sem használnál ki.Bár nekem különböző típusal is megy a dual mód.
Vga-t felejtsd el. Horror áron lehet csak kapni. Körülményes a csere és a hűtés hőelvezetés.
Bár meg kell nézni milyen MXM foglalata van és akkor esetleg itt Ph-n tudsz venni bele vidkarit. -
-
-
-
iknight
senior tag
válasz
Draken #10435 üzenetére
Ha rámhallgatsz, akkor gyüjtögetsz még kicsit és inkább ezt vagy ezt választod.
Szerintem nme érdemes olyna notebookot venni, amiben nincs dedikált videókátyra, engem értek kellemetlen meglepetések az ilyen intel gma-s dolgokkal. De ahogy gondolod egy tipp csak. Acer gép van a családban, már 4. éves és tökéletesen működik, és a toshibákról is jókat hallottam.
-
Fr33zeye
tag
válasz
Draken #10435 üzenetére
Lenovo-val kapcsolatban nincs tapasztalatom, hülyeséget meg nem akarok mondani. A plusz 1 giga ramot meg lehet oldani akkor, ha nem 2x512 van a gépben. 1 G noti ram meg nem összeg manapság. Az alapján, amit itt írnak, h 1 év gari van rá, annyira nem bíztató a cucc, ez az "Oprendszer: Nincs" pedig felettébb érdekes, ugyanis tudomásom szerint minden új laptophoz kötelezően adnia kell a forgalmazónak minimum egy FreeDOS-t.
Vágjon nyakon vki, ha tévedek
Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest